Şimdi Ara

Arabanı Eleştirebilir misin? (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
793
Cevap
33
Favori
28.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Scenic 2 1.6 motor.Landirenzo tüp var ve tüp kim ne derse desin arabanın canlılığını azaltiyor.Tabi ki atmoaferik motordan mucizeler beklemiyorum ama bazen keşke "2.0 benzinli alsaydım" demiyorum değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Passat premium değil ki.D segmenti premiumlar 3 serisi c a4 vs.

• 2006 elentra. Rot başı sorunu. Her direksyon çevirdiğimde korku filmindeki kızın çığlığı geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 38erciyes

Passat premium değil ki.D segmenti premiumlar 3 serisi c a4 vs.

Possot promoom dogol ko :) :) Ben zaten araç premium demiyorum, premium araçlara göre eksikleri olabilir diyorum. Yani premium olmayan ve kendi rakiplerine göre ideal bir araç...
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Sert plastik biraz fazla ama iyi araba.

• quote:

Orijinalden alıntı: 40karakule40

Bende aracımı eleştireyim.

Göğüs altı vites yanlarında yer alan plastiklerin sert olması.

Göğüste yer alan ekranın kılcal çizimler oluşması. Müzik ses açma kapama ve klima açma kapama gibi anında ve doğrudan ulaşılması gereken tuşların dokunmatik ekranda olması.

Deri koltuk ile kol daya arasında yeterince mesafe olmaması nedeni ile ara sıra derinin birbirine sürtmesi nedeni ile ses yapabilmesi.

Gözlük koyma bölümü olmayışı.

Şimdilik aklıma gelen eksileri.

Ancak sport modunda sürüş hepsini siliyor.

Sahip olmayı istediğim tek araç şu sıralar.Keyfini çıkarın hocam.Ankara Dikmen de hep göruyorum aynı aracı,kendi aracımı yakasım geliyor ona baktıkça

Ufak tefek eksikler olacaktır,ekran etrafına biraz daha çalışsalarmış olurmuş,mesela yeni nesil volvolarda aynı tip ekran var biraz içe gömmüşler ve etrafındaki krom çerçeve falan daha iyi gösteriyor.Makyajda bişeyler yaparlar oralara heralde

• Fiat doblo 2013 1.6 multijet 110 hp

Arabanın ibresinden titreme sesi gelmeye basladi

170 i geçince araba sallanıyor (güven vermiyor)

Çok yakıyor

Vergisi cok pahali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levitasyon123 -- 25 Aralık 2016; 13:04:17 >
  • F30

Arabada yalitim rakiplerine gore cok iyi degil 130 dan itibaren yol sesi almaya basliyor cekilmez degil ama fiyat seviyesinde beklenmeyen seyler

Ic mekan bir W205ten inince cok kotu gorunuyor inesim geliyor

Bozuk yollarda trim sesleri mevcut

Arkasi dar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlbozkurt

quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

1.6 laguna 2

Kalkışlarda saolsun gayet hantal
    Arkadaki yolcular için havalandırma kanalı olmaması
    Jantların kapak olması(fazla dert ettiğim bi konu değil)
    Kontak anahtarı yerine kartla çalıştırma olması ve o kartların haddinden fazla bozulmaya meyilli olması

Size katılıyorum
    -anahtar Pert oldu yenisi serviste 600tl anahtarcılar uğraştı yapamadı en son 300e iki tane yaptırmıştım.
    -Döşemeler çabuk eskidi sanki.
    -Direksiyon aşırı yumuşak
    -kapıdaki döşemeler de atmaya başlamıştı
    -sağından solundan çok ses gelmeye başlamıştı
    - son zamanlarda şoför yanindaki koltuk ileri geri gitmez olmustu.
    -Double teyp taktırdım radyo kapağı kapanmaz oldu.
    - vites Topuz'u sizlere ömür
    -geri kalanı guzel arac severdim keratayı

Kartı pahalı gerçekten ve kitlerken zorlanmaya başladı benim kart sanırım bozulacak.Vites topuzunun derisi gitti yaza bişeyler yaptıracaz artık.Şöfor koltuğunun kenarında yırtık oldu oturup kalkınca orası çogu araçta çatlayıp yırtılıyor zamanla onun dışında döşemeler iyi durumda.Birde cd çaların kapağının yayı kırıldı içerde kalan yayı söküp alayım diyorum,kime sorduysam cd çaları sökmek yetmez orta konsol sökülecek diyor.Kapak kapalı halde duruyor öyle,o kapak çalışsın diyede konsolu sökmek saçma olur dokunmuyorum

• 2013 model ford focus trend x sedan dizel

Bluethooth , park sensörü, otomatik yanan far ve otomatik çalışan sileceklerin olmaması gerçekten büyük eksik

• quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

quote:

Göğüste yer alan ekranın kılcal çizimler oluşması. Müzik ses açma kapama ve klima açma kapama gibi anında ve doğrudan ulaşılması gereken tuşların dokunmatik ekranda olması.

Deri koltuk ile kol daya arasında yeterince mesafe olmaması nedeni ile ara sıra derinin birbirine sürtmesi nedeni ile ses yapabilmesi.

En önemli konu olan aracın marka modelini yazmamışsınız

Acaba dikkat çeker mi dedim. Bravo Tebrikler. Araç Talisman

güle güle kullanın hocam o kadarcık şeyler olur :)

haklısın zaman daha iyi gösterecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

quote:

Sahip olmayı istediğim tek araç şu sıralar.Keyfini çıkarın hocam.Ankara Dikmen de hep göruyorum aynı aracı,kendi aracımı yakasım geliyor ona baktıkça

Ufak tefek eksikler olacaktır,ekran etrafına biraz daha çalışsalarmış olurmuş,mesela yeni nesil volvolarda aynı tip ekran var biraz içe gömmüşler ve etrafındaki krom çerçeve falan daha iyi gösteriyor.Makyajda bişeyler yaparlar oralara heralde

Daha iyilerine sahip olursunuz işallah.

• Corolla 2016 benzin 1.33 motor

6 litre yakar diyorlardı 8 yakıyor. Uzun yolda 7 yi zor gördüm

Yokuşlarda yavaşlarsan 3 le gitmeyi geçtim 2 ile bile zorlanmalar oluyor

100 den sonra müzik açmak zorundasınız bariz yol sesini alıyor içeri

1.vitesteyken gaza basınca devir yüksekken motor sesi çok yüksek geliyor. Sadece bendemi var bilmiyorum.

Araçlardan pek anlamam. Fark ettiğim bunlar.
  • Aracım 2012 focus style paket
    1. ve 2. vitesteki kavrama sorunu şehiriçinde kullanımı zorlaştırıyor. Benden önceki sahibinde baskı balatası değişmiş ondanda olabilir.
    Bagajının çok küçük olması. Arka diz mesafesinin yetersiz olması.
  • 2012 Auris D4D Comfort Extra kullaniyorum. Rampa cikarken vites geçişlerini iyi ayarlayamiyor. Atmamasi gerekirken vitesi artiriyor bu sefer arac boğuluyor. Bayir yukari cikarken ve inerken vites gecisleri daha kararli davranabilirdi. Bunun haricinde aractan cok memnunum. 65000 km'yi 3 senede yaptim. Bakimdan bakima servise göster yagini koy filtreleri degis baska bisey istemiyor cok sukur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canbex -- 25 Aralık 2016; 21:25:34 >
  • Kliması başarısız, farları tipsiz, yalıtım gerek, kapı sesi hoş değil
  • Audi a6 2.0 tdi(2008)

Aracı babam kendisine almıştı.Ama artık kullanmıyor.1 senedir ben kullanıyorum.Kendisi 2004 e220 cdi aldı.Arabaya binince kaliteyi ve güveni hissediyorsunuz.Virajlarda çok sınırları zorlarsanız sıkıntı çıkabilir.Rüzgar sesi 120-130 dan sonra hissediliyor ama rahatsız edici değil.İç hacmi baya geniş.Arka koltukta seyehat etmek keyifli.Kasisleri güzel yutuyor ama alt takımı çok hassas.Araç 2.0 dizel ve 140 hp olan modeli.Uzun yolda performansı fena değil ama bayırlarda,ani kalkışlarda sizi sinir edebiliyor.Makyajlı kasanın 170 hp liğinide kullandım ama o ağır kalkış ondada aynı. 3.0 tdi bu kasa için en ideali.

Aracın en nefret ettiğim tarafı çok arızalanması.Aracı gayet yavaş ve kollayarak kullanmama rağmen sizi erzurum aşkale yolunda gece saat 3'te yolda bırakabiliyor.Motor sesi dizel olduğu için baya rahatsız edici.Bu konuda tek iyi yanı motor sesi ağırlaşınca ''abi ben biryeri kırmaya başladım sen kontağı kapat yoksa ben kapatacağım'' demesi

Dediğim gibi 5 serisi ile karşılaştırınca iyi, ama e serisine bindiğinizde size kötü gelebiliyor.Belkide babam e220 alarak arabadan anladığını bana göstermiş oldu.

• 2012 Transporter 2.0 140 hp

1-Araba kilometre sayacindan ses geliyor

2-Şehiriçi 9.2 den aşağı görmedim

3-2012 model arabada nasıl sis farı olmaz

4-Tamponlar plastik en ufak çizik öyle kalıyor (2 tane büyük çizik var)

5-Minibüs diye aşağılayıcı konuşuyor bazıları

6-Sıfır 100k olmuş sanki Passat alıyoruz

7-Trim sesi var

8-Bluetooth bağlantısı olmasına rağmen Türk telefonlarını desteklemiyor

9-Senelik vergisi çok pahalı (750x2)

10-Hele bakım ve arızası olana Allah yardımcısı olsun.
  • Alfa Romeo 156 1.6 benzin+lpg

Araba diğer d segmentlerine göre oldukça sert bunda 17 jant ve 45 yanaklı lastiklerinde etkisi olabilir bozuk yolda çok rahatsız ediyo ve viyaduk birleşim yerlerinden geçerken pat küt ediyor araba.

ön burçlardan hava soğukken ses gelmesi bunu yenide taktırsanız bu ses geliyor kronik sorunu.

araçta bardaklık yok.

kapı cepleri sadece ön kapıda var ve küçük su şişesi bile sığmıyor.

yeterli eşya gözü yok.

donanım olarak full olmasına rağmen soğutmalı torpido yok.

malzeme kalitesi ortalama.

onun dışında bu eksikliklere rağmen sunduğu donanım, 2005 olduğu halde yeni duran tasarım motorun 1.6 atmosferik benzinli olup tatminkar performans sergilemesi (120 hp) ve efsanevi yol tutuşu bunları görmezden gelmenize yardımcı oluyor.
  • 2006 dacia logan 1.6 lpg

Direksiyon sert manevra başarısız

Amortisör süspansiyon sert tangur tungur

Koltuklar konforsuz

Plastik trim sesi bol

Parça bakım ucuz

Tüketim az 9lt lpg 100km

Farlar yeterli içi geniş

Cam açma düğmeleri kullanışsız

Klima kalorifer güzel

Frenler yeterli

Gereksiz arıza yapmıyor lpg ayarı dışında

Gayette seri
    Kapı fitilleri yumuşak kapı saçları ince
    Drank drank tak tuk kapanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echomaniac -- 25 Aralık 2016; 22:58:00 >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.