Şimdi Ara

Arabama sürttüler masrafı nedir?[SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün kırmızı ışıklarda bekliyorken yeşil yanınca hareket ederken sol çapraz önüme halk otobüsü ksürtüp geçti.Olaydan hemen sonra arabaya baktım bi değişiklik yok akşam yağmur yağdı sabah baktığımında siyah lekelerle karşılaştım.Göçük gibi değil tırtıklı bi izlenimi yok elime kağıt alıp sürttüp siyahlık geldi arabanın eski rengi çıktı.Daha fazla devam etmedim arabaya zarar gelir diye bu nedir? Masrafı 50 lirayı geçer mi?
     Arabama sürttüler masrafı nedir?[SS'li] Arabama sürttüler masrafı nedir?[SS'li] Arabama sürttüler masrafı nedir?[SS'li] Arabama sürttüler masrafı nedir?[SS'li] Arabama sürttüler masrafı nedir?[SS'li]
     Arabama sürttüler masrafı nedir?[SS'li] Arabama sürttüler masrafı nedir?[SS'li] Arabama sürttüler masrafı nedir?[SS'li] Arabama sürttüler masrafı nedir?[SS'li]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atil000 -- 29 Eylül 2015; 15:18:26 >

• göçük yoksa pastayla çıkar, hatta bulaşık süngerinin yeşil tarafıyla bile çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

göçük yoksa pastayla çıkar, hatta bulaşık süngerinin yeşil tarafıyla bile çıkar

Yeşil taraf fazla asindirici olmaz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

göçük yoksa pastayla çıkar, hatta bulaşık süngerinin yeşil tarafıyla bile çıkar

Yeşil taraf fazla asindirici olmaz mi

Ben tamponlardaki siyrik izlerini oyle temizliyorum, hicbir sey olmuyor. Gecen arac park halindeyken, biri arka tampon kosesine surtmus. Siyah siyah izler cikmis tampona, bol su puskurterek yesil tarafla temizledim. Su puskurtmeyi unutmayin yalniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pastayla alın geçin.değmez başka şeye.
  • en kolayı selülozik tinerle silmek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.