Şimdi Ara

Arabanı Eleştirebilir misin? (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
793
Cevap
33
Favori
28.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2012 Giulietta 1.4 Multiair TCT 170 HP- Spor Paket

3 aydir kullaniyorum. Olumsuz diyebilecegim 3 ozelligi var sadece,

1) ic mekan tasarim olarak iyi olsa da malzeme kalitesi pek tatmin etmiyor, onceki 2012 megane 3'ümden hallice. Markaya yakismiyor.

2) cok yakmasi, ankara sehirici yazin 8,5 lt, kisin 10 litre civari, buraya kadar performansina gore normal yakiyor diyorsunuz, ama azicik bastiniz mi yakit tuketimi kontrolden cikiyor.

3) megane da bile standart olarak varken ayni yil uretilen giuliettada ne bluetooth ne aux ne de usb olmamasi. Neyse ki parrot kit ile cozdum. Aracin default radyosu ve ses kalitesi daha iyi olabilirdi, ama cok kotu de sayilmaz.

Bunlar disinda olumsuz birseyini gormedim henuz, tabi artilari eksilerinden cooook daha fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 24 Aralık 2016; 14:48:41 >

• yaramı deştin arkadaş.
    nerden başlıyım 1)sevmedim 2)lastik ebadı berbat bulmak zor , pahalı ve cok cabuk bombe yapıyor.3)kalkışı ve süratlenmesi vasat altı 4)kaymaya cok meyilli 5)sacı çok ince ve boya dandik
    honda jazz 2012 cvt
    iyi yonleride var tabii (hanım izin verse satacam ama :) )
  • WalterWhite00 kullanıcısına yanıt
    Hocam yapmayın etmeyin.Araba 170 hp ve aşırı besleme olmasına rağmen 10 yakıyor
    Benim araba Ankarada 115 hp ve atmosferik olmasına rağmen 11 lt yakıyor.Tabi benimki 2004 model.Teknoloji farkı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 38erciyes -- 24 Aralık 2016; 21:51:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    İlk defa 308 in kütük süspansiyonunu eleştiren bir 308 sahibi gördüm.Helal olsun hocam.Diger 308ciler öyle bir anlatiyor methediyor ki sanki bana maybach

• 38erciyes 3 kullanıcısına yanıt
    Ya elbette atmosferiklerle kiyaslanmaz hocam, performansina gore cok yakmiyor. Ama yine de biraz daha az yaksa fena olmazdi :)

Hocam geçen hafta yola çıktım.Kayseri yolu inişli çıkışlı.Dik sayilabilecek yokuşlarda 3.viteste 70 ile hizlanamamak deli ediyor.İnanin inip ağlayacaktim :-}

Hocam ben o durumu cok iyi bilirim, megane 3 kullandim 2 sene, 2012 model ve 4 ileri otomatik sanziman. Hantalligi sen dusun, ankarada cinnah caddesi diye dik ve uzun bir cadde var, ordan her gun gecerim, megane ile en sagdan 35 km hiz ile kagni gibi giderdim diger araclar vizir vizir solumdan gecerken..

Renaultun az yakması ve nispeten sağlamlığı dışında gitmeyen k4m motoru işte.Bir hafta e12 corolla kullandim.Sonucta o da 1.6 atmosferik Motor.Ara hizlanmasi renaulta göre dehşet.Ve daha sessiz.

• Bende aracımı eleştireyim.

Göğüs altı vites yanlarında yer alan plastiklerin sert olması.

Göğüste yer alan ekranın kılcal çizimler oluşması. Müzik ses açma kapama ve klima açma kapama gibi anında ve doğrudan ulaşılması gereken tuşların dokunmatik ekranda olması.

Deri koltuk ile kol daya arasında yeterince mesafe olmaması nedeni ile ara sıra derinin birbirine sürtmesi nedeni ile ses yapabilmesi.

Gözlük koyma bölümü olmayışı.

Şimdilik aklıma gelen eksileri.

Ancak sport modunda sürüş hepsini siliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 40karakule40 -- 24 Aralık 2016; 22:30:54 >
    Hocam o aracimin fabrika verisi sehirici 10,6 litre idi, lpgde bile 30-35 kurus yakiyordu, sen dusun yani 😂

4 ileri olunca normal.

• 1.4 HDİ 206 -X-D- 2005

- 90 dan sonra deli gibi yol sesi alıyor , müziği duyamıyorum

- 1.4 oldukça hantal ancak chip ile bir nevi düzeldi

- arka diz mesafesi berbat

- seyir halide bolca trim sesi sürüşü rahatsız hale getiriyor

- direksiyon çok sert , şahin sürüyor gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitman

Ilk defa kendi aracını kotuleyen golf cu gördüm. İnanamıyorum.

İroni galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: 40karakule40

Bende aracımı eleştireyim.

Göğüste yer alan ekranın kılcal çizimler oluşması. Müzik ses açma kapama ve klima açma kapama gibi anında ve doğrudan ulaşılması gereken tuşların dokunmatik ekranda olması.

Deri koltuk ile kol daya arasında yeterince mesafe olmaması nedeni ile ara sıra derinin birbirine sürtmesi nedeni ile ses yapabilmesi.

En önemli konu olan aracın marka modelini yazmamışsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

quote:

Acaba dikkat çeker mi dedim. Bravo Tebrikler. Araç Talisman

• 1.6 tdı man. comf. b8 kasa passat sahibiyim, aracımla 1 yılım dolmak üzere...Açıkçası genel olarak memnunum, çünkü bilerek isteyerek ve araştırarak aldım.

Şikayet ettiğim mevzu, araç belli hızların üstüne çıktığında rüzgar sesini içeri alıyor. 15 bin km yaptım, beni tek rahatsız eden buydu.

Onun dışında premium araçlara göre net eksikleri şikayet edilecek yanları olabilir premium olmayan kendi rakiplerine göre ideal , fakat ben aracın ne vereceğini ne vermeyeceğini bilerek aldığım için şikayetim bu kadar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncu11790 -- 25 Aralık 2016; 11:6:38 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

quote:

Acaba dikkat çeker mi dedim. Bravo Tebrikler. Araç Talisman

güle güle kullanın hocam o kadarcık şeyler olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 38erciyes

Hocam geçen hafta yola çıktım.Kayseri yolu inişli çıkışlı.Dik sayilabilecek yokuşlarda 3.viteste 70 ile hizlanamamak deli ediyor.İnanin inip ağlayacaktim :-}

Arac neydi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010 civic elegance otm.

-araçta arka pandizottan gelen bir trim sesi var.onun dışında trim sesi yok.

-direksiyonu biraz sert

-alt takımlardan sesler var baktırmadım daha 72 binde araç bozulduğuna inanmak istemiyorum..

-süspansiyonlar sert çukurlarda pat diye vuruyor..
  • 2006 320d

- Uzun boylu oldugum icin ve dikiz aynasi asagida oldugundan sag tarafimi goremiyorum. Bu mesaji yazarken dikiz aynasi yukseklik ayari var midir acaba diye aklima gelmedi degil.

- Biraz da fazla yakiyor gibi. En asagi 5,1 en fazla 9.2 lt gordum.

- Geri kalan her sey mukemmel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.