Şimdi Ara

araba satın alırken dolandırıcılara dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• hocam çok güzel tespit , gerçekten tebrik ederim.

Mesaj attım kendisine. Başka sahibinden üyeliği olanlar da atarsa çok güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exit to DOS -- 7 Ocak 2012; 23:01:56 >
  • Arkadaşım üç gün önce bir temiz linea bulduk. Fiyatta anlaştık. Çok temiz kazasız doktordan yazıyor. Arabayı servise çekip exper raporu alıp noterde parayı sayacağız.İş bitti sanırken..plakadan sorguladık üç ayrı kazası var.. Telefonu açıp tekrar aramadım bile..İnsan olana en büyük hakaret..NETTE SATILIK ARABALARIN BÜYÜK KISMI KAZALI arabalar..Temiz olanlar ise tek tük satılığa çıkıyor..SAHİBİNDEN GERÇEK TEMİZ ARABAYA ise alıcılar kazalı , çarpık araba fiyatı vermek istiyorlar. Onu emsal gösteriyorlar..PAHALI O KADAR ETMEZ diyorlar ve yazıyorlar..Gördüğüm durum böyle..Saygılrımla..

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetatakan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-clio-symbol-1-2-expresion-69533575/detay

ilanda kesinlikle takla atmamıştır yazıyor

http://www.netgazete.com/News/784723/viraji_alamadi_takla_atti_2_bebek_yarali_.aspx

adresinde ki haber tersini söylüyor.

Gerçekten tebrik ederim. Güzel yakalamışsın.
    Gelelim hikayesine bir sormak lazım

2011 araç model niye komple boyanır diye.
    Herhalde çiziklerden boyalı diyecektir.
    Bende kendisine mesaj atıyorum şimdi bakalım ne cevap verecek?

• Hassasiyetiniz için teşekkürler. Ben de mesajla taciz ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hector81

Hassasiyetiniz için teşekkürler. Ben de mesajla taciz ettim
    ayı be yazdım bnde 2. linki gönderdim tebrikler
  • Tebrikler dostum. Bende taciz ettim ve dh ailesi olarak sizi kiniyoruz diyede belirttim. Tebrik ederim tekrardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataybas

Tebrikler dostum. Bende taciz ettim ve dh ailesi olarak sizi kiniyoruz diyede belirttim. Tebrik ederim tekrardan.
    Yukarıdaki ilana telefon açtım epeyce laf saydım. ve kapattım.BU İLAN TAM SAZAN İLANI.. Bir yaşında araba komple boyanırmı ? Ben büyük kaza yaptım diye araba konuşuyor...Allah bunlara vicdan, alıcılara ise akıl fikir versin..Az değil 20.000 Lira fiyat koymuş....
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Yukarıdaki ilana telefon açtım epeyce laf saydım. ve kapattım.BU İLAN TAM SAZAN İLANI.. Bir yaşında araba komple boyanırmı ? Ben büyük kaza yaptım diye araba konuşuyor...Allah bunlara vicdan, alıcılara ise akıl fikir versin..Az değil 20.000 Lira fiyat koymuş....

Alıntıları Göster
    tebrikler dostum gzl yakalamışşın

bir tacizde benden kendisine

• quote:

karşılık verdimi dostum adam? ne dedi? Savunma falan yaptı mı? Gerçekten ne cevap verdiğini çok merak ediyorum....

• quote:

Orijinalden alıntı: cagataybas

quote:

karşılık verdimi dostum adam? ne dedi? Savunma falan yaptı mı? Gerçekten ne cevap verdiğini çok merak ediyorum....

Alıntıları Göster
    adama laf söylemek yerine sahibinden.coma şikayet edilmelidir. yoksa muhakkak birinin başı ağrıyabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

adama laf söylemek yerine sahibinden.coma şikayet edilmelidir. yoksa muhakkak birinin başı ağrıyabilir.

Alıntıları Göster
    fiyat dusurmus fırıldak...
  • quote:

Alıntıları Göster
    takla atmamıştır yazısını kaldırmış.

gerçi takla attığınıda yazmamış ama.

• quote:

İlanı şikayet edin kısmından şikayet ettim , ilan düşürülmüş tekrar onay sürecinde şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exit to DOS

quote:

İlanı şikayet edin kısmından şikayet ettim , ilan düşürülmüş tekrar onay sürecinde şu anda.

Alıntıları Göster
    Tebrikler çok iyi enselemişsiniz

• Yeniden muayeneye girmesinden de belli zaten. Bu arada fena da toplamamislar gibi gorunuyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapultra

Yeniden muayeneye girmesinden de belli zaten. Bu arada fena da toplamamislar gibi gorunuyor :)
    Enteresan Dikkat etmek lazım az para verilmiyor sonuçta ama o arabayı kazalı halden bu hale bayağı iyi getirmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Enteresan Dikkat etmek lazım az para verilmiyor sonuçta ama o arabayı kazalı halden bu hale bayağı iyi getirmişler.

Alıntıları Göster
    Ama unutmayalımki bu adam öyle veya böyle bu aracı satacaktır.
    Ben kendisine mesaj attım. Aracın pert kaydı olduğunu söyledi. Ama büyük kazası olmadığını da ekledi. !!!!
    Umarım birinin canı yanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uwe

Ama unutmayalımki bu adam öyle veya böyle bu aracı satacaktır.
    Ben kendisine mesaj attım. Aracın pert kaydı olduğunu söyledi. Ama büyük kazası olmadığını da ekledi. !!!!
    Umarım birinin canı yanmaz.

Alıntıları Göster
    Arabanın şase fena gitmiştir kesin,bu zamana kadar satamadığına göre O hale gelmiş arabayı sıfır gibi yapabiliyorlar ya hayret doğrusu

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetatakan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-clio-symbol-1-2-expresion-69533575/detay

ilanda kesinlikle takla atmamıştır yazıyor

http://www.netgazete.com/News/784723/viraji_alamadi_takla_atti_2_bebek_yarali_.aspx

adresinde ki haber tersini söylüyor.

Guzel yakalamissiniz olayi.Takdir edilesi bir dikkate sahipsiniz. Tesekkurler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.