Evdekilerle kavga ettiğim için arabada yatmaya gidiyorum biniyorum sonra çok soğuk oluyor içerisi bende arabayı kapalı bir alana park edeyim de sıcak olsun diyorum bir depoya giriyorum(rüyada pek anlaşılmıyor ama beykozdaki eski kundura fabrikası büyük ihtimal) koltuğu yatırıp uyuyorum bir süre sonra uyanıyorum tam arabanın önünde bir castorol magnatec kutusu ,alıyorum elime sıvazlıyorum kutuyu sonra kapağı açılıp içinden yağ tanrısı çıkıyor dilek dilememi istiyor bende tesla gibi bir arabam olsun istiyorum hemen tesla model s geliyor içinden bir kadın iniyor
önce teslanın kaputuna sonra benim golf'ün kapuna dokunup bir takım dualar ediyor sonra tesla tanrısı bütün tdı motorları kutsasın diyor
artık tdı motorun tesla gibi çalışacak diyor
sonra yağ tanrısına diyorum ben tesla istemiştim sen ne yaptın oda diyor sen tesla istemedin ki "tesla gibi arabam olsun" dedin
orada uyanıyorum uyanmasam yanık yağ tanrısı gelecekti belkide
Seninle gülmek güzeldi valla gece gece iyi güldüm, eyw hocam ya samimiyetimle tşk ederim
rüya ya bak ya :D ben de geçen gün aracımı şasi nosundan sorgulatıyorum rüyamda aracım pert kayıtlı çıkıyo bide pert sebebi uçağa çarpmış :D:D diyorum elimde kaldı araba falan