Şimdi Ara

Araba pazarlarındaki ilginç enstantaneler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araba pazarında öyle ne var ne yok diye dolaşırken 2004 model sedan bi Astra Classic gördüm.
    290.000 kilometrede, Benzinli 1.6, kasetçalar, kumaş koltuk. kırmızı renkl, kaportada boya var.
    21.000 tl satılık

21.000 tl'den kim alır o arabayı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt.Ramirez -- 28 Temmuz 2011; 15:19:08 >

• sen onları geç,rami pazarına gel orda görürsün cümbüşü,
    14bine kartal satan, 90 model doğan 42binkm de yazan,

8bine toros satan,daha çok var böle,
    bi de girişteki lokanta sahiblerinin(çete demek daha doğru) seyyar esnafı dövmesi var
  • Toros 8 binse çok iyi geçenlerde 93 modeline 10.5 istedi herif ...
  • hafta sonu karısıyla kavga eden arabasını pazara çekiyor o sinirle fiyatıda ikiye katlıyor ne olacak tabi elini arkadan bağlayıp içeride gezen otomobil kıyaslama uzmanlarını da unutmamak lazım
  • Pazar olayıda yavaş yavaş ölmeye başladı. Artık büyük çoğunluk internetten alıp satıyor. Pazardakilerde demekki bulduklarına kakalamaya çalışıyorlar.
  • estantane ne allahini seversen yeni mi girdi turkceye?
  • Artık sahibinden.com pazarlardan daha etkili diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Katar'da araba fiyatları
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bari artiz varmı bazarda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Ramirez

Araba pazarında öyle ne var ne yok diye dolaşırken 2004 model sedan bi Astra Classic gördüm.
    290.000 kilometrede, Benzinli 1.6, kasetçalar, kumaş koltuk. kırmızı renkl, kaportada boya var.
    21.000 tl satılık

21.000 tl'den kim alır o arabayı?

biz kim alır diyoruzda,inan 20 bine iyi pazarlık yaptım deyip o arabayı(o tür arabaları) alan olur
  • GÖZÜMDE BU AMCA CANLANDI BİRDEN

http://www.youtube.com/watch?v=ucUujPhO7w4

• quote:

Orijinalden alıntı: power003

hafta sonu karısıyla kavga eden arabasını pazara çekiyor o sinirle fiyatıda ikiye katlıyor ne olacak tabi elini arkadan bağlayıp içeride gezen otomobil kıyaslama uzmanlarını da unutmamak lazım

10 numara bir tespit
  • Ben almam ama memlekette alan olur, hatta aldıktan sonra ucuza aldım diyip havasını da atar :)
  • Belki bir alana bir bedavadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Belki bir alana bir bedavadır.

hayır millette var hastalık hele şahine doğana 10+ milyar verenler öldürüyor beni ya onun yerine git alaşım paneller al kaynakla birde çim biçme makinası motoru olsun sana şayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laax -- 28 Temmuz 2011; 11:47:51 >
  • 7.000 tlye 0 km kartal gördüm. Sanayiden yeni gelmiş
    be adam bari kilometresiyle oynayacaksın, ne diye 0 km yapıyorsun
  • 93 modeldöküntü şahınleri 7.500 tlye alanlar var 2000 model doğanşarı 15.000 tl ye satanlar var sattıklarını söyleyenler var ilan verenbler var yalnız kimsenin ben 7bin den fazla kuş serisine para verdim dediğini duymadım

geçenlerde yine bir galeri düşünün bir galeri 5000 tlye 2000 model şahin sattı yalan hepsi 2000 modeli galeri bile 5000 tlye 1 ayda zor satıyorsa tertemiz arabayı 93 90 model sahini doğanı nasaıl 10 bin tlye 8 7 bin tl ye satıcaklar anca ilanverirler öyle durur

2000 modele kadar en iyi şahinin orjinali 5000 tl eder doğan da 7 8 binden fazla etmez ha modifiye edip 15 bin tlye doğan ilanı verende var 250 tlye lpg takıp 100 liraya çelik jant takıp 500 liraya kolon anfi baglayıp 2 3bin tl masraf yapıp araca şekil verip 12 13 bin tlye doğan ilanı verende var ama kimse o kadar vermez satılır ama 3 e 5 e 90 model sahin nedir ya 21 senelik araç 1milyon km yi geçmiştir 50 70 110 bin km yazar birde o km iki defa dönmüştür başa

• quote:

Orijinalden alıntı: laax

quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Belki bir alana bir bedavadır.

hayır millette var hastalık hele şahine doğana 10+ milyar verenler öldürüyor beni ya onun yerine git alaşım paneller al kaynakla birde çim biçme makinası motoru olsun sana şayin

10 bin 96 97 model otomatik vites lpgli honda civic alınır sayin mi eskiden bu avrupa araçların 4 de 1" i fiyatına satılıyordu 2.ele düşünce ne olduda değerlendi bu araçlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: power003

hafta sonu karısıyla kavga eden arabasını pazara çekiyor o sinirle fiyatıda ikiye katlıyor ne olacak tabi elini arkadan bağlayıp içeride gezen otomobil kıyaslama uzmanlarını da unutmamak lazım

Hepsinin içine de biraz Ramiz Dayı kaçmıştır. Yeğen bu araba alınmaz dinle sen beni!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

93 modeldöküntü şahınleri 7.500 tlye alanlar var 2000 model doğanşarı 15.000 tl ye satanlar var sattıklarını söyleyenler var ilan verenbler var yalnız kimsenin ben 7bin den fazla kuş serisine para verdim dediğini duymadım

geçenlerde yine bir galeri düşünün bir galeri 5000 tlye 2000 model şahin sattı yalan hepsi 2000 modeli galeri bile 5000 tlye 1 ayda zor satıyorsa tertemiz arabayı 93 90 model sahini doğanı nasaıl 10 bin tlye 8 7 bin tl ye satıcaklar anca ilanverirler öyle durur

2000 modele kadar en iyi şahinin orjinali 5000 tl eder doğan da 7 8 binden fazla etmez ha modifiye edip 15 bin tlye doğan ilanı verende var 250 tlye lpg takıp 100 liraya çelik jant takıp 500 liraya kolon anfi baglayıp 2 3bin tl masraf yapıp araca şekil verip 12 13 bin tlye doğan ilanı verende var ama kimse o kadar vermez satılır ama 3 e 5 e 90 model sahin nedir ya 21 senelik araç 1milyon km yi geçmiştir 50 70 110 bin km yazar birde o km iki defa dönmüştür başa

2001 model doğana 12.250 bin lira para saydılar gözümün önünde... engel olmak istedim , olamadım... aynı yerde 13.500 liraya focus vardı onu alın dedim almadılar... bende kendi düşen ağlamaz dedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: wehby

quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

93 modeldöküntü şahınleri 7.500 tlye alanlar var 2000 model doğanşarı 15.000 tl ye satanlar var sattıklarını söyleyenler var ilan verenbler var yalnız kimsenin ben 7bin den fazla kuş serisine para verdim dediğini duymadım

2001 model doğana 12.250 bin lira para saydılar gözümün önünde... engel olmak istedim , olamadım... aynı yerde 13.500 liraya focus vardı onu alın dedim almadılar... bende kendi düşen ağlamaz dedim...

İşte o zihniyetle kara çarşaf erdo gibi şahsiyetler ve bilimum birsürü örnek veririmde forumdayız ah o zihniyet olmasa

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.