Şimdi Ara

Araba pazarında araç alıp satan var mı artık?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internet yaygınlaştıktan sonra araba pazarlarına rağbet oluyor mu?
    geçen sene gitmiştim sadece galericiler ve al-satçılar dolaşıyordu araba pazarında onlarda ön tarafları kapmıştı.. alım satım çok olmuyor gibiydi

aracımı araba pazarına çıkarsam satabilir miyim yoksa internetten satmak daha mı mantıklı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetuEs -- 13 Haziran 2014; 20:36:10 >

• Araba pazarındaki her arabanın internette ilanı var artık zaten. Pazarda şöyle bir durum olabiliyor. Bazı insanlar oraya kafasında belli bir model belirlemeden gelebiliyor. Bakıyorlar sizin aracınız temiz gözlerine hoş göründü talip olabiliyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkarmakta fayda var. Adam görüp beğenip alır belki. Ayrıca gerçek satıcı ve alıcılar oluyor pazarda.
  • Pazarda araç kolay satılır.

• Pazarlar olmassa olmaz,daha geçen hafta bir arkadaşa araç bakmak için gittim bol bol dolaştım evet galericiler çok ama normal bireysel satıcılarda var,her şey ortada birazda arabadan anlıyorsanız rahatlıkla araç alıp satabilirsiniz.
  • pazarda canlı görebiliyorsun arabayı birde farklı model de cıkabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Çıkarmakta fayda var. Adam görüp beğenip alır belki. Ayrıca gerçek satıcı ve alıcılar oluyor pazarda.

+1 Arkadasinda dedigi gibi grrcek alici ve saticilar var pazarda.birkac istisna haric.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hani 10 liralık araçlara 20 lira istiyorlar ya. işte onlarla dolu. uygun fiyat ve güzel modeller internette.
  • Pazarın en büyük avantajı aracı görmen ve sahibi hakkında bilgi sahibi olabilme imkanıdır, fakat internette her ilan sanki sütten çıkmış ak kaşık... Adam kazalı neredeyse pert olmuş araç ilanı için bile; daha öncesinde kazası yoktur yazıyor... Pes artık, olsa ne olur, olmasa ne olur, arabanın iflahı kesilmiş gardaş...
  • Her pazar çobançeşme açık oto pazarının önünden geçiyorum. Maşallah ana baba günü, iğne atsan yere düşmez o derece.. Hatta satılık araçlar E5 yan yola taşmış oluyor. Demek ki talep var hala. Fakat dikkatimi çeken, satılık araçların genelde eski modeller oluşu. Bana da öyle geliyor olabilir ama:)

• Ben varım :) Araba pazari candır hocam :) Sabah 7 de pazara gidilir orda bir güzel kahvaltı yapılır. Arabalar pırıl pırıl yapılır. Pazari çok keyifli buluyorum 1 aracimi pazarda sattım. Zevk içinde olsa götürüyorum aracımı satmak istersem.

• Ne araba pazarı ,ne de gazete ilanı bence ömrünü doldurdu

• Pazardaki arabaların hepsinin internette ilânı var, zaten çoğu da galericilerden oluşuyor. Pazara girmek için para veriyorsun ama internette ilân vermek bile bedava, gerisini siz düşünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahaman

Ben varım :) Araba pazari candır hocam :) Sabah 7 de pazara gidilir orda bir güzel kahvaltı yapılır. Arabalar pırıl pırıl yapılır. Pazari çok keyifli buluyorum 1 aracimi pazarda sattım. Zevk içinde olsa götürüyorum aracımı satmak istersem.

Müşteri çıkacaksa neden götürülmesin değil mi Ayrıca çoğu erkek sırf oraya kadın dırdırı çekmemek için geliyor
  • Biz gecen sene arabamizi pazardan aldik.pazarin guzelligi yuzlerce arabayi gozunle gorebiliyosun internetten kafana yatan 3-4 tane arabayi gorebilmek icin bile butun gununu vermen gerekiyor.ama pazarcilardan korkun derim

• Bence açık pazarın özelliği ve güzelliği hiç bir zaman yok olmaz. Hatta bir arkadaşın da söylediği gibi bazen zevkli zaman geçirmek için de idealdir.
  • İster internet ister acık pazarlar olsun insanın içinde ' VİCDAN ' yoksa her zaman vede her yerde insanları kandırabilirler.
  • ankarada araba pazarı nerede kuruluyor?
    sabah 7de mi gitmek gerekiyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.