Şimdi Ara

ARABAMI OTOPARKTA SİYAH RENKTE BİR DİREĞE SÜRTTÜM BOYAYI VE ÇİZİKLERİ NAIL GİDEREBİLİRİM ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arabamı otoparkta dalgınlıkla , siyah bir direğe sürttüm hemen farkeder farketmez frene bastım o yüzden boyaya çok derin hasar verdiğini düşünmüyorum,
    ama direğin bütün boyası oldugu içi gibi boyaya geçti , arabam beyaz oldugu ıcın de çok kötü görünüyor,
    şimdi ben bu boyayı nasıl çıkartabilirim ?????
    bir de çıkarttıktan sonra eğer altında varsa çizikler onları nasıl kaybedebilirim???
    bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum ,
    teşekkürler

• Hocam başta çizilen yeri ılık bir su ile yumuşak bir bezle çok bastırmadan hafif hafif silin boya çıktıktan sonra çiziklere tırnak takılmıyorsa pasta cila ile halledilir tırnağınız takılıyorsa boya lazım.
  • İnternetten araştırın "sihirli sünger" diye bişey var. 2-3 tl fiyatı olması lazım. Süngeri ıslatıp silin o bölgeyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotografını çekip yollayabilirsen daha çok yardımcı olunabilir. Görmeden söyliyiceğim ilk önce güzelce yıkar daha sonra pasta ile üstünden geç pasta yoksa evde bulunan cif ile fazla pastırmadan ovala bir bezle daha sonra iyice yıka.
  • Deterjan ve fircayla yıka kurula
    Sonra da pamuk ve pasta cila yardımıyla bolgeyi cillop gibi yap

Geri geri gelirken de yavaş yavaş gel
    Hadi geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.