Şimdi Ara

ARABAMIN ALTINDAN YAĞ KAÇAĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
9.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba bende 98 brodway var bu aralar başımı ağrıtmaya başladı geçenlerde devirdaim pompası bozuldu onu yaptırdım şimdide arabanın altından yağ kaçırıyor önceleri damlama şeklindeydi tek bir noktadan damlıyordu sonraları iki üç noktadan damlamaya başladı bugün baktığımda sanki arabanın altına sürahiyle yağ dökülmüş gibiydi arabanın altına eğilip baktığımda karterden damlama şeklinde görülüyor ama nerden sızdıgı belli olmuyor şoför tarafına akmış yağ yağ seviyesini kontrol ettim iki çizgi arasında arabayı çalıştırdım stop ettim beş dakika sonra kontrol ettim yağ seviyesi aynı sorun ne olabilir yağı elimle kontrol ettim motor yağı yağın rengi kahverengi sorun ne olabilir arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Karter keçesinden yağ damlatiyordur

Olabilecek bişey cok bisey tutacağını sanmam beklemeden yaptırın bence

• Sorun ne olcak hocam acil karter kapağı contası değişecek

• Karter tıpasını değiştirin 10 lira falandır eğer devam ediyorsa bir ustaya götürüp baktırın bu aralıkta sık sık kontrol edin yağsız kalmasın araç dikkatli davranın. Bir de etrafını nemli bir bezle silerek nereden kaçırdığını az çok tahmin etmenize yarar sağlayabilir.

• ARABAMIN ALTINDAN YAĞ KAÇAĞI

ARABAMIN ALTINDAN YAĞ KAÇAĞI usta resimlere bakınca sol iç aks körüğünden geliyor dedi eğer ustanın dediği gibi aks körüğünden geliyorsa bu motor yağımıdır yoksa şanjıman yağımı ancak hafta sonu yaptırabilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorda Yağ Kaçakları Varmış?
    10 yıl önce açıldı
    DSG yağ kaçağı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.