< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Az önce kendilerini BEN aradım. Verdikleri cevap;
Patronumuz yurtdışındaydı onu bekliyorduk. Hasarın fotografını gönderin size bugün dönüş yapacağız. Onlar beni aramaya tenezzül bile etmiyor yani. Fotoğrafları gönderdim. 3 saat sonra aradılar; verdikleri cevap; “Bu hasar taşıma esnasında oluşmamış, bizden kaynaklanan bişey değil o yüzden ödeme yapmıyoruz” Sordum; nereden biliyorsun taşıma esnasında oluşmadıgını? Cevap yok. Hala aynı şeyi söylüyor; taşıma esnasında oluşmamış. Velhasıl kelam ödemeyin tamam ama sizi forumlarda internette bu konuyu anlatıp rezil edeceğim, sizin kaskonuz sigortanız nerede kaldı dedim, verilen cevap internete şikayet yazabilirsiniz... Kapattım suratına telefonu. Sakın bu firmaya güvenmeyin, aracınızı teslim etmeyin taşıtmayın bir yerden bi yere arabamtatilde ile. şikayet varı okursanız bu ay içinde gelen bir çok şikayeti de görüyorsunuz zaten. İnsanları dolandırmak bu kadar kolay. |
Reklamın iyisi kötüsü olmazmış hakkaten. Böyle bir firmadan haberim yoktu, şimdi internet sitesindeyim. Size de geçmiş olsun.
|
Yani konu sahibi arkadaştan özür dilerim ancak yaptığı bildiğin ahmaklık yani başka açıklaması yok...
![]() Ben servise götürdüğümde 30m lik mesafede bile başkası direksiyonda olduğu için tedirgin oluyorken onlarca km bir başkasına güvenmek... |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |