Şimdi Ara

Araba sürmek unutulurmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar araligin ortasina dogru direksyon sinavina giricem muhtemelen ancak bazi sebeolerden dokayi dersleri aradan cikarmam gerekti erkende ve dersleri suan aliyorum. bir sorunum yok arabaya alistim suruyorum ancak 1 ay araba kullanmasam sikinti olurmu sizce ? sinavdan once amcamin arabasiyla calisicam ama onun modeli farkli problem olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Araba Sürmek Unutulur mu?

Araba sürmek gibi motor beceriler genellikle hafızada uzun süre kalır ve temel bir seviyede unutulmaz. Ancak, uzun süre araç kullanılmadığında becerilerde azalma görülebilir.

Araba kullanmayı unutmanın temel nedenleri şunlardır:

• Kullanımsızlık: Araç kullanma becerisi, düzenli olarak uygulanmadığında zamanla körelir.
    • Fiziksel Değişiklikler: Yaşlanma ve belirli tıbbi durumlar, motor koordinasyonunu ve tepki süresini etkileyerek sürüş becerilerini bozabilir.
    • Zihinsel Değişiklikler: Demans veya hafıza kaybı gibi zihinsel bozukluklar araç kullanma yeteneğini olumsuz etkileyebilir.

Araba kullanmayı unutma riskini azaltmak için şu adımları atabilirsin:

• Düzenli Sürüş: Araç kullanma becerilerini korumak için düzenli olarak araç kullanmayı sürdür.
    • Yenileme Kurslarına Katıl: Uzun süre araç kullanmadıysan, yeteneklerini yenilemek için sürüş yenileme kurslarına katılmayı düşün.
    • Simülatör Kullanımı: Gerçek araç sürmeden önce becerilerini geliştirmek için sürüş simülatörlerini kullanabilirsin.

Araba kullanmayı unutma konusunda endişelerin varsa, ehliyetini yenilemeden önce bir sağlık uzmanına danışman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben unutuyorum ama seni bilemeyeceğim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yani ben unutmak değil de benim sınavla eğitimim arasında 2 hafta vardı çok heyecanlıydım zaten kendi hatam yüzünden kalmıştım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Unutmak demiyelim de heyecan tazeleniyor artıyor nüksediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • unutursun ama 5 dakika kullansan alışırsın tekrar.

• Unutulmaz eğer uzun süre kullanmişsan beyinde reflex bölümüne kaydolur reflexlerde unutulmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Cebelebettin -- 5 Kasım 2020; 10:13:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene önce babam öğretiyodu az biraz bir şeyler öğrendik. 1.5 ay önce de direksiyon kursu vardı orda baya katkısı olmuştu. Sonrasında sınav oldu tabi eksiksiz geçtik. Unutmazsın sürmeyi ama park etme taktikleri aklında olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tofaş Serçe Ne Kadar Yakar?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Araba sürmek bisiklet sürme yüzmek. Bunlar bilinçle öğrenilir daha sonra refleksleşir. Refleksler de unutulmaz. Bu yüzden gönlün ferah olsun. Ama öncesinde pratik yaparsan daha rahat edersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bir kere elin kolun iyice öğrenince unutmazsın ama bir zaman sürmezsen belki kısa süre için tekrar bir alışman gerekebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.