arkadaşlar 2 arabam var, ve masraflarını biliyorsunuz. kaskosu, vergisi .... direkt veya rent-a-car firmaları aracılığı ile arabamı kiraya vermek istiyorum. ayda 5-6 gün de olsa bir getirisi olur diye düşünüyorum. bu işi yapan , tecrübesi olan var mı ? kayseride ikamet ediyorum. tavsiyelerinizi bekliiyorum... teşekkürler....
kayserideki oto kiralama işini yapanlarla görüştüğün zaman onlar arabayı senden kiralamak için can atıyorlar ama aracın kısa zamanda yalan oluyor kiralık arabaların nasıl kullanıldığı malum
araçlarını kiraya vermek isteyen arkdaşlar bana mail atabilir:) istanbuldakiler
aracı 5-6 gün gelir getirsin diye kiralayacaksın ama arabayı öldürecekler sonra masraf edeceksin akı bokunu kurtarmayacak bence birisi fazla geliyorsa direk sat gitsin
aracını kiraya verebilirsin ancak rent a car kuralları gibi bir durum söz konusu aracın kaskosu rent a car kaskosu olmak zorunda.
bilginiz olsun kiralayan kişi alkollu yada ehliyetsiz aracı kullanıp aracı pert edecek bir kazaya karışırsa başınız çok agrıyabilir. kiraya vermeden önce bu hususları inceleyin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme