Şimdi Ara

Araba tavsiye bütçe 135 bin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yılda 20 bin km yapıyorum 2 çocuk var 2 yıl sonra kolay satabilecegim 2.el araba önerir misiniz km Max 90 bin olmalı

• Passat al dicem de döverler diye kirkuyirum.
  • Aklıma Passat , a3 sedan , Qashqai geliyor benimde kararsızım hem piyasa kötü diyorlar hemde içime sinen araba bulamıyorum

• Volvo s60a ne dersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxexesahmet

Aklıma Passat , a3 sedan , Qashqai geliyor benimde kararsızım hem piyasa kötü diyorlar hemde içime sinen araba bulamıyorum
    Merhaba renault kadjar a bakabilirsiniz.
  • Kadjar tipten S60 ikinci el piyasasından biraz eksi puan alıyor a3 iyi secenek
  • Volvo S60
  • v40 r design al keyfine bak
  • pazzat
  • Audi A4 b8
  • çoğunlukla şehirler arası kullanıyorsanız passat aradığınız araba. şehir içi kullanımda fazlaca büyük buluyorum ben, park sıkıntısı oluyor illa ki.
  • Mondeo al iyi
  • V40 çok hoş bir araç ama bagaj yetersiz kalır mı diye korkuyorum
  • V40'in bagaji cok kucuk, o bagaja sigmayan bebek arabasi modelleri var... V60 olabilir belki ama konu sahibi S60 icin bile ikinci eli dusuk demis, V60'a hic girmiyorum. Ford C-Max olabilir bence, Toyota RAV4 olabilir, Mondeo olabilir, 3008 olabilir. A3 de kucuk bir araba esasen 2 cocuklu bir aile icin. Kriterler nedir tam olarak bilemedim.
  • 320 d var şuan en kotu onun bagajina yakın olmalı
  • Superb alın hocam. 2 cocuk varmıs rahat rahat seyahat edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmariacci -- 8 Aralık 2018; 21:12:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.