Şimdi Ara

Arabamdaki nazarı nasıl atabilirim? :( (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
144
Cevap
0
Favori
29.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arabayi iyicene yika. Yikarkende egzozundan su gonder 3 kere.
  • ARabayı eylül 2011de aldım. 8 aylık yani. 3 defa durduğu yerde vurdular. Fazla can sıkmaya gerek yok. 3-4 yıl sonra yalama olur zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Merhaba arkadaşlar, arabamı alalı 2 ayı yeni geçiyor. Sıfır km aldım, Astra J kasa.

2 ay içinde 2 sefer jantım yamuldu, 2 sefer altını vurdum ama bir sıkıntı yok.

Nasıl olduysa park sensörüm 2 defa çalışmadı, birinde arkadaki demire dokundurdum bir şey olmadı neyseki çok yavaştım. İkincisinde parktan çıkarken arkadaki arabaya dokundurdum biraz tamponda boya sıyrıldı adama da numaramı bıraktım onda bir şey yoktu, aramadı zaten tekrar.

Sokaktaki çocuklar futbol oynarken topu gelmiş ön kaputta 2 tane top göçüğü var, alttan ittim düzeliyor tekrar çöküyor:(

Geçen gün otopark çıkışına saçma sapan bir kamyon durmuş mal indiriyordu, korna çaldım, bi tane adam indi gel gel gel diyor sol arka çamurluğum yandaki arabaya sürttü, yine bir şey yok! ufak bir kılcal çizik bile olmamış nasıl olduysa.

O kadar sakin kullanmama rağmen bütün derin çukurlar beni buluyor, bam güm giriyorum.

Hiç büyütülmeyecek şeyler ama çok canım sıkılıyor. Bu gün sağa dönüşte dönmedim öndeki arabanın biraz daha ileri gitmesini bekledim, önünde de araba vardı, sağa yeşil yanmasına rağmen aradan geçmedim bir şey olmasın diye arkadan baya küfür yemiş olabilirim. Dar sokakta karşıdan araba gelip yol veriyorsa geçmiyorum o derece psikopat oldum, "arabamı sıfır aldım bir yere sürter şimdi öldürsen geçmem, sen geri git" dedim adamın birine tip tip baktı bana

Bu da en nefret ettiğim kullanıcı tipidir ama ne yapayım artık çok sıkıldım daha 2 aylık arabaya böyle şeyler olunca.

Foruma fotoğraf koymadım hiç, arabamda nazar boncuğu da var ama sallanması hoşuma gitmediği için güneşliğin altında duruyor görünür bir yere mi koyayım ne yapayım

Kan akıt arkadaşım Birde arabaya binerken besleme çektin mi tamamdır

• Benim arabada 4 aylık her tarafında göçük var. Park halindeyken genelde vuruyorlar.
  • şimdi anladım neden %50 oy aldıklarını.
  • Bence biraz daha dikkatle sorun çözülür.

Yazımı yanlış anlamanızı istemem. Konuyu okuyunca, aslında hepimizin zaman zaman şikayet ettiği ama mantıklı düşünüldüğünde biraz şanssızlık ve bence büyük ölçüde de dikkatsizlik sonucu olduğunu düşünüyorum böyle şeylerin.

Örneğin , geri geri gelirken aracınızı demire çarpmanız bir dikkatsizlik, çünkü demir orada duruyor zaten, siz ona yaklaşıyorsunuz, eğer demir gelip size çarpmış olsa bu tuhaf olur ama siz ona çarpıyorsunuz, biraz daha dikkatli olsaydınız çarpmazdınız bence.

Diğer çamurluk sürtmesi vs. de buna benzer şeyler.

Umarım bundan sonra aracınızın başına kötü bir şey gelmez.

Güvenli ve keyifli sürüşler dilerim...

• kurban şart :)
  • bence sorun sizde hocam bir gusül+5 vakit namaz kafi gelecektir :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araçı alalı 6 ay oldu.benzer şeyler yaşıyoruz.Can sağlığı olsun
  • Gerçekten nazar değiyor arkadaş katılıyorum bende ilk aldığım aracımı ufak olaylar yaşadım, sonra nazar boncuğu yapıştırdım içim rahatlasın diye sonra sükür birsey olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melihdk -- 23 Mayıs 2012; 22:58:23 >
  • sanki nazardan çok acemiliğinizin kurbanı olmuş gibi geldi.

şaka bir yana sakınan göze çöp batarmış hocam. bu kadar kasmayın, üstüne titremeyin rutine döner her şey.
  • Büyük ihtimalle nazardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9E79BA17 -- 23 Mayıs 2012; 23:20:28 >
  • bu konuda bende aşırı derecede titizim ama maalesef herşey istediğimiz gibi olmuyor o yüzden en iyisi kafaya takmamak
  • Arabada dua bulundurun ne bileyim marşa basarken besmele çekin arabadan memnunmusunuz diye soranlara eh işte ya araba biniyoruz şeklinde insanları bende niye yok şeklinde düşündürecek şeylerden uzak durun en önemlisi biraz daha dikkatli olun
  • aynı şey banada oldu arabayı yeni aldık bakıyorum aşağıda otururken gelen geçen arabaya bakıyor daha arabayı alalı 5-6 gün oldu birisi ters yönden geldi aracın tamponuna baya iyi sürttü bende biraz öyle gezdim bişey olmadı sonra gittim orayı rötüşlettim ön tampona sürrtüler orayıda rötüşlettim ama belli olan sürtmelerdi nazarlık diye öyle geziyorum yaptırmıyorum da biraz da bu tür şeylerin arabanın yeni olmasıyla ve arabaya tam adapte olamamakla da alakası oluyor benimkiler park halinde oldu ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

Orijinalden alıntı: r0x

Var Bi Cenabetlik

Alah Beterinden Korusun Hocam.

Aynen hocam var bi cenabetlik.

Arabayı aldım ertesi gün silecek suyu fışkırtmak için gerekli olan sigortası bozulmuş. Araba daha 000018km'de servis yolu gördü zaten anlamıştım bi şey olduğunu

Gecmis olsun ,takmayin kafaniza.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arabamın üzerine çimento yağdı, buna ne diyeceksiniz
  • Merinos koyun 400-450 lira civarı. Normal olanlar 250-300 arası diye biliyorum. Bence bu bütçeyi ayırıp kurban kestirmeniz daha doğru olur. Anlatımlarınıza göre nazardan ziyade sizin araca aşırı değer vermeniz gibi görünüyor. Gün gelecek o da eskiyecek, yenisini alacaksınız filan. Fazla değer vermeyin derim. Sonuçta o sizi değil, siz onu yönetiyorsunuz..
  • Bi kurban kes. Kazalara belalara karşı niyetiyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.