Şimdi Ara

Arabada biber gazı bulundurmak yasak mı (gazım alındı) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
2
Favori
20.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biber gazı yasaksa biz kendimizi nasıl koruyacağız?Milletin arabası cephanelik gibi.Ben de de var biber gazı.Yasak olsada taşımak zorundayım.Zor da kalmadıkça kullanmam zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapının gözünde, el çantamda ayrı ayrı Nato Biber gazı var,

Ayrıca bagajda bir haydar ve enson olarak da direksiyon kilidi....

Kullanmaya ihtiyaç -hiç- duymadım, inşallah da gerek kalmaz....
  • o aldığınız biber gazlarına güvenmeyin.
    özellikle nato olupta püskürtmeli olanlar.
    o püskürtmelilerin menzili çok kısa adama gidemeden yok oluyor. tavsiyem biraz daha büyük olanlar var su tabancası gibi fırlatan onlardan alın.
    nato püskürtmeliyi aldım denedim. arkadaşımla 1-1.5 metre vardı hava biraz rügarlıydı sıktım adama hiç gitmedi bile.
    ayrıca biber gazının ilk 10-15 saniye bir etki göstermediğini bilin. yani sıktıktan sonra belli bir süre kaçın kendinizi koruyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper3333 -- 20 Eylül 2013; 15:12:00 >
  • Az önce kargodan bunu teslim aldım:

http://www.aliexpress.com/item/40pcs-lot-Cartoon-Triazolam-Fans-Custom-Design-Square-Leather-Watch-TK08-Greensun-Free-Shipping/505279326.html

Ama içinden kullanım klavuzu çıkmadı. Satıcıya online göndermesi için mesaj attım.
    Nasipse baryamda kaçan danaları bunla etkisiz hale getireceğim

• avmde esimin cantasinda gozuktugu icin guvenlik uyardi ve uzerine isim yazarak teslim aldi. dedigine gore 3 yil cezasi varmis. bende asli varmi diye arastirayim dedim. konu muallakta kaliyor yinede tasimaya devam edecek.

cikista da alimdik biber gazini

• o değil de herkes,yani beyler, magandalardan korunmak için "çakı, biber gazı,av bıçağı, silah" gibi şeyler taşıyormuş, bu kadar çok mu trafikte bu magandalar, bayan olarak bizlerin neler taşıması gerek bu durumda ?
  • Biber gazı kesinlikle lazım. Magandayı geçin, cam silen eşkiyalara karşı da kullanmamız gerekebilir.
  • Yasak arkadaşlar.

Bazı dostlarım astım hastası olur karşıdaki ölüme gider ucu vb demişte haklılar son derece bu konuda ancak poliste gaz sıkarken bu kadar düşünse iyi olucak kanımca
  • Biber gazı bana biraz korkak adam aleti gibi geliyor.

Şahsen bagajımda beyzbol sopası bulunduruyorum. Kullanmadım henüz ama gerekirse karşı tarafın kafasını kırmaktan çekinmem. Çünkü trafikte bir sürü maganda var.

Bir keresinde önüne kırıp hafifçe çarpmak suretiyle bariyerlere girdirmiştim magandayı. Yani onlarla mücadele edebilmek için onlar kadar acımasız olmak mübah sayılabilir bence, hazırlıklı olmak lazım yoksa yaptıkları yanlarına kar kalınca dövünüyoruz.
  • peki şu şok cihazları yasakmı geçen gün karaköyde gördüm alacaktım bir ucu fener diğer ucu şok veriyor, ben cök düz tabanımdır trafikte bütün belalar beni bulur.Biri küfür edince yüzüne bakıp gülerim ama bazen daha ciddi boyuta geliyor arabadan iniyorlar 3 kere yaşadım bunu haksız yere, fiziğim gücüm iyidir ama cahille neden kavga ediyim? bu yuzden savunmak için bu silahlardan almayı düşünüyorum.
  • Uluslararasi Iliskiler'de 'Security Dilemma' yani guvenlik ikilemi adi altinda bir dusunce vardir. Bu dusunceye gore milletler kendilerini koruma amacli silahlanirlar. Bunun sonucunda diger devletler de o 'silahlanan' devlete karsi kendini koruma icgudusu ile silahlanma baslatir. Bunun sonucunda her devlet silahlanmis ve ortamda yoktan var olan bir tehlike ortaya cikmistir.

Bunu cok rahat bir sekilde trafikte ki bu silahlanmaya ornek gosterebiliriz. Gercek su ki 'magandalara' karsi biber gazi, haydar vs vs tasidiginizi soyluyorsunuz ama aslinda trafikte ki magandalar ta kendinizsiniz. Bunu hakaret olarak almayin. Yukarida verdigim ornege istinaden soyluyorum bunu. Birisi aciklamis yukarida ' az kalsin bicagi saplayacaktim' diye. Belki kendisinin kisilik olarak bicaklamayla en ufak alakasi yok ama simdi bende, sirf yaninda bicak tasiyor ve ufak bir ihtimalle cinneti bana denk gelebilir diye bicak ya da kendimi savunucu alet tasiyabilirim. E beki penim o dusuk ihtimalle gecirebilecegim sinirli anim, cinnetim ne olacak?

Demek istedigim tam olarak bu aslinda. Belki kolayca hatta sonu iyi bitecek bir tartismaya elimizde ya da 'aklimizda' haydar ile girerek bastan kaybediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsipura -- 13 Ekim 2013; 23:24:18 >

• en güzeli şu fener görünümlü şok cihazları da, onları da bulamıyorum..

tuvnera hepsini almış bitrimiş..
  • biber gazını bilmemde aracımda job bulundururum lazım olabilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

quote:

Orijinalden alıntı: kaptan69

senin gene gazını almışlar, ben silah kaptırdım ,geride alamadım

Ruhsatlı silahı nasıl alıyorlar. ?

alamazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

ben de biber gazı bulunduruyorum araçta.. magandanın nereden ve ne zaman geleceği belli olmaz diyerekten. ancak cepte/çantada taşınan (kadınlar özellikle) birşeyin araçta yasak olması bana pek de mantıklı gelmedi..

Peki soruya cevap mı bu?

• Valla benim arabanın torpidosunda silah, sol kapının cebinde sert plastik sopa, cebimde sustalı, montun cebinde biber gazı. Bi problem olurmu acaba :DD:D
  • Gaz ve elektroşokla yetinmeyip bunu da aldım:
    http://www.aliexpress.com/item/Wool-baseball-stick-64-enhanced-baseball-stick-wool-baseball-solid-rod-wood-baseball-stick/1468412464.html

Geçen hafta geldi ve fiyatına göre gayet güzel
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Bir nesne üzerinde deneyip videosunu çekme ihtimaliniz var mı sağlamlığını ölçmek için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CescRvP

Bir nesne üzerinde deneyip videosunu çekme ihtimaliniz var mı sağlamlığını ölçmek için?

Nasıl bir nesne?
    Mahallenin Delisi Hayrullah üzerinde deneyesim var ama...
  • biber gazını falan boşverin ,alın ruhsatlı tabanca durumunuz kötüyse kuru sıkı alın keyfinize bakın derim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.