Şimdi Ara

Arabamı boyatmayı düşünüyorum fiyatlar nerelerde ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Peugeot aracımı bir kaç ezik göçük çizik vs olduğu için komple boyatmayı düşünüyorum tokatta ikamet etmekteyim fiyatlar ne alemde şu sıralar tavan hariçte olabilir bir iki göçük ve ezik var düzeltilecek macunlanabilir kendi rengine boyatacağız serpme boyada olabilir nasıl olur bi fikir verebilirmisiniz

• Emin misiniz?
    Türkiyede komple boya
  • 2013 model bir arabam var. çok memnunum araçtan ama uzun bir süre kullanmak istiyorum. şu an için değişeni yok aracın kazası yok. ancak bi 10 sene daha benimle kalırsa hiç umurumda olmayacak bunlar ben de boyatacağım komple. biniciyseniz dert etmeyin. al satçıysanız anca sorun olur...
  • boyatırken kısa bir video çekin. satarken işinizi kolaylaştırır.
  • Fiyat olayı , aracın durumuna, yaptıracağınız işçilik kalitesi ve malzeme kalitesine doğrudan bağlı

Araçta ne kadar macun işi var ?
    Nasıl bir işçilik istiyorsunuz
    Hangi kalite malzeme istiyorsunuz ?
    Kilosu 110 liraya da boya var 800 liraya da ( boyacılar genelde en uygun malzemeleri kullanırlar )
  • 3-4 liradan aşağıya boyayan kimse kalmamıştır küçük şehirlerde fiyatlar böyle
  • tavana siyah folyo çekip direk altını boyatsak ne kadar tutar ne kadar zaman alır bilgisi olan varmı
  • Astra H aracımı komple boya için fiyat aldım. 6000 tl

Tamam çok güzel olacak ama 4000 tl civarında bir fiyat beklerken az dumur oldum.
  • Hocam boyatmak yerine komple kaplama yaptır kaportasını düzeltip kaliteli kaplama ile hem satarken orjinal renginden satarsın.
  • Boya ve vernik markası,kaliteli zımpara ve göcük düzeltme,kullanılan homojen boya tabancası,kaliteli ve oturmuş astar,düzgün fırınlanmış kaporta derken işçilik şusu busu en az 3500 tl/20 gün başlangıç rakamı ve ortalama süreç bu işler için.

İşin içine aracı direkt soyup komple boyatmak gibi bir opsiyon da var ancak genelde kullanıcılar ve ustalar yanaşmaz geri toplamak zor olduğundan ve risk arz ettiğinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 1 Şubat 2019; 15:46:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.