Şimdi Ara

Araba tercih 50.000 tl kadar sedan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şuan binmekde olduğum aracı satıp yeni model konforlu özellikle performanslı ve sedan ve ya stainwagon tarzında bir araç bakıyorum km düşük aile arabası komforlu ve performanslı bir araç yılda 10 15 bin km yapıyorum aklımda bir kaç araba var ama size danısmak istedim sizin fikirlerini almak istedim BÜTCE 50.000 TL
    -renault scanic 2004 sonrası (düsük km bulmak zor)
    -renault megane sedan (2004 sonrası ama en boş modellerine dünya kadar para istiyolar))
    -renault laguna 3 1.5 dci(( araç pek tutulmamış bi kaç video flan izledim olumsuz bişey duymadım hakkında ama saterken ve alırken çok uğrastırcak gibi))
    -kia sportege ama işde 2.0 motor suv çok yakar diye korkuyorum
    -renault fluence(aslında dayımda var olumsuz yanıni duymadim ama piyasada hep boş model var ))
    -honda civic 2005 sonrası lpg li
    -wolsvagen passat lpg li 2007 sonrası flan ama (km düşuk bulmak çok zor)
    Sizinde fikirlerinizi öğrenmek istiyirum
    Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yiğidoo58 -- 26 Ocak 2017; 20:58:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi gözümu cruze 1.6 lpg olanlar takıldi araba çok hoş görünüyor dolu da bi araba bence özelliklerine göre piyasinin birazcik altında aslında bu araba kafama yattı ama aklıma takılan bi soru var işde bu parça sıkıntısı ne olucak chovrolet 10 yıl vermiş ama sin sahibi olursun flan gibi söylemler dolaşıyor siz ne düşünüyosunuz bu durumda

• 1 ay kadar önce 50.500 TL'ye değişensiz hatasız Astra J Sedan 1.4T + Prins LPG Sport Sedan sattık. 78 bindeydi. 2 bin lira kadar da olası masraflar için ayırabilirseniz tavsiye ederim Özellikle performanslı demişsiniz. Beklentinizi karşıla
  • Benimde ilk aklıma gelen astra oldu.Halihazırda evin 2. arabası olarakta kullanıyoruz.İlanı örnek olarak verdim

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-temiz-aile-araci-391719338/detay

• Teşekkür ederim saolasın

• Bu astra 1.4t lere bakdimda lpg olan çok az acaba uyumlu deilmi acaba sen takdırmışin ama memnunmuydun acaba şu astra lara bakıyorum çok hoş duruyor aslında tavsiyeleriniz icin tesekkürler acaba performans ve konfor nasil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında onu da düşünüyorum ama araba piyasada yok sanki temiz araba bulmak zor bide satarken o da sıkıntı

• Aynen 10 yil parca gonderme sözü vermis şu 5-6 yıl kaldı ondan sonrası ne olucak son sahibi olurum diye korkuyorum

• yiğidoo58 Y kullanıcısına yanıt
    Ben o hurafeyi yaşayarak denemek istiyorum, mecbur kalmazsak satmayacağız aracı. 5 yıldır kullanıyoruz gık demedi araba, fiyatı 20 bin fazla olan araçlar ne sunuyorsa cruze da sunuyor, niye satalım ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 30 Ocak 2017; 20:38:9 >
  • Haklısın araç hakkinda fazla kötü yorum yok aslında fiyatlarida emsallerine göre biraz uygun ancak kafama takılan şu parça göndermeyi kesince chovrelet illaki araca bakım yapıcaksın yada allah korusun kaza geçirdin parça teminini nasıl yapıcaz acaba

Bu arada bu insignia lar 1.6 t 180 bg araç nasil dir acaba kullanan varmı edition donanımi boş donanımmi acaba bakiyorumda aradigim fiyat araliginda bu donanım var

• ??

• latitude 1.5 dizel.
  • 2015 model sıfır Attrage öneriyorum. Arabayı mutlaka inceleyin. 50-52 civarına sıfır, otomatik(hem de cvt) anahtarsız giriş ve çalıştırma, yağmur far sensörü, navigasyon falan daha bir sürü özellik. Ben ağustosta aldım, tüm arkadaşlar ne yapacaksın o arabayı dediler ama görünce de ağızları açık kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yiğidoo58

Şimdi gözümu cruze 1.6 lpg olanlar takıldi araba çok hoş görünüyor dolu da bi araba bence özelliklerine göre piyasinin birazcik altında aslında bu araba kafama yattı ama aklıma takılan bi soru var işde bu parça sıkıntısı ne olucak chovrolet 10 yıl vermiş ama sin sahibi olursun flan gibi söylemler dolaşıyor siz ne düşünüyosunuz bu durumda

O konuda sıkıntı yok ama 50 bin tl paran varsa git opel astra sedan al. Motor platform ve çoğu parça konusunda ortaklar ama 2.eli daha iyidir iç mekanı daha kalitelidir.
  • Latitude istedim fiyat araliginda yok varsa da ağir hasarli yada km yüksek olanlar var

• Şuanlık opel astra 1.4t yada opel insignia 1.6t düşünüyorum ama yine de cruze kafam da önerileriniz için teşekkürler

• Ben de 40-50 arası baktım 1 ay ve en sonunda mazda 6 da karar kıldım. Temiz olursa 2010 bence bu aralıkta bulabilirsin.
  • O kadar bütçeniz varsa kesinlikle milletin eskileri ile uğraşmayın. Bazıları bana buradan saldıracak ama bunu bilerek 2 yıl 62000 km dir kullandığım ve çok memnun kaldığım full donanımlı ve otomatik vites Mitsubishi attrage tavsiye ederim.
    Şu an bayiler 52500-51500 arası fiyatlara bırakıyor. Alın ve sıfır km 5 yıl garantili aracın tadını çıkarın. Öne çıkan bazı donanımları şöyle:
    CVT şanzıman en az yakıt ve sarsıntısız sürüş.
    Anahtarsız giriş ve çalıştırma ( mükemmel bir özellik alışınca bağımlılık yapıyor)
    Yağmur far sensörleri
    hız sabitleme
    bluetooth
    navigasyon
    7 hava yastığı
    abs esp lastik basınç göstergesi vs
    .
    .
    .
    .
    .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.