Şimdi Ara

Arabamızı çamurla sıvamışlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olay dün olmuş aracın başına gidince farkettik.sağ arka çamurluktan ön çamurluğa kadar ovalaya ovalaya sıvanmış.kılcal çiziklerle dolmuş o bölge maalesef.aracın rengi siyah.

Ne yapsak geçer? Pasta cila yeterli olurmu?

Dipnot:Mobildeyim fotoğraf atamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• _Emir kullanıcısına yanıt
    Aynı olay benim aracımında dün başına geldi. Ama benimki kılcal çizikten ziyade sanki sürtmüşte görünmesin diye böyle bir yola başvurmuş gibi.

Yeni moda mı nedir anlamadımki.
  • Pasta ile geçecektir.
  • çocuklar yapmıştır
  • Çocuklara sorduk hocam yemin billah biz etmedik diyorlar, gördünüz mü diyoruz yok diyorlar.inşallah geçer pastayla

• şerefsizler
  • Cocuk isi. Net.
    Camur icinde buyuk tas varsa bile pasta ile gecer. Hayvani bir kuvvet uygularsa zaten gocertir bile. Gecmis olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onun bunun çocukları ayar oluyorum bu tür olaylara, bu yüzden arabamı gözümün gördüğü yerden ayıramıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Emir

Çocuklara sorduk hocam yemin billah biz etmedik diyorlar, gördünüz mü diyoruz yok diyorlar.inşallah geçer pastayla

Çocuğun lafına güvenmeyin hocam. Benim de lastiğin sübap kapaklarını söküp atıyorlardı, far sileceklerimi kaldırıyorlardı falan, soruyordum "Yemin billah biz yapmadık abi"
    Bir gün camdan bakarken o çocukları arabanın far sileceğini kurcalarken gördüm.
  • Pasta ile geçer heralde geçmiş olsun
  • Ben 0 km aracımı bayiden alıp evin önüne getirip eve girdim. yarım saat sonra çıkınca ne göreyim , arabanın üstü boydan boya çakıl dökülmüş insan evladı yaparmı bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: _Emir

Çocuklara sorduk hocam yemin billah biz etmedik diyorlar, gördünüz mü diyoruz yok diyorlar.inşallah geçer pastayla

Yemin ant verenden şüphe edeceksin
    Benim de aylar önce başıma geldi. Sadece önde arabanın ambleminin olduğu yeri sıvamışlardı, çizik yoktu.
    Bu arada arabayı düzgün parketmek sanki bu tipleri cezbediyor. Arabanın burnunu veya arkasını dışarıda bırakmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 31 Ekim 2014; 19:25:46 >
  • zımpara ve pasta ile yeni gibi bile olur çok derin çizikler yoksa.
  • Sağolun hocam cevaplar için içimize bir su serpildi valla, aracın üzerindeki tüm izler geçer inşallah

• Bu ülkede böyle bizimde arabanin kaputun üstüne bi velet çıkmış taşla kaputu yumrukluyordu babasida acmis ağzını balkonda oturuyor çocuğunuda uyarmiyor. Sonra iki şamar patlatinca sen kimsinde benim çocuğuma vuruyorsun derler. Anca doğurup sokağa atıyor millet

• Geçmiş olsun...Böyle o.ç.ları sayı olarak epey çoğaldı ülkemizde...Benim aracın da kapısında seksek taşıyla yazı yazmıştı kız çocukları...
  • Arabalarına top çarpınca kıyameti koparan amcaların torunları bunlar

• O bırseymı gercı benımkısı çocuk ısı degık serefsızın bırı ısyerınde kapılarına sopa ıle vurmuşlar, boyasız arabam 3 parça lokal boyandı, sofor camını cızmış sopaa ıle yan aynamı kırdılar elektrıklı ısyerımın bıze aıt yerıne koyamıyorum, arabamı paralı kapalı otoarka aldım kaskodan yapıldı boyazsız arabamm 2000 t.l. Tramerındede gözükecek arabanın tamıratı ınsanmı bunu yapan sahıslar park alanına acık yerde kapalı ısmerkezı otoparkında yapıyooorlar polıs var yukarıda guvenlık gorevlılerı ama kameraa olmadığı ıcın bırsey yapamıyoruz... durum bundan ıbaret..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

Bu ülkede böyle bizimde arabanin kaputun üstüne bi velet çıkmış taşla kaputu yumrukluyordu babasida acmis ağzını balkonda oturuyor çocuğunuda uyarmiyor. Sonra iki şamar patlatinca sen kimsinde benim çocuğuma vuruyorsun derler. Anca doğurup sokağa atıyor millet

Bu yazidan sonra aklima bi konu geldi. 3-4 ayda bi ayni konu açılıp sonuna kadar okuyunca dejavu oluyordum. Yok çocuğa iki tokat attim.babasinin yanina goturdum vs vs. (; neydi o konu yaa

• Pasta cila ile kaybolur cizikler canınızı sıkmayın. Can sıkıcı drum çocuklar buna çözüm bulmak lazım. Gün geçmiyorki yeni bişey görmeyelim birgün arka sileceği koparmışlar diğer gün kapıda top göçüğü, çocukların suçu yok suç onları doğurup sokağa atan zihniyette.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.