Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslan_34 -- 14 Ekim 2023; 11:52:3 >

• Oncelikle gecmis olsun. Arabayi en son nerde birakmistin usta? O bolgede bulabildigin kadar guvenlik kamerasi goruntusu bulacaksin. Market olur apartman olur. Biyerlerde illaki vardir belki. Ve sunu dusun. Son zamanlarda biriyle takistinmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tespit edip küfürlerini yedireceksin ...

• Hey allahım daha neler gorecegiz ya hocam gecmis olsun

• Benim aracın camını ve yan aynasını indirip baya çizmişlerdi Ankara'da, sebep ise plaka doğu plakası. Birkaç milliyetçi genç arabaya saldırarak vatanı kurtarmış, heryerde var böyle tipler, kamera veya tanık yoksa maalesef soğuk su...
  • Bende de arkadaki Peugeot yazısını o harfine kadar kanırta kanırta çıkartmışlar. Yenisini taktırsam bile üst taraftaki çizikler kaybolmayacak.

• Yeni guncel modellerdeki araclarda 360 derece kamera sistemi var oyle bisey olabilir.

Yada gecen aylarda makas atan audi yi ceken kamera gibi arabaya etraflica kamera sistemi kurabilirsiniz. Simdi yapani degil ama ileriki zamanlar icin kafaniz rahat olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi fotoğraf koysanız iyi olur.

forum ahalisi de tersine küfür gönderir.
  • Ülkede şeref yoksunu malesef ki çok fazla.
  • Rüzgar eken fırtına biçer. Geçmiş olsun :((

• Geçmiş olsun hocam, güvenlik kamerası falan varsa bi bakmakta fayda var. Muhtemelen 15 16 yaşındaki kendini serseri sanan ergenler yapmıştır.
  • sprey boyayla mi,yazilmis ? buyuk ihtimal bosta genc biri,isinde gucunde ekmeginin pesinde kosan adam ugrasmaz bu tur islerle...bizde cocukken tozlu arabalarin arka camlarina beni yika! yazardikta simdi devir degisti,insanlik aranacak en son kavram oldu.

• Ben üniversitedeyken arkadaşlarım benim arabanın plakasını sökmüşler, 06 KAŞAR 06 plaka yaptırıp takmışlar.. Tabii suçluyu bulunca yedi kafasından aşağı 1 kutu kolayı, yapış yapış sonra... Aptal aptal eğleniyorduk, çocukluk işte (bundan 10 sene önce)

Ama işte şaka var, ciddiyet var.. Bence densizin tekinin işidir.. Arabaya ya da size garezi olan adam arabaya tozdan küfür yazmaz, direk zarar verir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 2 Temmuz 2014; 1:26:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani ne desem bilemedim...
    Empati kuruyorum, kafayı yerdim kesin...Her zaman kameranın önüne park ederim her zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrandLotus -- 2 Temmuz 2014; 1:48:32 >
  • Itiraf ediyorum cocukken ben de yazdim

• Birileriyle takışmaya gerek yok. Bu ülkede bu tür eylemlerin cereyan etmesi için araba sahibi olman bile yetiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.