Şimdi Ara

arababam çalışıp stop ediyor??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar R19 europam marşa basınca 2000 devire gelip aynı hızla geriye düşüp stop ediyor gaza bassamda sanki motora gaz gelmiyor ve stop ediyor
    aracım lpgli lpg ile çalıştırıyorum uzun yıllardır
    bunun sebebi nedir arada yapıyor motor sıcakken çok nadir 3. denememde 4. denememde düzgün çalışıyor böyle olunca
    lpgnin anahtarındaki ışığıyla ve o tipik "TIK" sesiyle lpgnin kontağı çevirince açtığını ise anlıyorum sebebi ne olabilir arkadaşlar
    lpg filtresini düzenli aralıklarla değiştiriyorum acaba sürekli gaz aldığım yerin gazımı çok kaliteli değil arkadaşlar yoksa teknik bişeymi yardımcı olursanız sevinirim

(araç uzun yıllardır sadece lpg ile çalışıyor düz sistem lpg var)

• aracın benzinde mi çalışmıyor?? eğer benzinde çalışıyor ve gazda çalışmıyorsa.. ben 1000 TL veripte arızası buldurdum.. sn verme sigorta kutuna baktır motor içi.. büyük ihtimalle ondandır.. sigorta kutusunun ordan benzinin ceyranını direk versinler.. eğer çalışırsa yeni bir sigorta kutusu alacaksın.. motor içi sigorta kutusu yanlış olmasın..
  • lahanasever: (bikaç gündür takip ettim farklı yorumlar gelir diye fakat gelmedi)
    aracımı zaten hiç benzinle çalıştırmıyorum aracım zaten sorunsuz çalışıyor fakat arada motor sıcakken stop edince dediğim durumlar gerçekleşiyor o da çok nadir 2 yıldır bu bu araç bende 6-7 yıldırda ailemizin geçen sene yazında arada böyle yaptığı oluyordu şimdi yine yapmaya başladı

sebebini bilen yada yorum yapabilecek bi arkadaş yokmu farklı bir foruma mı yazmalıyım sizce derdime derman bulabilmek için?

(95model RT 1.6 aracım)
  • muhtemelen kitte sıkıntı var, araca benzin alıp biraz kullan, sıkıntı devam ederse ateşleme sistemine bi baktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KUZEY -- 11 Mayıs 2009; 15:48:11 >
  • SELAM.Valla ne denir bilemem ki.çok sebebi olabilir bunun komple bir elden geçirmen lazım bu tarz sıkıntıları benzinli yada gazlı otolar yapıyor.gaz telinden yada eletronik gazsa gaz beyninden de oluyo.sistem gazı kesiyo.ama kesin olarak şu var ki ateşleme beynide olabilir.serviste bil.bağlat bakalım birde ne olacak .kolay gelsin dostum.
  • lamda sensörü arızası olabilir.
    Eğer araba gaza geçtiğinde, rölantide stop etme sorunu varsa
    büyük ihtimalle lamda sensöründendir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.