Şimdi Ara

Arabanı Eleştirebilir misin? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: anka0658 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
801
Cevap
34
Favori
29.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yol tutuş
    Yüksek hızlara zor çıkıyor
    Malzeme kalitesi civic e gore dusuk
    .
    + larini saymaya omur yetmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renault Megane Gt line 2015 110 hp edc

Elektrikli park frenini cekince arac one dogru savruluyor nedense. Bide deri kaplamasi naylon poset gibi. Kaporta cizilmeye cok musait. Bide en ufak darbede gocuyor kaporta :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egelidost

2011 1.25 i20

- Kapı kolları ve ayna gövde renginde değil.
    - Her yeri sert plastik.
    - Uzun süren yokuşlarda bayılıyor.
    - Baz donanımı gerçekten yetersiz.

Aracımı geçen ay sattım.

2012 1.6 otomatik Cruze

- Atmosferik motorun tüm dezavantajları.
    - Bazen sarsan şanzıman. (Çok nadir)
    - Çok sesli çalışan motor.
    - Dandik müzik sistemi.
    - Ön camdan gelen trim sesi.
    - Lpg olmasa ocaklar söndürecek yakıt tüketimi...

Hocam bi ara cruze düşünmüştüm LPG sorunu var diye almamistik arıza lambası yaniyormu otomatik geçişleri nasıl yol tutuş nasıl 180 190 bastinmi gidiyormu

• 2006 d2 kasa doblo 1,3 active.

ABS
    ASR
    EBD
    ESR
    Klima
    CC
    Sunroof
    Isıtmalı koltuk
    Otomatik fitez
    Cd calar
    Otomatik arka camlar
    9 airbag
    5*
    YOK....

ASD
    Camdan yellenme
    Kumaş koltuk
    5 ileri manuel
    Sac tavan
    Kasetçalar
    Sürgülü arka camlar
    Numunelik bi airbag
    3*
    VAR

• 2015 golf 1.6tdi kusursuz bir araba elestircek birsey bulamiyorum.

• Megane 1 1.6 16v;

Motor çok iyi ve az yakıyor geri kalan ne varsa kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Hayirli olsun.Kaca aldiniz usta? Iste tam araba bunlar. Bi ara epey merak salmistim bunlara. Ama temizi zor. Ayrica piyasasi pahali.

Hocam gerçekten manuel comfort tan sonra polo aldık binmedik yol tutuşu falan passattan sonra gitmedi...
    Piyasasını acayip yükseltiler hor binilmis comfortlara bile 35 ten aşağı çekmiyorlar highline uçtu zaten 50 isteyen var biz bunu 2005 son üretim exculisive 36.000 aldık iyi paraya aldık gerçekten..:) 110 de comforta baktık hor kullanılmış kapı döşemeleri sünük passat larda genelde onda bile oda 36.500 bırakmıştı...araca gelirsek 235 binde km yi 100.000 yapayım gelirsin inanırsın o biçim koltuk tavan direksiyon hatasız bunların yol bilgisayarlar güneşte solar bu araç garaj aracı yol bilgisayarı daha sıfır gibi yanıyor :) motor şanzıman zaten güzel çıktı tek kusur kaput ve sağ çamurluk değişmiş usta baktı öyle oynamada yok zevkine değiştirmişler dedi 2005 yılında ufak bi tıkılamis garanti olduğu için doğuş hiç bakmaz en ufak ezikte parçayı değiştirir orjinal ile değiştirmiş ama arabanın dışı falan maşallah hatasız uzun süre bineriz artık ve herkese şiddetle triptonik 1.8t tavsiye ederim iyi akşamlar:)

• potur kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun hocam ben bile burdan darlandım.

aracım 2004 clio lpg li. araç su eksiltiyordu. hiçbir usta sorunu bulamadı.(5-6 usta) hiç bir belirti yoktu arabada. en sonunda sinirlenip silindir kapağını açtırttım. meğerse sorun ordaymış, conta yakmış.

sorun allaha şükür çözüldü 1 haftadır su eksiltmedi araba.

ben çok sıkıntı çektiğimi düşünüyordum. sizinki benden betermiş.

insanın canını sıkan arabanın sorunu değil çözümün bulunaması

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • .mpower kullanıcısına yanıt
    Eyvallah. Insanin icine sinmesinden daha onemli bir sey yok.Tekrar hayirli olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 22 Ağustos 2015; 22:08:22 >
  • quote:

Eyvallah. Tekrar hayirli olsun

Sağolun :) yalnız vtec 2'lerde uçtu gitti vti lere zaten girmiyorum bile :)) bundan 2 yıl önce 1.6 ies fiyatına vtec 2 alınıyordu şimdi uçtu gitti piyasa

Evet. Allahlik bunlarin piyasa. Millet istiyor hadi. Veren de duyuyorum. Gercekten akil mantik isi degil. En guzeli tutulmayan araba alacaksin

• quote:

Orijinalden alıntı: .mpower

quote:

Eyvallah. Tekrar hayirli olsun

Sağolun :) yalnız vtec 2'lerde uçtu gitti vti lere zaten girmiyorum bile :)) bundan 2 yıl önce 1.6 ies fiyatına vtec 2 alınıyordu şimdi uçtu gitti piyasa

Alıntıları Göster
    Mitsubishi colt cz3

- yol tutmuyor
    - viraja hızlı girince arkayı salıyor
    - seri kalkışta patinaj çekiyor
    - süspanyonlar sert ses yapıyor
    -* direksyon dönüş açısı çok dar
    - farlar aydınlatmıyor

• quote:

Evet. Allahlik bunlarin piyasa. Millet istiyor hadi. Veren de duyuyorum. Gercekten akil mantik isi degil. En guzeli tutulmayan araba alacaksin

Bizim millet verir para çok :)

30 35e bile gidiyor sanirsam. O paralara ciktiktan sonra ohoo. Kismet olursa bi 10 lira bulsam degisecegim. Hayirlisi bakalim

• 2010 Ford Mondeo 1.6 selective LPG

1-Az yaksın diyorsanız güzel araba ama gidişi ortalama çok kaçmaz

2-Amortisörleri virajlarda iyi dönsün diye çok sert yapılmış.Kasis veya çukurdan geçerken tekeri orda bırakıcakmışcasına his verir.

3-Büyük bir araba ama içine binince daha büyük oluyor.Kasayı tamamen hissedemiyorsunuz. Ön arka belli olmuyor.

4-Ön Arka park sensörü bazen takılı kalıyor sürekli ötüyor.

5-Kronik benzin pompası sensörü var. Şase yaptığı için araba çalışmıyor. Ford servisi dahil bu durumun neden olduğunu bulamamıştı.

6-içindeki kaplama direk folyo kabartı yapabiliyor. Soyuluyor.

7-Klima kullanmayın. Soğutma gibi bir düşüncesi yok.

2013 Honda Civic 1.6 ivtec LPG Otomatik

1-Mondeodan daha az yakar ama daha az kaçar.

2-İçeri çok ses alıyor. Uzun yolda bi kutu ağrı kesici bitirmenize sebep olabilir.

3-Pedal tepkimesi çok yavaş. Pedal Commander taktırmanızı öneririm. Çok daha iyi oluyor.

4-Süspansiyonları iyi ama bozuk bi yoldan geçerken sağ sol tekerlek arabadan ayrılcakmış gibi bir his veriyor.

5-Ara sıra arkadan 1 saniyelik bi öne atılma gerçekleşiyor tık diye bi ses geliyor.

6-Arabanın önünü imkanı yok göremezsiniz çok büyük bir konsolu var.

7-Geri görüş kamerasına gündüz nur iniyor. Arkası gözükmüyor.

8-Ses sistemi bi değişik ön tarafta sanki ses yok gibi sesi yükseltiyorsunuz çok fazla oluyor. Ortası yok zaten dışardan gelen ses ile birlikte yanınızda ki kişiyi duymanızın imkani yok.

9-2013 olmasına rağmen uzaktan kumanda ile camları açıp kapatamıyorsunuz.

10-Arka camı bir değişik fazla küçük sanırım koltuk kafaları ile birlikte aynadan arkayı görmek biraz zor oluyor.

11-Camları tam kapatmayıp bi tık daha az kapatırsanız içeriye daha az ses geliyor.

12-Çok dik yokuşlarda yemiyor.Direksiyondan birinci vitese alıyorum devir biraz yükselince direk 2ye atıyor yokuşta kalıyosunuz.

13-Koltukları çok çabuk kirleniyor.Ve dehşet derecede terletiyor.

14-Kliması iyi çabuk soğutuyor ama kapalıyken sıcak hava geliyor.

15-Vitesi saçmalayıp çok sert geçebiliyor.

16-Farları OFF konumuna alsanız bile tamamen sönmüyor gündüz farı falan yanıyor.

17-Far yıkaması farı yıkıyor ama aynı zamanda kaputu,ön camı,sunroofu bile yıkayabiliyor.

18-Sadece şoför camı tek seferde açılıp kapanabiliyor.

19-Hava filtresi çok çabuk doluyor.

20-Torpido soğutmalı olsa daha iyi olurdu.

21-Arka taraf dar kalıyor rahat değil.

Benden bu kadar aklıma geldikçe yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgtlpmp -- 16 Ekim 2015; 1:47:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Oh Long Johnson

Malzeme kalitesi kötü, konsol aydınlatması zayıf, rüzgar sesi ve yol sesi alıyor, bozuk yollarda rahatsız ediyor ama asfaltta iyi gidiyor, fazla takırtı yapıyor çukurlarda. Cd girişi yok..Klimadan yana sıkıntı yok.Donanım yeterli. Ben yine de memnunum. Araba 2005 Citroen Xsara 1.4 HDI.
    2013 Corsa D makyajli 1.4i twinport active donanim paket

Arkadas 4 ileri vites nedir?
    Zaten benzinli-otomatik birlesince evler senleniyor bide 4 ileri olunca ortalamam 100km de 9.5 olunca mutluluktan ucuyorum. normalde 10.5 falan. corvette sahibi olsam koymaz demekki.
    Full depo tas catlasin 450 km gider.
    Suspansiyon namina hicbisi yok sepsert kalas gibi. izmarit ustunden gecsen anlarsin.
    Plastiklerin hepsi sert ve 30 bin km de olmasina ragmen trim sesleri mevcut.
    Klima acinca garip gurup ugultu sesi cikiyor.
    Arabayi stop edince cikcik diye bi kus otuyor ve susuyor.

0 aldigim ve 30 bin olmus gayette servis bakimli bi aractan bahsediyoruz.

• D sınıfı aracimda kısalar mercekli iken uzunlar merceksiz
    bagaj kapısı kilit düğmesine basınca kendi açılmıyor illa ki elle açacaksın neymiş güvenlik iş pehhh
    yine camlar kumandadan kapanmaz camlar açık unutup gitsen arac iplemiyor ulan 2004 Clio kendi açık camını otomatik olarak kapatıyor be cuss sana toyota

• quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

D sınıfı aracimda kısalar mercekli iken uzunlar merceksiz
    bagaj kapısı kilit düğmesine basınca kendi açılmıyor illa ki elle açacaksın neymiş güvenlik iş pehhh
    yine camlar kumandadan kapanmaz camlar açık unutup gitsen arac iplemiyor ulan 2004 Clio kendi açık camını otomatik olarak kapatıyor be cuss sana toyota

Usta en azindan kisalarda mercek var. Dusun bir de hic olmayanlari. Sene 2015 olmus hala mercekli fari kesfedemeyen markalar var

• passat

dünyanın en iyi arabası
    hiçbir eksiği yok fazlası var
    en iyi servis garantisi
    139 bin lira son kuruşa kadar feda

• quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

passat

dünyanın en iyi arabası
    hiçbir eksiği yok fazlası var
    en iyi servis garantisi
    139 bin lira son kuruşa kadar feda

Bir sürü araba-model kullandım(VW Passat da dahil), işim gereği senede 80K yol yapıyorum,gece uzun yolda gündüz şehir içindeyim desem abartmış olmam

Şu ana kadar herşeyini beğendiğim, kusur bulamadığım, aşık olduğum tek arabam E46 M3. Geri kalan hepsinde çeşitli kusurlar var.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.