< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bugün güzel bir araba gördüm.
-
-
Bi Alman olması şaşırtmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hic bişey. Bir ihaleden 100 milyon vuruyorlar. Koftiden şirket kur ihaleye gir ihaleyi al ertesi gun %5 karla devret. Temiz para.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
120.000 euro yaklaşık Almanya da
Almanya'da bile çok pahalı. 60.000 euro eder anca.
2 sene sonra 60 bin euroya düşer zaten fiyatı
ben hayallerime dahi sınır koyuyorum...
Böyle bir araba mı gördüm hop hop görmedin yoluna dvm sakın dönüp bakma fln diyom kendime :)
Hak ettiği yere gelir o zaman hocam. Avrupa'da pahalı araçlarda çok değer kaybı oluyor, olması gerekende bu bence.
120 bin Euroya Avrupada refahı yüksek bir ülkeden, güzel bir arsa alınır. Veya küçük bir iş kurulur. Bu paranın 3-4 katına merkezi olmayan ama yakın bir yerde geniş bir müstakil bahçeli ev alınır.
Aynen öyle, lüks araçları 0 almak avrupa ülkelerinde çok fazla para kaybı demek. O paraya ev alamazsınız ama çok rahat iş kurulur.
Tr de de bakın 2 sene sonra o araca 10 trilyon yazar 🙂inanmazsaniz kaydedin bu dediğimi bir kenara ve 2 sene sonra girin bakın kendiniz görün 👍
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Düşmemiş hala o ayarda dolaşıyor.
autoscout24AutoScout24'te ikinci el araba ilanlarıhttps://www.autoscout24.com.tr/lst/mercedes-benz/amg-gt/ve_53
İkinci el bile 11 T civarında tebrikler.
T nedir?
Almanya da bir almanın dediklerinden sonra porche görsem bile imrenmiyorum lanet ediyorum Alman araçlarına binenlere de. Almanların meşhur bir sözü varmış ;
-Biz yaparız, görmemiş domuz Türklerde bizimkilere binerler ( bizimkilerden kasıt argo manası )
-
Ne alakası var migcim ? Şimdi bana burda Enver Paşa modumu açtırtma
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eski paraya gitti aklım trilyon işte. Milyon TL aslında
Maalesef durum öyle onlar döner fresser der bizimkilerde schwein fresser der.
Fressen: hayvanın yemek yemesi
dascığım kızmana gerek yok dost acı söyler bu aynı şuna benzer; maria ne demişti - ekmek bulamıyorsanız pasta yiyin, bizimkilerde arabada bulamıyoruz onlarınkine biniyoruz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X