Şimdi Ara

Arabamdaki nazarı nasıl atabilirim? :( (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
29.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Beamer

Merhaba arkadaşlar, arabamı alalı 2 ayı yeni geçiyor. Sıfır km aldım, Astra J kasa.

2 ay içinde 2 sefer jantım yamuldu, 2 sefer altını vurdum ama bir sıkıntı yok.

Nasıl olduysa park sensörüm 2 defa çalışmadı, birinde arkadaki demire dokundurdum bir şey olmadı neyseki çok yavaştım. İkincisinde parktan çıkarken arkadaki arabaya dokundurdum biraz tamponda boya sıyrıldı adama da numaramı bıraktım onda bir şey yoktu, aramadı zaten tekrar.

Sokaktaki çocuklar futbol oynarken topu gelmiş ön kaputta 2 tane top göçüğü var, alttan ittim düzeliyor tekrar çöküyor:(

Geçen gün otopark çıkışına saçma sapan bir kamyon durmuş mal indiriyordu, korna çaldım, bi tane adam indi gel gel gel diyor sol arka çamurluğum yandaki arabaya sürttü, yine bir şey yok! ufak bir kılcal çizik bile olmamış nasıl olduysa.

O kadar sakin kullanmama rağmen bütün derin çukurlar beni buluyor, bam güm giriyorum.

Hiç büyütülmeyecek şeyler ama çok canım sıkılıyor. Bu gün sağa dönüşte dönmedim öndeki arabanın biraz daha ileri gitmesini bekledim, önünde de araba vardı, sağa yeşil yanmasına rağmen aradan geçmedim bir şey olmasın diye arkadan baya küfür yemiş olabilirim. Dar sokakta karşıdan araba gelip yol veriyorsa geçmiyorum o derece psikopat oldum, "arabamı sıfır aldım bir yere sürter şimdi öldürsen geçmem, sen geri git" dedim adamın birine tip tip baktı bana

Bu da en nefret ettiğim kullanıcı tipidir ama ne yapayım artık çok sıkıldım daha 2 aylık arabaya böyle şeyler olunca.

Foruma fotoğraf koymadım hiç, arabamda nazar boncuğu da var ama sallanması hoşuma gitmediği için güneşliğin altında duruyor görünür bir yere mi koyayım ne yapayım

hocam ehliyeti nerden aldınız :D

• quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

İnsana, hayvana ve hatta cansıza da nazar değer. Nazar hastalık yapar, hatta öldürür. Kadınlara ve çocuklara daha çok tesir eder.

Peygamber efendimizin zamanında Esed oğullarından nazarı değen bir kimse var idi. Üç gün bir şey yemez, sonra çadırın bir tarafını kaldırıp oradan geçen bir deveye bakıp, (Bunun gibi bir deve hiç görmedim) der demez, deve yere düşer hastalanırdı. Müşrikler, bu adamı bulup Peygamber efendimizi nazarla öldürmesini istediler. Cenab-ı Hak da Resulullahı bunun nazarından korumuştur. Bu hususta Kalem suresinin (Nerede ise, kâfirler seni gözleri ile yıkacaklardı) mealindeki 51. âyeti inmiştir.

Bir hadis-i şerifte, (Sabah akşam, [Besmele ile] 3 defa “Bismillâhillezi lâ yedurru me’asmihi şey’ün fil Erdı ve lâ fissemâi ve hüvessemi’ul alim” okuyan, büyü ve nazardan korunur) buyuruldu. (İbni Mace)

http://forum.islamiyet.gen.tr/hadis-i-serif/80332-nazarla-ilgili-hadisler-ve-cok-guzel-bir-yazi.html

OLAY BUDUR

• kem gözlere şiş :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnRe

Bı kan akıtın hocam, kurban kesın.

bence de..hemde birilerini sevindirmiş olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberty_15 -- 16 Haziran 2012; 0:43:21 >
  • quote:

Merhaba arkadaşlar, arabamı alalı 2 ayı yeni geçiyor. Sıfır km aldım, Astra J kasa.

Nasıl olduysa park sensörüm 2 defa çalışmadı, birinde arkadaki demire dokundurdum bir şey olmadı neyseki çok yavaştım. İkincisinde parktan çıkarken arkadaki arabaya dokundurdum biraz tamponda boya sıyrıldı adama da numaramı bıraktım onda bir şey yoktu, aramadı zaten tekrar.

Sokaktaki çocuklar futbol oynarken topu gelmiş ön kaputta 2 tane top göçüğü var, alttan ittim düzeliyor tekrar çöküyor:(

Geçen gün otopark çıkışına saçma sapan bir kamyon durmuş mal indiriyordu, korna çaldım, bi tane adam indi gel gel gel diyor sol arka çamurluğum yandaki arabaya sürttü, yine bir şey yok! ufak bir kılcal çizik bile olmamış nasıl olduysa.

O kadar sakin kullanmama rağmen bütün derin çukurlar beni buluyor, bam güm giriyorum.

Hiç büyütülmeyecek şeyler ama çok canım sıkılıyor. Bu gün sağa dönüşte dönmedim öndeki arabanın biraz daha ileri gitmesini bekledim, önünde de araba vardı, sağa yeşil yanmasına rağmen aradan geçmedim bir şey olmasın diye arkadan baya küfür yemiş olabilirim. Dar sokakta karşıdan araba gelip yol veriyorsa geçmiyorum o derece psikopat oldum, "arabamı sıfır aldım bir yere sürter şimdi öldürsen geçmem, sen geri git" dedim adamın birine tip tip baktı bana

Bu da en nefret ettiğim kullanıcı tipidir ama ne yapayım artık çok sıkıldım daha 2 aylık arabaya böyle şeyler olunca.

Foruma fotoğraf koymadım hiç, arabamda nazar boncuğu da var ama sallanması hoşuma gitmediği için güneşliğin altında duruyor görünür bir yere mi koyayım ne yapayım

Ya arkadaşım sorma iki ay olmadı daha cillop gibi arabama bak neler oldu.
    10. gün....Park halınde sol iki kapı boydan boya agır çizik
    ...Aynı gün iki saat sonra başka semtte diger tarafta ki iki kapıya çimento aracı çarptı
    20. gün tavanda boylu boyunca çizik......
    sonrasında jant çizikleri ve enson bu gün kapının altını kaldırıma vurmamla şimdilik sakin rahatım en azından 10 gün..
    Heralde bazılarımız böyle şansız bide nazar var.Aracı her vurdugumda dikkat ediyorum aynı kişiye arabadan bahsetmiş oluyorum.
    HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN

• quote:

Orijinalden alıntı: BiLEN_1907

quote:

Ya arkadaşım sorma iki ay olmadı daha cillop gibi arabama bak neler oldu.
    10. gün....Park halınde sol iki kapı boydan boya agır çizik
    ...Aynı gün iki saat sonra başka semtte diger tarafta ki iki kapıya çimento aracı çarptı
    20. gün tavanda boylu boyunca çizik......
    sonrasında jant çizikleri ve enson bu gün kapının altını kaldırıma vurmamla şimdilik sakin rahatım en azından 10 gün..
    Heralde bazılarımız böyle şansız bide nazar var.Aracı her vurdugumda dikkat ediyorum aynı kişiye arabadan bahsetmiş oluyorum.
    HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN

Valla ben attım nazarı sanırım.

Artık takmıyorum çünkü. Hiç bir şey de yapmadım. Buradaki bazı arkadaşların dediği gibi inanmıyorum artık, takmıyorum. Hiç bir şey de yaşamadım yazdığımdan beri.

Üstelik arabanın fotoğrafını bile koydum foruma. Hatta önümüzdeki hafta profesoynel olarak çekip yine koyacağım. Üstüne gidiyorum.

• akranam ix35 aldığı gun köpeğe vurdu

• Sizinki yine iyi benim 5aylık aracı gerizekalı yıkamacı çocuk çarptı yıkamaya bıraktığımda.
    En azından siz kendiniz işlemişsiniz tüm vukuatları...
  • KURBAN KESIN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLPhinuSs -- 9 Haziran 2012; 1:38:25 >
  • Bana da cok nazar deyiyor insan bayılacak gibi oluyor, dengem bozuluyor
  • kurken kendimden bir şeyler görmedim değil aracımı sıfır aldım aldığım ay servis gördü teslim hatasından, sonra 2. ayında ters yöne dalan bir araç vurdu dün akşam polisten kaçan bir araç arkadan vurdu ister istemez insanını morali bozuluyor Allah a şükür , Allah beterinden saklasın tabi ki.
  • Nazar boncuğunu kaldır öncelikle. Şu anlattıklarını yaptırma nazarlık dursun.Felak nas oku araca sabahları.

• Batıl inanclardan kurtulman dilegiyle.

• Arabayı aldım 3 ay yıkatmadım, en son baktım ki binilecek hali geçti, yıkattım arabaya sürtmüşler, 2 yumruk darbesi almış.

Türkiye de ilginç bir sistem işleniyor anlamış değilim, hele araba yumruklamak moda oldu sanırım, mahallenin arabalarının çoğu dayak yemiş.
  • Göbek deliği hep unutulur

• gecen gun sıtede park ederken tamponu surttum, sıteden cıktım oyle bı cukura gırdım kı tampon komple surttu karlık kırıldı. arabadan ındım basladım sovmeye yapacagınız yola da sıze de dıye. sonra bındım 1 km sonra tumsekten 50 ıle gectım orda trım sesı basladı govdeden, hala bulamadım nerden geldıgını. sonra yıne cukur vardı ordanda hızla gectım gum dıye ses geldı tekerden. neyse teker patlamadı en azından. 15 20 dk ıcınde araba telefat oldu. karlık tampon surtugu umrumda degıl de o trım sesı
  • Yol calismalari var izmirde şuan arabami otoparktam cikarmiyorum. Yazik ya heryer cukur maganda serseri dolu. Binlerce lira para veriyoruz emek veriyoruz borca giriyoruz. Telef edemem arabami imkanim olsa eve sokucam

• Sene 2014 Şubat veya ocak arkadaşla girdik telefoncuya iki adet note aldık 2.500 er tl ye ben telefonu yerden yere vuruyorum tanin üstün elimden kayıyor yere düşüyor 3 mt den her yeri taş kaya izi. Ama telefon taş gibi hala kullanıyorum. Arkadaş da çok sakinir malını millete bile bir video gösterecek kendi tutar telefonu adamın eline vermez. Verse bile sürekli gözü kalır. Ne mi oldu şimdi. Arkadaşla note 5 var her yıl seriyi yeniliyor. Ve her zaman bozuluyor telefonları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oyunfly -- 30 Kasım 2016; 23:44:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pej

Bazı kısmetsiz arkadaşlar olur, ben bunlara "bahtsız bedevi" diyorum. Deve üzerinde hacca gitseler abaza kutup ayısı çıkar yoluna. Şanslının da karşısına böyle göçmen kayığı çıkar.

Fikret Garı mı o...!

• arabayı alalı 2 gün oldu o kadar basit o kadar saçma sapan şekilde ufak bir sürtülme oldu hayattan soğudum resmen sabaha kadar ordan geçsem yapacağım birşey değildi herkes nazarlık olsun diyor ama o anı gözümün önünden atamıyorum :D dikkatli bakmadan gözükmüyor ama içim içimi yiyor ne yapmalıyım :D hayatımda ilk defa sıfır araba aldım olan oldu işte kafayı yememek elde değil her gören ooo hayırlı olsun güzelmiş şöyle böyle

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.