Şimdi Ara

Arabanı Eleştirebilir misin? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
801
Cevap
34
Favori
29.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sunroof'dan bozuk yolda trim sesi geliyor
    Torpido soğutma yok
    Emniyet kemeri ayarlama yok
    Auto hild yok (saçmalığın daniskası)
    Ön park sensörü yok

2013 1.2 tsı ibiza
    Acayip sert süspansiyonları var
    Arka kapı üstünde tutamaç yok
    Koltukları feci rahatsız odun gibi
    Arka okuma lambası yok dünyanın en saçma olayı
    Cam tavan açılmıyor sadece havaya kalkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 22 Ağustos 2015; 23:06:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

Alfa diyim siz anlayin :(

Bende mk2 156 2.0 var. Yakıt dışında gayet memnunum.
  • astra h

çekmiyor
    direksiyon sert
    takır tukur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

D sınıfı aracimda kısalar mercekli iken uzunlar merceksiz
    bagaj kapısı kilit düğmesine basınca kendi açılmıyor illa ki elle açacaksın neymiş güvenlik iş pehhh
    yine camlar kumandadan kapanmaz camlar açık unutup gitsen arac iplemiyor ulan 2004 Clio kendi açık camını otomatik olarak kapatıyor be cuss sana toyota

Usta en azindan kisalarda mercek var. Dusun bir de hic olmayanlari. Sene 2015 olmus hala mercekli fari kesfedemeyen markalar var

Orası öyle de işte. Gerçi toyota bixenon keşfetti yenilerde sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

D sınıfı aracimda kısalar mercekli iken uzunlar merceksiz
    bagaj kapısı kilit düğmesine basınca kendi açılmıyor illa ki elle açacaksın neymiş güvenlik iş pehhh
    yine camlar kumandadan kapanmaz camlar açık unutup gitsen arac iplemiyor ulan 2004 Clio kendi açık camını otomatik olarak kapatıyor be cuss sana toyota

Usta en azindan kisalarda mercek var. Dusun bir de hic olmayanlari. Sene 2015 olmus hala mercekli fari kesfedemeyen markalar var

Orası öyle de işte. Gerçi toyota bixenon keşfetti yenilerde sorun yok

Alıntıları Göster
    2014 Dacia Logan 1.2 atmosferik benzinli.

Araba gitmiyor Ama hakkını yemeyelim az yakıyor kerata.

• Arıza lambası bende yanmıyor. Lpg tüm diğer atmosferik motorlarda olduğu gibi subap erimesi yapacak ve 1000 lira gibi bir masraf açacak ama sonra bir daha kolay kolay iş açmayacak başımıza. Vites geçişleri gayet iyi. 180 yapmakta hiç zorlanmadık.

Kafanızdaki tüm soruların cevapları şu iki konuda:

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=108835444&p=1

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=108026619&p=1

Umarım faydalı olur.

• 206. Çok kısa tatmin olmuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: egelidost

Arıza lambası bende yanmıyor. Lpg tüm diğer atmosferik motorlarda olduğu gibi subap erimesi yapacak ve 1000 lira gibi bir masraf açacak ama sonra bir daha kolay kolay iş açmayacak başımıza. Vites geçişleri gayet iyi. 180 yapmakta hiç zorlanmadık.

Kafanızdaki tüm soruların cevapları şu iki konuda:

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=108835444&p=1

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=108026619&p=1

Umarım faydalı olur.

Tüm atmosferik motorlarda olduğu gibi demissiniz ama hondalarda renolarda yakmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: demonic

206. Çok kısa tatmin olmuyorum
    Hyundai almayın da ne alırsanız alın. Her sene bakım fiyatları en az %15 zamlanıyor, servise gidiyorsunuz mutlaka liste fiyatından fazla tutuyor. Aracı sık kullanmadığım halde bakım listesinde var olan ancak sağlam olan parçaları da değiştiriyorlar. Ayrıca sürekli servisleri değişiyor, Ataşehir servisi kapandı, Kartal servisi kapandı, Pendik servisi değişti, Kadıköy zaten sürekli oynak halde.

Bakımı her zaman resmi serviste yaptırırım, servisleri zahmet edip bakımı sistemlere bile geçmiyorlar. Başka bir servise gittiğinizde arabanız daha önce hiç bakıma girmemiş deniyor, resmi fişleri gösterince şaşırıyorlar. Maalesef bütün servisleri böyle ve çok şikayet alan servisin servisliğini iptal ediyorlar, iptal edilen bir serviste arabanızı yaptırdıysanız ve bir sorun yaşarsanız vay halinize.

3 farklı model hyundayi kullandım, yakıt tüketiminden de hiç memnun kalmadım. Kısacası Hyundai almak pişmanlıktır.

• Bu Albea nın bagajına hangi akla hizmet açma düğmesi koymamışlar çözemedim. Her seferinde kontak kapatarak açmak zorunda kalıyorum bagajı.

• 1.6l RCZ yearling

Süspansiyonlar aşırı sert küçük bir çukurda aşırı ses geliyor
    Arka hacim cok kötü , hiç kimseyi bindirmiyorum kafası bombeli cama yapışıyor.

Bunun dışında aracımı çok seviyorum

• Mitsubishi L300 2006 model yarim camli

-Hava yastigi yok. Guvenlik sifir.
    -Cok kolay savruluyor. Otobanda yanimdan tir ve kamyon hizli gecince savuruyor beni. 100 km hızdan sonra da kendi kendine seritte savruluyor.
    -dik ve islak yokuslarda patinaj yapiyor.

Bunun disinda iyi araba vesselam. Motoru guclu, sinifina gore az yakiyor ve saglam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 23 Ağustos 2015; 11:36:39 >
  • mondeo 2013 titanium da 2de eğer deviri iyi alamazsan araba bayılıyor 1e alıp tekrar 2ye alman gerekiyor o şekilde agresif başlangıç yapamıyorsun.

Aynı şekilde vites mekanikleri 2 ile 3 aynı sanki. hız devir aynı gibi 2-3-4 seri atman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

2013 CC 1.4 160PS DSG

Eksileri;
    1)Ön konsol komple trim sesi yapıyor.Bu sınıf bir arabaya yakışmıyor.
    2)DSG kavrama değişimi ilk 60bin km içerisinde mutlaka oluyor(kullanıma bağlı) Kavrama değişmemişse 2.viteste titreme yapar(2.el alacaklar dikkat)
    3)Tasarımın sonucu olarak inip binmek biraz zor.
    4)Tavan alçak fakat oturma pozisyonu yüksek.Spor tasarıma en kötü etkiyi bu yapıyor.
    5)Valla çok düşündüm de başka eksi bulamadım.

Artıları;
    1)Rüzgar sesi konusunda çok başarılı(çerçevesiz tasarımın ve aerodinamik tasarımın bir sonucu)
    2)Motor rafine çalışıyor.Çok sessiz(içeriden dışarıdan) ve çok güçlü.(0-100 8.2 sn 1500kg araçta)Yakıt tüketimi de aerodinamiği işin içine katarsak sabit 70km hızla 3.8 gibi değerleri yakalamak mümkün.
    3)Tasarım harika aracı beğenmeyen yok desek yeridir.
    4)Artısı çok çok fazla...

Bu aracın dinini imanını biliyorum.:)Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.Uzun yazı yazabileceğim ilk fırsatta cevaplarım.

1. Maddeye katılmıyorum 55 binde trim sesi yok şuan
    2. Bendeki dizel olduğu için 6-dsg
    Diğerlerine katılıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 91 kartal.Soylememe gerek var mi ?

Yanliz bi animi anlatayim.Ehliyeti yeni almisim kusadasina gittik.Donerken peder arabayi bana verdi.Aydin otobaninda aldim bilenler bilir izmire dogru dik bi yokus iner.Azcik basayim dedim gaza dibine kadar basiyorum arac 120'nin ustune cikmiyor

Artik gaz pedalini pompalamaya basladim.Yokus asagiya 120 nedir yahu ? Megerse gaz ayarini kismis.En son marmarise gittigimizde km'de 17kr yaktik (lpg ile)

• Corsa

• yol tutuş kötü
    • 1.2 az falan yakmıyor uzak durun
    • malzeme kalitesi diye bir şey yok
    • zaten araba 1.2 birde beygirler sütçü olunca evlere şenlik performans
    • yalıtım yok gibi birşey

Araç Corsa C başka sorusu olan varsa alayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

2014 Dacia Logan 1.2 atmosferik benzinli.

Araba gitmiyor Ama hakkını yemeyelim az yakıyor kerata.

aynen,bukadar az yakan benzinli görmedim,daha ilginci çok zayıf bir motoru olmasına rağmen klima çok güzel çalışıyor ve çekişi etkilemiyor.
    dizelinide kullanıyorum neredeyse yakıt üretiyor

• Corolla 1997 gli
    100km de 7.8lt yakıyor bu sıkıntı zaten bana yetiyor...

• Berlingo Multispace 2011

Ruzgar ve yol sesi
    Ne kadar yumusak lastik takilsada takir tukur suspansiyon
    Kisacik kol dayama
    Yagladikca kuruyan kayar kapi mekanizmasi
    Bagaj dahil tum Kapilarin sanki 500kg gibi davranmasi, hizli vurunca bammm diye ses cikarip butun camlarin zaril zaril titremesi
    Koltuklarin yaslanma kisimlarinin en alttan degilde belin oldugu yerden arkaya yaslanmasi sacmalik
    Arka camlarin kelebek olmasi
    Neredeyse her kavrayista titretmesi
    Rakim degistikce cok farkli sesler cikaran motor ve buna bagli olarak aracta sorun oldugunun hissiyati
    Samsung telefonlar gibi on gogus malzemesi
    Ilk baslarda normal calisip ayni yagmurda giderek son hiza cikan ve kopacak gibi calisan tum arabayi sallayan yagmur sensoru
    Daha yok galiba ama aile icin kullaniliyor butun olumsuz yonleri goz ardi ettiriyor herseyimize yetiyor :) orta sinif bineklere tas cikaracak yakit tuketimi ve ekipmanlariyla ailemizin vazgecilmezi :)

• 2004 Avensis 2.0 Elegant 147Hp

Donanım olarak dolu bir araç. Motor sesi rahatsız etmeye başladı, bir yerleri patladı galiba.Rolantide epey sesli çünkü..

1.vites renolarin 2. Vitesi gibi.Baya geniş bi vites.

Hızlı konforlu,dusuk devirde ölü gibi.2 binden sonra içinden canavar cıkıyor.

Yol tutuşu iyi,200 le viraja gir banamisin demez.Ama tavsiye etmem tabi..

Direksiyon biraz ağır.

İç hacim olarak 2 oda 1 salon..Epey geniş yani. Boş ağırlık 1420kg.

Aynalar katlanır ama katlarken vizzz diye ses çıkıyor uyuz oluyorum..

Far yıkama var ama hortumu çıkmış çalışmıyor..

Curise control gayet güzel çalışıyor.

Lpg olmasa bagaj epey geniş.Lpg demisken bu araca lpg kesinlikle uymuyor.Eski sistem takıyorlar. Araca cok zararı var.Bir sürü zararını gordum, başıma kötü sonuçlar acti.O yüzden benzinde kullanıyorum..

En can alıcı nokta, yakıt;

Valla arkadaşlar hergun benzin alıyorum, gına geldi artık 3-4 günde bir 100 lük atesliyorum..
    Kendim o kadar harcama yapmıyorum yeminlen..

Su gibi içiyor namissiz.Şehiriçi sakin kullanım km de 55-60krs. Klima.açık fırına felan benim gibi gidersen 70-80krs arası.hor kullanırsan 1 TL felan yakiyor. Şehir dışı 35 krs yakıyor.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.