Şimdi Ara

Arabama çıkma beyin alacağım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar P0220 hatası alıp duruyordum. Geçenlerde çıkma boğaz kelebeği aldım temiz gene aynı hata kodu çıktı. Derinlemesine araştırdığım kadarı ile bu problem ECU yani beyinden olabilme ihtimali yüksekmiş. Sizlere sormak istediğim soru şu. Aracımın aynısına ait çıkma beyin bulsam gene beyinciye gitmem gerekir mi yazılım veya adaptasyon için vs ?

• Geçmiş olsun aracın marka modeli nedir? Bu tarz sorunlarda denenecek her şey bittikten sonra ECU'ya geçilmesi gerekli çoğu zaman sorunun beyninden kaynaklanmadığı tecrübe ile sabittir. Ayrıca bir aracın ECU'sunu kurcalatmak isteyeceğiniz en son şey olmalı ciddi masraflardan ziyade Türkiye'de bu işi profesyonel olarak ele alan yer yok.

• geçende birisinin km si ile beyindeki km tutmuyordu ve 50 bin km sonr a 0 beyin tkaıldıgı konusunda hemfikir olduk hesap o şekilde tutuyordu. çıkma beyin içindeki km ile araç km si tutmazsa km düşürmüş yaftası yersınız.

• fbilker1907 kullanıcısına yanıt

Araç bilgisi yazmayı unutmuşum pardon. Hocam araç Opel Astra H 2004 1.4 geçenlerde boğaz kelebeği de değişti gene aynı sonuca çıktı değişen bir şey olmadı. Ustama sorduğumda beyinden veya boğaz kelebeğinden demişti. Zaten daha önce takılan beyinde beyinciden tamirli bir beyindi muhtemelen çünkü o beyinden sonra direksiyon pompası bile düzgün çalışmaz hale gelmişti. Direksiyoncuya gittiğimde beyinden olabilir demişti. Yani bu beyin bana bir çok problem çıkarttı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt

Farkındayım hocam o konuda elimden geldikçe titiz davranacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.