Şimdi Ara

Arabada biber gazı bulundurmak yasak mı (gazım alındı) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
2
Favori
20.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kauçuk kaplı bir demir falan bulabilseniz aslında, Hayrullah testine en yakın sonucu öyle bir şeyde elde edebilirsiniz sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayrullahKNY

biber gazını falan boşverin ,alın ruhsatlı tabanca durumunuz kötüyse kuru sıkı alın keyfinize bakın derim

Ruhsat ve tüm formaliteler de dahil en az ne kadar masrafı olur?
    Bildiğim kadarıyla kanunda sayılan mesleklerden olmayanlardan 10.000 TL' ye yakın taşıma ruhsatı alıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

biber gazını falan boşverin ,alın ruhsatlı tabanca durumunuz kötüyse kuru sıkı alın keyfinize bakın derim

Bildiğim kadarıyla kanunda sayılan mesleklerden olmayanlardan 10.000 TL' ye yakın taşıma ruhsatı alıyorlar

detaylı bilgihttp://ruhsat.iem.gov.tr/ hocam haklısınız baya masraflı ama dedğim gibi kuru sıkı alabilir maksat göz korkutmak kimse kimseyi vurmasın.Benim baba emekli memur onda vardı o yüzden demek ki fiyatlara hiç bakmamışım

• 1) El yapımı minik misketler yapacaksın. Işık çakıp "bip bip bip" şeklinde hızlanarak ses çıkaracak. Kavgaya girişeceğiniz adamın arabasına atacaksınız. Adam bip sesleri birleşip aralıksız hale gelene kadar topu arayacak. Bomba mıdır, ne beladır, tövbe tövbe... Siz de fırsattan istifade kaçacaksınız.

2) Arabada torpiller taşımak... Çocukluğumuzda bakkalda torpil satılırdı. Onlardan alıp, camı aralayıp, yakıp yakıp saldırganın ayağına ayağına atmak. Ve atarken "dans et! Sana diyorum evet dans et" şeklinde western filmi çekmek.

3) Arabaya Tesla Coil kurmak. Biri asabını bozduğunda coilin rölesini devreye alan tuşa basacaksın. Araban dev bir yıldırım makinesine dönüşecek. Etrafa bir zararı yok. Ancak saldırganın altına kaçırmasına ve bu sırada size zaman kazandırmasına olanak sağlar.

4) Arabada super soccer pompalı su tabancası taşımak. 18 metreye sıkanları var bu şerefsizlerin. 5 metre ve daha yakındaki saldırgana sıktığınızda adamı afallatabilir. Minik bir Toma mahiyetinde. Polis ne diyecek? Çocuklar için satılan oyuncağa silah mı diyecek?

5) yapışkan ok atan silah kullanmak. Gene çocuklar için satılan eğlenceli bu silahı arabanızdan inmeden saldırgana veya saldırganın arabasına atmak sureti ile vantuzlarının muck şeklinde yapışmasını umabilirsiniz.

6) Point to point ses sistemleri çıktı. megafon gibi alet. lazer pointerı var. pointerın tutulduğu noktaya ses gönderen, çevrenin duymadığı bir teknoloji. İnsanları şizofren etmek için birebir. Tabi, biraz modifiye edilip, 120db sesi pointe basmayı başarabilirseniz, hedef duman olur. Oryantasyonunu tekrar kazanana kadar rahat rahat topuklarsınız. Polis aramada bulsa, normal bir moda alıp, adamlara gösterirsiniz, adamlar birbirine ses gönderip eğlenir. Gülüşüp size geri verirler. Ancak ciddi bir silah olabilir. Yüksek ses, özellikle belli frekanslardaki yüksek ses, insanı savunmasız hale getirebilir.

7) Palyaço balyozu bulundurmak. İnsan büyüklüğünde ama yumuşak olacak. Bütün gücünle kafasına geçirip kaçacaksın. Polis yakalarsa, "savunma amaçlı abi" dersin. Gülmezse şerefsizim.

Vulgar yaklaşımlardan uzak durmak lazım özetle. Ayağınızın altında 3 tane pedal, elinizin altında bir direksiyon, kafanızın içinde pekmezi gayet akıtılabilen bir beyin var. Az beyini kullanacaksın. Seni taciz eden, kovalayan varsa bile kurtulacaksın.

• Bende teleskop jop var. Üzerinde polis yazıyor bide. Görseler kesin onu da alırlar.
    Bu arada aracı neden aradılar? İhbar üzerine mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha 2 gun once sirinevler yolunda magandanin biri sopa gosterdi bende cami acip spreyi bastim suratina dogru serit degisip kacti ..erkek ya arkadas nefret ediyorum boyle yollarda kabadayilik yapanlara resmen sehir magandalari hic acicam spreyi sIkarim

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanomer

quote:

Orijinalden alıntı: one1one

Biber gazı çok sıkıntılı bir konu...Trafikte biriyle takışırsın adam astım hastasıdır sıkarsın biber gazını adam ölür... Al başına belayı...En etkili silah beyefendiliktir

Haklısınız Beyefendilik herzaman en iyi yoldur. Ancak bazen öyle magandalara denk tutuyoruzki adamlar efendilik bile yapmanıza fırsat vermeden saldırıyor. Bu tür durumlarda Biber Gazı gerçekten çok işe yarayacaktır. Sonuçta kendinizi korumaya mecbursunuz...

Elektroşok tabancası daha etkili bir çözüm diye düşünüyorum..

• quote:

quote:

quote:

detaylı bilgihttp://ruhsat.iem.gov.tr/ hocam haklısınız baya masraflı ama dedğim gibi kuru sıkı alabilir maksat göz korkutmak kimse kimseyi vurmasın.Benim baba emekli memur onda vardı o yüzden demek ki fiyatlara hiç bakmamışım

Rahmetli de emekliydi ve tabancası annemde duruyor ama alıpta üzerinde taşımam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Rahmetli de emekliydi ve tabancası annemde duruyor ama alıpta üzerinde taşımam.

Üzerimde silah falan taşımam bende arabanın torpidosunda duruyor 4 yıldır hiç lazım olmadı olmaz da inş .Ama herkez bu memlekette kendini korumalı ben bunu bilirim

•  Arabada biber gazı bulundurmak yasak mı (gazım alındı)
    Test öncesi...

• Yazmayin soyle basliklar benim gazimda aliniyo, simariyo

• Gaz benim kapı cebinde duruyor. Hiç aracım aranmadı. Güzergahta ilgili bir ihbar yoksa da aranmaz kolay kolay zaten. Rutin uygulamalarda ehliyet ruhsattan başka bir şey soran yok.

• TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Görünüşü bile yetti bana, yeterince caydırıcı.
  • rubelhizb kullanıcısına yanıt
    Bugün polis memuruna cardsharp ı cüzdandan çıkarıp sordum, işlem yapılmayacağını söyledi.
    Sonra üzerimde biber fazı, elektroşok taşırsam işlem yapılıp yapılmayacağını sordum: "İşlem yaparız" dedi.
    Peki tüm bunları ve beyzbol sopasını arabada taşırsam diye sordum: "Sorun olmaz" dedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben silah taşıyorum.yakında silahı bırakın roketatar az gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doenitz -- 28 Ekim 2014; 20:05:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kitty

Bende son kullanma tarihi geçmiş biber gazı var.. 2012 de bitmiş süresi..Bir zararı olurmu?

göze sıkarsanız yakabilir.
  • Teşekkürler..Yenisini alayım o zaman..
  • arkadaşalar son olaylardan sonra yasaklandı diyorlar doğrumudur
  • gazım alındı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lisedeyken nato marka biber gazını sınıfın ortasında şakasına sıktıydım, suratı maymun poposuna dönen mi dersin, üst üste 10 kez hapşıran mı dersin, göz yaşları sel olan mı dersin, öksürtmekten ciğerleri eskiyen mi dersin. Çok farklı bi deneyim yaşamıştık buda böyle bir anımdır.

Not: Bu olaydan sonra gene makarasına sıkmıştık jenix markaydı 5 dakika nefes almada zorluk çektik sonrasında geçti, nato marka olanın etkisini rahat 1 saat sürdü, nefes alamadık ya la!

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.