Şimdi Ara

ARABA PERT ÇIKTI YARDIM :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb. arkadaşlar.bir ay kadar önce il dışından 2011model hasarlı bi punto evo aldım.hasar kaydı olmadığı söylendi.plakayı üstüme aldıktan sonra sorgulama yaptım tramer kayıtlarında yoktur diye mesaj geldi.tmm dedim içim rahat rahat aracı topladım bitirdim.19.000 peşin paraya almıştım.az önce tekrar sorgulama yaptığımda araç ağır hasarlı çıktı.kan beynime sıçradı.şimdi ben ne yapayım.adamın yeri yurdu belli ama hukuksal olarak bir şey yapamam diye düşünüyorum.benim anlamadığım bu araç tramer kayıtlarında yokken şimdi nasıl oluyor.bilgilendirirseniz teşekkür ederim.

• Sms ile bazen yanlışlık olabiliyor.

Keşke bile bile kazalı almasaydınız.Yeni araba sonuçta , muhtemelen sahibinin kasko yaptığının farkına varıp , bunun kayıtlara düşeceğini düşünebilseydiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

Sms ile bazen yanlışlık olabiliyor.

Keşke bile bile kazalı almasaydınız.Yeni araba sonuçta , muhtemelen sahibinin kasko yaptığının farkına varıp , bunun kayıtlara düşeceğini düşünebilseydiniz
    aslında en iyisi sigortacıya gidip plakayı verip kaça kasko olur diye soracaksın, bu arada hasar durumunu sorucaksın,en sağlamı bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: dionysos_07

aslında en iyisi sigortacıya gidip plakayı verip kaça kasko olur diye soracaksın, bu arada hasar durumunu sorucaksın,en sağlamı bu

Alıntıları Göster
    İyi de burada sizin gayeniz neydi? Hem hasarlı olduğunu bilerek aracı alıp, o halde topluyorsunuz ancak sizi üzen şey sorgulamada, "Ağır hasarlı görünmesi" Bu ne yaman çelişkidir?

Siz bu aracı toplayıp satmak için mi aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones

İyi de burada sizin gayeniz neydi? Hem hasarlı olduğunu bilerek aracı alıp, o halde topluyorsunuz ancak sizi üzen şey sorgulamada, "Ağır hasarlı görünmesi" Bu ne yaman çelişkidir?

Siz bu aracı toplayıp satmak için mi aldınız?

Alıntıları Göster
    Şu sorgulamayı neden aracı üzerinize aldıktan sonra yapıyorsunuz anlamıyorum.Sahibi hasar kaydı yok dedi diye güvenilip alınır mı bu devirde?

Olan olmuş artık,birkaç bin lira zarar edersiniz ama satın kurtulun derim.Ya da sabredip birkaç yıl sürebilecek bir mahkeme sürecine gireceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: oznk40

Şu sorgulamayı neden aracı üzerinize aldıktan sonra yapıyorsunuz anlamıyorum.Sahibi hasar kaydı yok dedi diye güvenilip alınır mı bu devirde?

Olan olmuş artık,birkaç bin lira zarar edersiniz ama satın kurtulun derim.Ya da sabredip birkaç yıl sürebilecek bir mahkeme sürecine gireceksiniz.

Alıntıları Göster
    19 bine almışsınız ucuz yani. şüphelenmek gerekirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

19 bine almışsınız ucuz yani. şüphelenmek gerekirdi.

Alıntıları Göster
    Bana kalırsa siz aracı ağır hasarlı olduğunu bile bile alıyorsunuz, ama nasılsa tramer hasar kaydı yok yaptırıp kullanırım , sattığımda da sorun oluşturmaz diyemi düşündünüz acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: agandon

Bana kalırsa siz aracı ağır hasarlı olduğunu bile bile alıyorsunuz, ama nasılsa tramer hasar kaydı yok yaptırıp kullanırım , sattığımda da sorun oluşturmaz diyemi düşündünüz acaba?

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun.yapabileceğiniz hiç birşey yok artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: anka0658

geçmiş olsun.yapabileceğiniz hiç birşey yok artık

Alıntıları Göster
    kazalı gözükmesinin çıkaracağı tek sorun satarken ona göre alıcı ve fiyat bulması sanırım.
    eğer gerçekten böyleyse çok iyi olmuş. sizin gibiler yüzünden insanlar araba alırken akla karayı seçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levent.

kazalı gözükmesinin çıkaracağı tek sorun satarken ona göre alıcı ve fiyat bulması sanırım.
    eğer gerçekten böyleyse çok iyi olmuş. sizin gibiler yüzünden insanlar araba alırken akla karayı seçiyor.

Alıntıları Göster
    Arabanın toplanmış olduğunu SEN biliyorsun.. Sıradaki sahibi bilmiyor. Nasıl bilecek aracın PERT olduğunu.. Öyle görünüyor ki arabanın kusurunu saklayıp satacaktınız. İyi olmuş ağır hasarlı olarak görünmesi..

• sen hasarli arabayi 5kurustan al sonra git 2kurusa yaptir hasar kaydida yok ya nasilsa,git 8-9 kurusa az hasarlı diye sat :) lan yeminle hayat size guzel
    gerçi bu sefer sağlam sakata gelmissiniz geçmiş olsun geçirenler sagolsunmu diyelim ne diyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq_

sen hasarli arabayi 5kurustan al sonra git 2kurusa yaptir hasar kaydida yok ya nasilsa,git 8-9 kurusa az hasarlı diye sat :) lan yeminle hayat size guzel
    gerçi bu sefer sağlam sakata gelmissiniz geçmiş olsun geçirenler sagolsunmu diyelim ne diyelim
    Bence arkadaş topladım bitirdim derken aracın devir ve alıp gelmekten bahsediyor. baksanıza hasar kaydı yok diiyor. Orda bir cümle karışıklığı olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RONNIE

Bence arkadaş topladım bitirdim derken aracın devir ve alıp gelmekten bahsediyor. baksanıza hasar kaydı yok diiyor. Orda bir cümle karışıklığı olmuş.

Alıntıları Göster
    Araba kazalı zaten bilerek almışsın,ayrıca bu gibi şeyler olabiliyor,bende kaskodan yaptırdım aracı halen daha hasar kaydı işlenmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

Araba kazalı zaten bilerek almışsın,ayrıca bu gibi şeyler olabiliyor,bende kaskodan yaptırdım aracı halen daha hasar kaydı işlenmedi.

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun , 2011 model punto evo 19 bin tl fiyatı zaten şüphe edici, grandepuntoları neredeyse bu fiyata vermiyorlar, eğer bi sorunu yoksa kullanın ucuz almışsınız ileride ucuza satarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: somet 16

geçmiş olsun , 2011 model punto evo 19 bin tl fiyatı zaten şüphe edici, grandepuntoları neredeyse bu fiyata vermiyorlar, eğer bi sorunu yoksa kullanın ucuz almışsınız ileride ucuza satarsınız

Alıntıları Göster
    Sizin derdinizi tam olarak anlayamadım.

Siz hasarlı aracı satın aldınız, hasar kaydı yok diye.
    Araç hasarlı, orada sorun yok. Hasar kaydı var diye sinirleniyorsunuz.

Ya yaptırıp alıcıya hasarını söylemeden satacaktınız.
    Ya da ileride satarken söylemeyecektiniz.
    Yoksa hasar kaydını niye sorun ediyorsunuz ki...

Doğru anladıysam, hiç üzülmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Sizin derdinizi tam olarak anlayamadım.

Siz hasarlı aracı satın aldınız, hasar kaydı yok diye.
    Araç hasarlı, orada sorun yok. Hasar kaydı var diye sinirleniyorsunuz.

Ya yaptırıp alıcıya hasarını söylemeden satacaktınız.
    Ya da ileride satarken söylemeyecektiniz.
    Yoksa hasar kaydını niye sorun ediyorsunuz ki...

Doğru anladıysam, hiç üzülmedim.

Alıntıları Göster
    iyi olmuş bence....
    hasar kaydı çıkacağı için ARACI HASARSIZ DİYE SATAMAYACAKSINIZ.
    bir kişi hasarsız diyerek hasarlı araba almaktan kurtuldu.

PERT ARAC SATISINA KARSI CIKAN YOK SASI EGRI ARABA TUTMAZ. KAZALI ARABA ALINMAZ DIYENLERDEN DEGILIM.
    SADECE INSANLARIN KANDIRILMASINA KARŞIYIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 6 Şubat 2013; 16:47:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: syrialin

iyi olmuş bence....
    hasar kaydı çıkacağı için ARACI HASARSIZ DİYE SATAMAYACAKSINIZ.
    bir kişi hasarsız diyerek hasarlı araba almaktan kurtuldu.

PERT ARAC SATISINA KARSI CIKAN YOK SASI EGRI ARABA TUTMAZ. KAZALI ARABA ALINMAZ DIYENLERDEN DEGILIM.
    SADECE INSANLARIN KANDIRILMASINA KARŞIYIM.

Alıntıları Göster
    Iyi olmus...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Iyi olmus...

Alıntıları Göster
    kasko firmalarından ihale ile alınan araçlar firmalara göre tramer kayıtları geç girilebiliyor o yüzden bugün birşey yokken yarın hasar kaydı cıkabilir.özellikle sahibinden tarafından satılan araçlar var ağır hasarlı ama kaskosu olmadığı için elden satıyor adam alan kişi yaptırıyor ama tramerde hiçbir kaydı cıkmıyor ama geçmişini bilseniz araba akordiyon olmuş.Yani tramere güvenerekde iş yapmayın sağlam bir usta mutlaka her yerini kontrol etmeli.kimi kazalar var boyasız pert oluyor.Araç altdan hasar alarak airbag şanzıman hasarı alıyor sigortada pert ediyor ama araçda boya yok :) Böyle durumlarlada karşılaşmak mümkün.

• arakadaşlar iyi güzel diyosunuzda benim aracım pert çıktı alalı iki sene oldu şimdi satmak istiyorum ama satamıyorum kii ben bu racın 4.cü sahibiyim ve ilanımda plakamıda saklamadım pert olduğunuda belirttim ma siz hala diyosunuz ki pert araba laınmaz eee benim günahım ne pekii bu kazayıda ben yapmadım perte de ben çıkartmadımm....@
    |
    |
    Guest bu mesajı paylaştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackeye106

mrb. arkadaşlar.bir ay kadar önce il dışından 2011model hasarlı bi punto evo aldım.hasar kaydı olmadığı söylendi.plakayı üstüme aldıktan sonra sorgulama yaptım tramer kayıtlarında yoktur diye mesaj geldi.tmm dedim içim rahat rahat aracı topladım bitirdim.19.000 peşin paraya almıştım.az önce tekrar sorgulama yaptığımda araç ağır hasarlı çıktı.kan beynime sıçradı.şimdi ben ne yapayım.adamın yeri yurdu belli ama hukuksal olarak bir şey yapamam diye düşünüyorum.benim anlamadığım bu araç tramer kayıtlarında yokken şimdi nasıl oluyor.bilgilendirirseniz teşekkür ederim.

ARKADAŞIM HİÇBİRŞEY OLMAZ HASAR KAYDI GÖZÜKÜR NE OLACAK BUNDA BENDE ALIP SATIYORUM HASARLI..INSANLAR BUNU BİŞEY VARMIŞ GİBİ DERT EDIYOR ARKADAŞIM TOFAŞ GRUBUNDA GÖZÜKMUYOR SONUÇTA EE ONUDA ALMAYALIM HASAR KAYDI VAR DİYE..OZAMAN SIFIR ALICAKSIN ARACIN GİDİŞATINDA YÜRÜRÜNDE SORUN YOKSA HİÇBİRŞEY OLMAZ..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.