Şimdi Ara

Araba seçiminde acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde eşim ve ben kafayı yemek üzereyiz. Son bir haftadır araba araştırıyorum. 3 galerici ile anlaştım , pazartesi veya en geç salıya bu aşağıda linkleri bulunan arabalardan birisini alacağım, siz olsanız ne yapardınız.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2004-pejo-206-1.4-hdi-bakimli-arac-110986230/detay

pejo dan korkum dizel olması, evet tamam çok az yakıyor olabilir ama parçaları çok pahalı ve dizel araçların belli bir km den sonra grameri felan çok pahalı oluyor diyorlar ve birde motoru iyi değilse yandım demektir.. benim gelirim öyle iyi değil 10 yıl biriktirdiğim para ile alacağım sonuçta...

ikince araba ise opel vectra.. arabanın içi dışı mükemmel donanımları süper. ama modeli çok düşük 206 dan biraz fazla yakar 1.6 motor ve 125hp gücü var.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-astra-1.6-gls-otomatik-cift-airbag-klima-absli-full-bakimli-110938691/detay

üçüncü araba ise fiat marea 1.6 motor LPG li. ama fiat sonuçta ve tutulmayan modeli

benim arabamı takasa veriyorum. 206 nın üzerine 7 binlira istiyorlar. opelin üzerine 6.500 istiyorlar. fiyatın üzerine 8 binlira istiyorlar.

(siz neyapardınız) bu arada lütfen ben hiç birini almazdım diye yazmayın rica ediyorum sonuçta kişsel zevkim. bu arada 14 binliraya kadar tavsiye edebileceğiniz başka modeller varsa yardımlarınızı beklerim

• arkadasım öncelikle opel astra içlerinden en iyisidir ama modeli düşük fıat yanaşma geriye pejoo kalıyor hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_34_61 -- 14 Ocak 2013; 0:43:21 >
  • o fiyata çok daha güzel arabalar bulursunuz bence o rabalara hiç girmeyin hele ki vectra hiç mantıklı değil.örnek;2002 model çift farlı vw polo,toyota yaris vs...hatta citreon c4 bile bulursun zorlasan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gogo3942 -- 14 Ocak 2013; 1:05:12 >
  • güncell

arkadaşlar teşekkür ederim. bilgiler için ama dediğinizfiyatlara anca 1998 model araçlar alına biliyor polo olsun yaris olsun citroen olsun bunları alabilrim fakat çok eski.

peguat neden herkez çekiniyor onu anlamasdım mesela
  • 3ü arasından en iyisi elbetteki pejo.
    citroen c3 de güzel arabadır. 2004-2005 kia rio da düşünülebilir. son olarak ikinci eli olan ve tutulmuş bir araç olan renault clio ya da bakılabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rakadeniz

Evde eşim ve ben kafayı yemek üzereyiz. Son bir haftadır araba araştırıyorum. 3 galerici ile anlaştım , pazartesi veya en geç salıya bu aşağıda linkleri bulunan arabalardan birisini alacağım, siz olsanız ne yapardınız.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2004-pejo-206-1.4-hdi-bakimli-arac-110986230/detay

pejo dan korkum dizel olması, evet tamam çok az yakıyor olabilir ama parçaları çok pahalı ve dizel araçların belli bir km den sonra grameri felan çok pahalı oluyor diyorlar ve birde motoru iyi değilse yandım demektir.. benim gelirim öyle iyi değil 10 yıl biriktirdiğim para ile alacağım sonuçta...

ikince araba ise opel vectra.. arabanın içi dışı mükemmel donanımları süper. ama modeli çok düşük 206 dan biraz fazla yakar 1.6 motor ve 125hp gücü var.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-astra-1.6-gls-otomatik-cift-airbag-klima-absli-full-bakimli-110938691/detay

üçüncü araba ise fiat marea 1.6 motor LPG li. ama fiat sonuçta ve tutulmayan modeli

benim arabamı takasa veriyorum. 206 nın üzerine 7 binlira istiyorlar. opelin üzerine 6.500 istiyorlar. fiyatın üzerine 8 binlira istiyorlar.

(siz neyapardınız) bu arada lütfen ben hiç birini almazdım diye yazmayın rica ediyorum sonuçta kişsel zevkim. bu arada 14 binliraya kadar tavsiye edebileceğiniz başka modeller varsa yardımlarınızı beklerim

daha önceden astra cd g kasa otomatik sahibi biri olarak öncelikle araç 100 hp bunu belirteyim. otomatiğin avantajını da dezavantajını da yaşarsınız. ben otomatikten pek haz alamamıştım açıkçası.

1.4 hdi citroen c2'm vardı bir ara. aynı motor 206 ile. 1.4 hdi 68 hp 160 nm tork. yakıt yönünden çook rahat edersiniz. içi hacim ve bagaj olarak mutlu etmeyebilir.

2003 1.6 marea exclusive sahibi olarak ise araç temiz ise kesinlikle tavsiye ederim. parasını son kuruşuna kadar hak eden, yüksek sürüş keyfi ve kalitesine sahip bir araçtır kendileri. fiat mı? tu kaka! vurun kahpeye görüşlerine katılmıyorum. marea markanın iyi araçlarından biridir. bence kullanan birileri var ise onlara sor. temizine düşmezseniz kafa ağrıtabilir. bu da bir gerçek. ama hangi araçta öyle olmuyor ki?

• arakdaşlar aldım arabayı benim unonun üzerine 6.500 verdim bunu aldım teşekkürler bilgileriniz için

http://forum.donanimhaber.com/m_70595784/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.