Yaklaşık 2 ay önce e90 satın aldım. Araba durduk yere motor uyarısı açtı, aşağıya görselini yükledim. Rolantide araba stop ediyor, yolda ilerlerken boş vitese alınca da ara ara stop ediyordu. Arabanın çekişi bir hayli düşmüştü. İyi bir ustam vardı ama sırası vardı. İçim rahat etmediği için günü birlik bir yere götüreyim de düzelsin dedim. İlk gittiğimde araba hava yapmış dediler. Ertesi günü gelebilirsin arabanın havasını aldık dediler. Gittiğimde ise bir kaç boruyu değiştirdiler ve termostatı değiştirdiler. Araba yaklaşık 4 gündür sanayide yatıyor. Şimdi de araba devirdaim yapmıyor ve fan açmıyor diyorlar. Arabayı getirirken de motor sıcaklığını kontrol ettim sürekli 105i geçmiyordu ve kalorifer cayır cayır yanıyordu. Araba ısınır da sen sistemden onu göremezsin dediler. Araba su kaynatıyor falan dediler. Bu şekilde arabayı çıkartamazsın diyorlar. Conta yakma ihtimali var diyorlar. Ne kadar doğrudur nedir ne değildir bilemedim açıkçası. Arabayı ben sağlıklı bir şekilde sanayiye kadar getirdim. Sadece rolantide stop etme sorunu vardı. Bu işlerden çok fazla anlamadığımı da anladı usta. Acaba bir şeyler çeviriyor olabilirler mi. Çünkü conta yanması demek bana şuan en kötü 50k masraf demek. Ne yapmalıyım? ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uureal -- 3 Mart 2025; 15:43:54 > |
Bildirim