Şimdi Ara

arabamın plakasını değiştirmeden nasıl devrini alabilrim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2004 model peugeot 307 1.4 hdi arabam var. arabanın devrini almak isitiyom. araba 06 plaka. ama ben şanlıurfada oturuyom. acaba arabanın plakasını değiştirmeden devrini nasıl yapabilrim? ve devir için ne kadar masraf gider bilen varsa yardım ederse çok sevinirim:) şimididen çok tşk ler.

• Urfa'da oturuyorsanız plakanın 6 kalmasını istiyorsanız eğer devir işlemlerini Ankara Emniyette yaptıracaksınız. Plakanız bu sayede değişmez. Ama Ankara'da bir yerin adresini vermeniz gerekiyor. Urfa'daki adresi kabul etmiyorlar.

Eğer plaka değişmeyecekse şu masrafları yaparsın.

Ruhsat: 24.00

Müşavirlik Hizmetleri: 80.00 ile 100 arası

Bilgi Kaydı: 10.00

Çalıntı Kaydı: 10.00

Polis Bağışı: 20.00

Dosya Çekme: 10.00

Eğer farklı Urfa plaka yapılacaksa.

Ruhsat: 24.00

Müşavirlik Hizmetleri: 80.00

Bilgi Kaydı: 10.00

Çalıntı Kaydı: 10.00

Polis Bağışı: 20.00

Dosya Çekme: 10.00

Yazışma: 50.00

Plaka: 16.00

Trafik Belgesi: 27.00

Plaka değişmiyorsa hangi plaka varsa devri alacağın zaman oranın adresini mecburen göstermen grekiyor.

• dostum ilgin içinn çok sağol. adres veririm sorun olmaz. acaba ikametgah isterlerimi ozaman sorun olur_?

birde hesapladım senin dediğine göre 200 milyon ile kurtulşacam. ama bana az geldi sanki 500 ü bılıt gibimöe geliyor acaba yanlışmıyım?
  • Bizim 250 YTL tuttu plaka değişimiyle birlikte. Muhtardan ikametgahı isterler.
  • benimde ufak bir sorum var,istanbulda oturuyorum,araç kadıköyde tescilli idi,fakat ben avrupa yakasında otruyorum plaka değiştirmem gerekirmiki?
    alakasız ama ufak bir sorum daha var,aracın muayenesi yeni yapılmış fakat yeni ruhsat çıkınca acaba muayeneyi tekrardanmı yaptırmak gerekir(ruhsatta muayene yeri kalmamış)
  • quote:

Orjinalden alıntı: eustun

benimde ufak bir sorum var,istanbulda oturuyorum,araç kadıköyde tescilli idi,fakat ben avrupa yakasında otruyorum plaka değiştirmem gerekirmiki?
    alakasız ama ufak bir sorum daha var,aracın muayenesi yeni yapılmış fakat yeni ruhsat çıkınca acaba muayeneyi tekrardanmı yaptırmak gerekir(ruhsatta muayene yeri kalmamış)

Anadolu'dan avrupa'ya gidiyosunuz aynı il içindesiniz. Plaka neden değiştireceksiniz. Telefon kodu değil ki bu aynı il içinde başka yere taşınsan plaka değişsin.

Plaka değişmeyecekse muayene yapılacak olan yer değişmez. Bir daha ki muayeneye gitmeden çnce değiştirmeniz gerekir ama. Şu anda değiştirmeyin. Aksi takdirde dediğiniz gibi muayene yaptırmak zorunda kalırsınız. Polis kontrol yaparken nerde muayenesi dediği zaman ne olacak.

• quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

Bizim 250 YTL tuttu plaka değişimiyle birlikte. Muhtardan ikametgahı isterler.

ikametgah felan istemezler. son 3 aracımda 06 plaka ve ben ankara dışında oturuyorum. üstelik hepsini vekaletle hallederek aldım ikametgah hiç istemediler sadece adres verdim. üstelik son aracımı 2 hafta önce aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimde şöyle bir sorum olacak, şuan üzerime kayıtlı olan arabanın plakasını,yeni alacağım araba takabilirmiyim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.