Şimdi Ara

Arabada biber gazı bulundurmak yasak mı (gazım alındı) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
2
Favori
20.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maverick0

quote:

Orijinalden alıntı: Kitty

Bende son kullanma tarihi geçmiş biber gazı var.. 2012 de bitmiş süresi..Bir zararı olurmu?

Normalde etkisi değişmiyor hatta anlam veremediğim bir şekilde etki süresi uzuyor. Emniyette son kullanma tarihi geçen gazlar kalıcı sağlık sorunlarına sebep olabilir gerekçesiyle imha edilir ya da son kullanma tarihinden hemen önce eğitimde kullanılır

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için..Ben onu atayım yenisini alayım olmazsa, ne olur ne olmaz.
  • Ülkemiz böyle absürdlükler ülkesidir yapacak bir şey yok.
    Biber gazı taşımak yasak satmak almak serbest. Neredeyse marketlerde bile bulunuyor alırken belge veren soran var mı? Yok.
    Cam filmi yasak. Her yerde satmak, reklamını yapmak serbest.
    Kuru sıkı silah taşımak yasak. Her yerde satılıyor, kırtasiyede bile gördüm.

Bunun gibi çok örnek türetilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maverick0

quote:

Bende son kullanma tarihi geçmiş biber gazı var.. 2012 de bitmiş süresi..Bir zararı olurmu?

Normalde etkisi değişmiyor hatta anlam veremediğim bir şekilde etki süresi uzuyor. Emniyette son kullanma tarihi geçen gazlar kalıcı sağlık sorunlarına sebep olabilir gerekçesiyle imha edilir ya da son kullanma tarihinden hemen önce eğitimde kullanılır

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için..Ben onu atayım yenisini alayım olmazsa, ne olur ne olmaz.

Ben atmıyorum saklıyorum yani trafikte öyle insanlar varki değil biber gazı hardal gazı bile sıksan az gelir o yüzden son kullanma tarihini çok da önemsemiyorum. Ama yarın bi gün sizin başınız ağrımasın yenisiyle değiştirmekte fayda var

• Biber gazı yasa düzenlemesi ile silah kapsamına alındı ve üzerinizde veya aracınızda bulunduğu zaman ruhsatsız silah gibi cezayi işleme tabi olacak.
    Bu nedenle bu sabah bunu sipariş geçtim:

http://www.aliexpress.com/item/MINI-DEFENSE-ELECTRIQUE-MOD-YJ98-AVEC-3-500-000-VOLT-RECHARGEABLE-AVEC-TORCHE-INCLUS-ETUI/830064485.html

3.500.000 Volt

• Valla ben Mont giyince her zaman iç cebimde olur. Yazın taşıyamıyorum. Araçta sopa var. Ama dışarı 2-3 kişi çıkıcaksak her türlü biber gazını alırım yanıma dostu var düşmanı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Biber gazı yasa düzenlemesi ile silah kapsamına alındı ve üzerinizde veya aracınızda bulunduğu zaman ruhsatsız silah gibi cezayi işleme tabi olacak.

http://www.aliexpress.com/item/MINI-DEFENSE-ELECTRIQUE-MOD-YJ98-AVEC-3-500-000-VOLT-RECHARGEABLE-AVEC-TORCHE-INCLUS-ETUI/830064485.html

3.500.000 Volt

Yorumlarınızı bekliyoruz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

quote:

Biber gazı yasa düzenlemesi ile silah kapsamına alındı ve üzerinizde veya aracınızda bulunduğu zaman ruhsatsız silah gibi cezayi işleme tabi olacak.

3.500.000 Volt

Yorum yapabilmem için birinin üzerinde denemem lazım ki sırf deneme amaçlı kavgaya girmem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

quote:

3.500.000 Volt

Yorum yapabilmem için birinin üzerinde denemem lazım ki sırf deneme amaçlı kavgaya girmem

Evet o da doğru. Olur da kavga falan olursa haberdar edin o zaman :)

Saka bir yana malzeme kalitesi, çalışıp çalışmadığını merak ettim.

• tomo marka araç alırsanız taşımak serbest
  • alamazlar,

Alırlarsa bile rapor tutmaları lazım.
  • Kendinizi savunma amaçlı olarak kesici delici yaralıyıcı aletler haricinde her türlü şeyi üzerinizde yada aracınızda taşıyabilirsiniz, keyfi kullanmamak kaydı ile de müdafa amaçlı olarak kullanım hakkına sahipsiniz.

Şirket avukatımız böyle demişti.

Sizin gazı ortam gergin olduğu için almışlardır, malum bu aralar biber gazı meşhur.
  • "Yaralayıcı" terimi belirsiz
    Hopa olaylarında olduğu gibi biber gazı öldürücü de olabilir. Bu durumda kasıt aranması gerekir ki ortama salınan gazın hedef gözetmediği bilindiğinden cazayi uygulamaya girmesi doğal.
    Bu nedenle elektro şok cihazı daha iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu nato denen gaz yasak satışıda yasak yasal değil polis sizin eşyanızı üstünüzü aracınızı arar buda yetkisidir. satın alan bulunduran kişiye suç eşyası satın almaktan adli işlem yapılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: politeia

arkadaşlar bu nato denen gaz yasak satışıda yasak yasal değil polis sizin eşyanızı üstünüzü aracınızı arar buda yetkisidir. satın alan bulunduran kişiye suç eşyası satın almaktan adli işlem yapılır.

doğrudur ayrıca birinin üzerinde kullandığınızda hakkınızda işlem yapılır silah kapsamına giriyor o.

• aracımda biber gazı dahil yasal yada yasal olmayan bir kaç çeşit araç gereç bulundururum. ama ulu orta durmazlar, göze çarpmaz, alınmazlar. genelde en iyi savunma aracı olarak kafamı kullanırım. çok pis kafa atarım :d
  • yasak olmaması lazım kendini koruma amaçlı bir ürün bence.
  • bende de var. jenix marka. geçen birisi az daha parfüm diye arabada sıkıyodu
  • Son aldığım silah bu:

http://www.aliexpress.com/item/New-arrival-1pc-drop-ship-Cardsharp-2mm-Credit-Card-knife-Wallet-Folding-Safety-Knife-Camping-Pocket/1093574692.html

Birçoğunun üzerinde taşıdığı çakı gibi bu da masum bir gereç olamaz mı diye sordum.
    Hakim: "Kesici ve delici olduğundan silah kapsamındadır" dedi
  • Ben bundan alcam biber gazı fışlatan ayfon kılıfı
  • bende biber gazı bulunduruyorum iki hanzo beni çok rahatsız etti
    haksız yere küfr yedim araçtan insem bi güzelde dayak yiyecektim.
    sonradan öğrendimki onlara savcıda bişey yapmadığından bi tarafları
    çok kalkmış k.ırakta ihale alan tiplerdi olay şehirin göbeğinde oldu.
    gaz olsaydıda bi banyo yaptırsaydım çok hoş olurdu bu belalar şehri
    terketti.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.