Şimdi Ara

Arabanı Eleştirebilir misin? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
801
Cevap
34
Favori
29.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gitmiyor :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • El arabası : Yol tutuşu çok kötü. Kullanılan boya çabuk soluyor. Süspansiyon çok kötü. Tabi şaka maka yakında bir Peugeot sahibi olup onu eleştirmek isterim ki o zaman çok yakın.

• Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    Kardeş ben senin yerinde olsam daha araba kullanmazdım. Toplu taşıma direkt yada iş yerimin yanında otururdum.

• öncelikli olarak ELEŞTRİ deyince aklınıza aracınızı kötülemek gelmesin. konu sahibi arkadaşımız demiş ki; kötü yanlarını yazarak eleştireceğim. buna OLUMSUZ ELEŞTİRİ denir.

ELEŞTİRİ: Olumlu ya da olumsuz ifadeyi gerekçeleri ile yazmaktır.

Örnek 1: clio4 aracım espli eski çorsa aracımdan daha iyi yol tutuyor. OLUMLU ELEŞTİRİ.
    örnek 2: clio4 aracımın vites topuzunda kaliteli malzeme kullanmadıkları için, 1. yılında bile deformasyonlar oluşmaya başlamış. OLUMSUZ ELEŞTİRİ.

saygılar...
  • 2012 opel corsa 1.3 cdti enjoy 75 beygir

-ön ve arka çapraz görüş açıları rezalet. Zaten koltuğu en yükseğe bile kaldırsanız sracın burnu nerde bitiyor göremiyorsunuz.
    -çok fazla yol ve rüzgar sesi alıyor. Ama aracın üzerinde turanza lastikler var. Bu konuda aracı eleştiremem.
    -aracın performansı çok kötü değil ancak 1. Vites tamamen ölü.
    -debriyaj yukarda kavrıyor. Alışması zor ancak alıştıktan sonra çok rahat. Kavrama noktası da geniş bir aralıkta.
    -hararet göstergesi yok. Çok saçma.
    -arka tarafta okuma lambası yok.
    -konsolda her taraf sert plastik. Ama donanımdan dolayı koltukların bir kısmı ile kapı içeri deri. Oradan kurtarıyor.
    -araç siyah olduğu için bakımı çok zor, içi çok sıcak.
    -klima açık ve düşük devirdeyken gelen vuuuuuuuuuuv sesi. (Aynı motorlu fiorino sürdüm onda da vardı bu ses. )
    Aklıma gelirse daha yazarım. Aracımdan memnunum.

• Euro 5 normlarına uyan tüm motorlarda dediğim durum var. 2010 modelden yeni tüm arabalar lpg konusunda sıkıntılı.

Eğer 0 Honda alacaksanız onlarda fabrika çıkış lpg kiti takılıyor ve subaplar değiştiriliyor. Subap eridiğinde 1000 lira civarı bir masraf yaptırarak motorun ömrü yettiğince kullanabilirsiniz. Honda da subap parasını peşin alıyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: gh912

Vw cc 2.0 tdi.En kötü yanı ön konsoldan gelen çıtırtı sesi.Kesinlikle o segmentteki bir araca yakışmayan trim sesi var.Onun dışında inip binmesi biraz zor ama coupe tasarımlı bir arabayı almaya karar verdiğim için o handikapı gözardı etmiştim.Sonuçta mercedes cls de alsan inip binmesi zor olacak.

Aracınız kaç bin kmde? 55 binde şuan benimki aynı model ve şuan trim sesi falan yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vectra C 2003 Elegance

her an bir köşesinden elektronik arıza çıkartma potansiyeli var. bu genelde temassızlıktan dolayı oluyor. mesela sağ ön sis farı normalde sağlam, çalışıyor ama yolda giderken ufak bir çukura girdiğimde sarsıldığından hemen arıza lambasını yaktırıyor. inip bi tık lambanın üstüne vurunca yanmaya devam ediyor. sis farı olduğu için, kullanılmadığı için pek üstünde durmuyorum.
    2. olarak park sensörleri çok hassas, tozlansa bile işlevini yapamıyor. sürekli temiz kalması gerekiyor.

bunlar dışında aracımdan çok memnunum, hele hoparlörler yok mu
  • 99 model şahin
    Hiç bir kusuru yok
    Sadece fren tutmuyor arada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eleştiririz tabi. Ford Fiesta Titanyum.

-Otoban harici yollarda trim sesi.
    -Kronik geri vites sorunu. (Geçmiyor)
    -Kronik direksiyonu çevirince gelen tak tak tak sesi.
    -İçerisindeki plastiğin çok kalitesiz oluşu.

Bunları fiesta kullananlar gayet iyi bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaymaklıLokum

. Zaten koltuğu en yükseğe bile kaldırsanız sracın burnu nerde bitiyor göremiyorsunuz.

hangi erkek araç ın burnunun nerde bittiği için dert yanar acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

quote:

Orijinalden alıntı: KaymaklıLokum

. Zaten koltuğu en yükseğe bile kaldırsanız sracın burnu nerde bitiyor göremiyorsunuz.

hangi erkek araç ın burnunun nerde bittiği için dert yanar acaba

Ne alaka?

• quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

Vectra C 2003 Elegance

her an bir köşesinden elektronik arıza çıkartma potansiyeli var. bu genelde temassızlıktan dolayı oluyor. mesela sağ ön sis farı normalde sağlam, çalışıyor ama yolda giderken ufak bir çukura girdiğimde sarsıldığından hemen arıza lambasını yaktırıyor. inip bi tık lambanın üstüne vurunca yanmaya devam ediyor. sis farı olduğu için, kullanılmadığı için pek üstünde durmuyorum.
    2. olarak park sensörleri çok hassas, tozlansa bile işlevini yapamıyor. sürekli temiz kalması gerekiyor.

bunlar dışında aracımdan çok memnunum, hele hoparlörler yok mu

2005 modeli vardi bizde de. O hoparlörler gerçekten iyiydi. Ayrica içeri bu denli az ses alan araba da azdır. Kesinlikle ucuz hissettirmeyen bir araba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2011 Opel Astra H daha yeni aldım ilk arabam pek fazla bir şey bilmiyorum ama sanırım direksiyonu biraz sert diğer araçlara göre birde nedense yol bilgisayarı orta konsolda şimdilik bunlar sanırım eleştiri noktalarım ha bir de araçta hararet göstergesi yok neden koymadılar onu da bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mydonose_2 -- 23 Ağustos 2015; 12:03:50 >
  • Faord Fiesta 2012 tdci

-İçeriye yol sesi alıyor.
    -Kapı ve bagaj kilitleri arada ses yapıyor.
    -Arka koltklar için tavan aydınlatması yok.
    -Farların aydınlatması yeterli değil.
    -Özellikle parke taşlı yollarda ön takımdan müthiş ses geliyor.
  • mydonose_2 kullanıcısına yanıt
    Bu araba o kadar iyi ki hararet yapmaz demek istemis olabilirler

• Cla 200 amg, araçtan indikten sonra, camların ve sunroof un anahtar yardımıyla kapanmaması.

• 2004 1.3 Corsa C Essentia;

- İçi full plastik dolu.
    - Kronik sorunları var. Marş dinamosu, direksiyon kutusu, baskı balata-volant sorunu, mazot pompası oringlerden yakıt kaçırır, vs. vs.
    - İçeriye rüzgar sesi alır.
    - Süspansiyonları serttir, yoldaki bütün kusurları poponuzda hissedebilirsiniz.

+ Az yakar, çok kaçar.
    + Turbosu kullanırken zevk verir. Dip gaz yapınca az da olsa sırtı arkaya yapıştırır :)

2015 1.3 Corsa E Enjoy;
    Araç yeni olduğu için eksi yönlerini daha göremedik ama 2004 model corsa'ya göre gelişen yanları;

* Süspansiyonları, alt takım-taklavatı daha konforlu. 2004 modeldeki gibi poponuzu rahatsız etmiyor.
    * İçeriye motor sesi de dahil daha az ses alıyor. Yalıtımı artmış.
    * Bunun haricinde 11 yılda teknolojik olarak gelişmiş. Tek tek buraya yazmam zaman alır.
  • Tek tek okudum ama kimseler yakıt tüketimi ile başlamamış konuya.

Araç Fiesta trend X 2014 1.5 dizel 30.000km

Önce artılar:

Şehir içi 4.5- 5 litre uzun yol 105km hız da 4 litre
    Bu fiyatlara en gösterişli kasa
    Tek artısı yakıtın az olması
    Usb girişi var olması çoğu araçlarda 2015 volkswagenlerde Usb halen yok
    3 yıl garanti

Gelelim eksilere allahhhh:

Klima tüm yeni kasa fiestalarda hep verimsiz soğutuyo
    Ama soğutuyo geç soğutuyo.

Virajlarda pek güvensiz dikkatli olmalısınız

Konfor yok yalan yok bizde en iyi lastikler takılı ama yinede bir kıçı kırık polo gibi setlerden biraz daha yumuşak geçmiyo

Geri vites sekromeçleri vs tam karşılamıyo kronikmiş 2.kez geriye takmanız gerekebiliyo ayda 3-5 kez yapıyo

Kanaat : 40-45.000tl ye modeli yüksek en gösterişli az yakan yüksek model düşük km araç olarak alınabilir

Aynı paraya ne arabalar var ama ben hemen hemen 50 farklı model ve marka araba kullandım en makul olanı kafama yatanı aldım

Çünkü temiz 2.el araba bunu bulduk kazasız boyasız orjinal

ne istediğiniz önemli gidip 50.000tl ye bmw de alırsın ama beklentin ne.

Ben kazasız değişensiz masraf çıkarmayacak garantili olacak az yakacak vs vs

Ama şu var gidipte polo almam neden mi gösterişsiz bir kasa ve fiestadan daha boş neden polo alayım

Gidip bmw almam neden mi ne zaman ne yapacağı ne kadar masraf çıkaracağını kestiremeSin bu paralara alabileceğin bmw seni masrafa sokar

Gidip renault almam neden mi, ona vereceğim paraya yazık git en kötü dediğim ford,volkswagen alırım

Yani arkadaşlar herkesin bakış açısı farkı

Bende isterim 2015 model 3.20d sahibi olmak ama olmuyo

Audi alacağıma bmw alırdım gösterişli daha spor vs.

Öncelikle 2. El 1-2 yaşında 30 bin km geçmemiş araçları almaya çalışın satarken fazla zarar etmeyin

• Bozuk yerlerde içi tıkırtıyor.Debriyaj çok yukarıda ş.içi zorluyor ama ş.dışı daha rahat.Direksiyon hissiz ş.içi zorluyor yüksek hızlarda daha stabil oluyor.Motor sesi düşük hızlarda fazla içeri yansıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.