Bildirim
Araba tavsiye bütçe 135 bin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Passat al dicem de döverler diye kirkuyirum. -
Aklıma Passat , a3 sedan , Qashqai geliyor benimde kararsızım hem piyasa kötü diyorlar hemde içime sinen araba bulamıyorum -
A3 sedan al geç azda yakar
www.sahibinden.comAudi A3 Fiyat Listesi - sahibinden.comhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2017-yeni-a3-boyasiz-hatasiz-dizel-otomatik-dynamic-paket-632433242/detay
www.sahibinden.comAudi A3 Fiyat Listesi - sahibinden.comhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2015-hatasiz-audi-a3-sedan-1.6-tdi-ambiante-s-tronic-cam-tavan-621935606/detay
-
Volvo s60a ne dersin -
Merhaba renault kadjar a bakabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: yuxexesahmet
Aklıma Passat , a3 sedan , Qashqai geliyor benimde kararsızım hem piyasa kötü diyorlar hemde içime sinen araba bulamıyorum -
Kadjar tipten S60 ikinci el piyasasından biraz eksi puan alıyor a3 iyi secenek -
Volvo S60 -
v40 r design al keyfine bak -
pazzat -
Audi A4 b8 -
çoğunlukla şehirler arası kullanıyorsanız passat aradığınız araba. şehir içi kullanımda fazlaca büyük buluyorum ben, park sıkıntısı oluyor illa ki. -
Mondeo al iyi -
V40 çok hoş bir araç ama bagaj yetersiz kalır mı diye korkuyorum -
V40'in bagaji cok kucuk, o bagaja sigmayan bebek arabasi modelleri var... V60 olabilir belki ama konu sahibi S60 icin bile ikinci eli dusuk demis, V60'a hic girmiyorum. Ford C-Max olabilir bence, Toyota RAV4 olabilir, Mondeo olabilir, 3008 olabilir. A3 de kucuk bir araba esasen 2 cocuklu bir aile icin. Kriterler nedir tam olarak bilemedim. -
320 d var şuan en kotu onun bagajina yakın olmalı -
Superb alın hocam. 2 cocuk varmıs rahat rahat seyahat edersiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmariacci -- 8 Aralık 2018; 21:12:45 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X