Şimdi Ara

Arabanı Eleştirebilir misin? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
797
Cevap
33
Favori
28.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

- hala yüksek yakıt tüketimi (millet diğer c sınıflarında 3,5 lt filan görüyor vay be )
    - park sensörleri çok kötü çarptıktan sonra geldik diyor
    - frenler o ağırlıktaki bir araç için yeterli değil

ama artıları da çok hakkını yemeyelim
  • Golf 7
    Haddinden fazla trim ses
    Comfortline paketinde hız sabitleyici ve ön arka park sensörü olmaması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yol sesi alması. yol tutuşu çok iyi olmaması.
  • 2013 model Opel Astra Classic sedan kasa.

* 1.6 atmosferik ECO motor olması dolayısıyla hızlanma süresinin fazla olması.
    * Aracın 1300 kg.lık ağır kasasından ötürü hantal kalması.
    * Ön konsol ve koltuk arasındaki bölmelerde, ne yazık ki, bir kutu kola-şişe koyulabilecek aparat olmaması.
    * Aynı bölmelerin, ne yazık ki, telefon-cüzdan vb. eşyaları almayacak şekilde dizayn edilmesi.
    * Ön göğüslüğün cama bakan yüzeyinin çok çok sade olması (bazen bu özelliği hoşuma gidiyor, beni rahatsız eden nokta olmaması güzel).
    * Nadiren de olsa, göğüslük ve kaplamaların olduğu kısımdan kasis ve çukurlarda ses gelmesi.
    * Rüzgar sesini yüksek hızlarda çok az da olsa içeri alması.
    * Sürücü koltuğunun yıl geçtikçe gıcırdaması (bu şikayetimi hiç bir serviste dile getirmedim, belki çaresi de vardır bilmiyorum)
    * Önden çekişin etkisiyle, limit üstünde girilen virajlarda arka tarafın çok kolay kopması ve aracın kafayı direk viraj içine, kıçını da virajın dışına atma eğilimi (klasik oversteer durumu yani)

Ekleme: Son madde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cliffsalih -- 21 Ağustos 2015; 22:34:02 >

• arka kapıları oyuncak araba kapısı gibi ve süspansiyonlarının sertliğinden olsa gerek bozuk yollarda yolu derinden hissediyorum c4
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Golf 5 1.6fsi

-motorun yüksek oktan yakıt istemesi ve ülkedeki boktan benzin nedeniyle iyi performans verememesi
    -düşük torku (150nm)
    -atmosferik 1.6 olması (emrah bakışıyla beni zorlama abi diyor)
    -kronik klima kompresör sesi (tık tık tık tık)
    -kronik zincir bollaşması ve şıngır şıngır avans sesi (arada gerdir beni diyor)
    -kronik nox sensörü arızası (1700 gayme)
    -kronik radyo, cam açma düğme soyulmaları
    -kronik kol dayama gevşemesi(çözümü bende ama)
    -cam fitillerinin aşırı küçük toleranslarla monte edilmiş olması, dolayısıyla en ufak toz zerresi, çam iğnesi girdiğinde cam motorunun cama bir şey takıldı zannedip geri indirmesi (angut)
    -narin zorlamaya gelmeyen şanzımanı
    -heel toe'yu zorlaştıran gaz-fren pedalı yerleşimi
    -sadece iki hoparlörü olması ve boktan sesi(evet şaka değil, lütfedip iki dene koymuş vw)
    -otistik gibi çalışan yağmur sensörü
    -her seferinde ulan azcık daha büyük bagajın olaydı iyidi dedirmesi(350lt)
    -uzun vites yolları
    -rezil servisi
    -pahalı parçaları

Aklıma gelenler bunlar, bakınca çok kötüymüş gibi gelse de hepsi rahatsız edici negatiflikler değil, birkaç elebaşı sinir ediyor bunlardan. Onun dışında iyi yönleri de baya olan tatmin edici bir araç. Beklentilerle alakalı sen 1.6 atmosferik alıp impreza performansı istersen o ayrı tabi.

Hocam koptum yazını okurken. 9 sene kullandım, aynı problemleri birebir yazmışsın. Yalnız 9 sene de çok keyifle binmiştim. Bu problemlerin hepsini yaşamama rağmen sadece ikisi rahatsız ediyordu. Zincir sesi ve düğme soyulması.

Bu arada nox sensör hatasını hiç duymadım ama boğaz kelebeği erken tıkanıyor. Kime gitsen değiştirmen lazım diyorlar ama söküp içini temizledikten sonra sıfır gibi oluyor. Aklında bulunsun.

• 2004 megane 2
    11 yaşında 196 bin km de
    Bazı sıkıntılar yaşından dolayı normal fakat her 6 ayda bir mutlaka ön takımda bir parça bozulup ses yapıyor parcaci beni görünce mutlu oluyor

İç mekanda kapı kollarındaki kaplama soyuldu
    Direksiyon derisinde kopmalar mevcut
    Lpg den dolayı benzin pompası yandı 600tl ( dağ başında kaldım gece)
    sunroof ayaklarının değişmesi gerekli
    1 aydır yağmur sensoru çalışmıyor sağlam elektrikçi lazım sensore elektrik gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Murat| -- 21 Ağustos 2015; 22:37:29 >
  • Aracım suan 15 focus benzinli otomatik sadece kol dayamasından şikayetçiyim yukarı aşağı oynatamıyorum Donanım ve performans ı benim icin yeterli
    edit:yakıtından şikayetci degilim fazla 10 lt aşşası yaksın yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa.cekic6 -- 21 Ağustos 2015; 22:45:24 >
  • B8 150 hp act passat 2014 tek kötü yani şehiriçi yakıt tüketimi katalog verisi 6 litre olmasına rağmen 8 in altına düşmüyor.baska bir şey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumun böyle bir konuya ihtiyacı varmış, tutmuş bu konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

Forumun böyle bir konuya ihtiyacı varmış, tutmuş bu konu

Epey elestiri var. Guzel bir sey bu da

• 2013 Ssangyong Korando Sports - 6 ileri otomatik - tork konvertörlü

18" BFGoodrich AT lastikler ile şikayetlerim :

-Çok yakıyor,
    -Çok yakıyor,
    -Çok yakıyor,

İstanbul şehiriçi trafikte kalırsam 16lt/100km.
  • Clio symbol. Başlayayım mı ?

• Saylam06 kullanıcısına yanıt
    Evet beni de zincir sesi ve nox sensöründen dolayı yanan arıza lambası sinir ediyor, 2006dan sonra düzeldi o sorun sendeki 2006idiyse sorun yaşamamış olman ondandır. Boğaz kelebeği mevzusunu biliyorum ama km düşük daha temizletecek bir hali yok gibi, genel olarak ben de keyifle biniyorum, parasına göre sundukları güzel araç.
  • Honda civic 2015 eco otomatik, artilari performansindan memnumum (megane 3ten sonra),otomatik muthis kolaylik, aracin ici zevkime hitap ediyor, cok cok az yakiyor vs vs

Simdi geldik eksilere, ulen arkadas belli bi mesafe gidince otomatik kitlenen kapi nerede? Cukurlarda cok ses aliyor, yol sesi nispeten fena degil, yolcu cami neden tek dokunus otomatik degil? Arabada neden en azindan arka sensor yok da ekstra para verdim? Vallahi bunun haricinde sikayetim yok :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clio 4
    Aşırı kötü mazeme kalitesi
    Daha 6 binde başlayan trim sesleri
    Cani istemeyince çalışmayan immobilizer
    Yüksek hızlarda güven veremiyen direksiyon
  • 2013 Clio 4 dci touch
    -touch donanımda anahtarsız çalıştırma yok ama yinede kart yapmışlar ne alakaysa, kartı yuvaya sokup starta basıyorum
    -süspansiyonlar çok sert en ufak tümseği hissediyorum
    -kapı içleri sert plastik, kalite algısını çok düşürüyo
    -yalıtımı iyi değil çok fazla yol ve motor sesi alıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: xerker

Clio 4
    Aşırı kötü mazeme kalitesi
    Daha 6 binde başlayan trim sesleri
    Cani istemeyince çalışmayan immobilizer
    Yüksek hızlarda güven veremiyen direksiyon

Anahtarla alakli olabilir usta o durum. Benim de bi ara kikikiki deyip calismiyordu kimi zaman. Anahtarciya goturdum anahtari. Cipte bir sey varmis. 2 tane cip mi ne varmis. Sonra duzeltti. En son sorun kalmamisti.

• 2006 1.4 tdci fiesta. Araçtan ve yakıtından çok memnunum.

Tek sıkıntı 120 den sonra kendini kaybediyor araç. 120 ile bisiklet sürüyorum sanki zangır zangır nereye gideceği belli değil. Ama 170 e kadar gideri var

• linea 1.3 90 hp. Yakıt şehir içinde çok. Otobanda rüzgarlı havalarda çok geziyor. Bir iki günlük bile olsa şehir dışına çıktığımızda hanım gereğinden fazla eşya aldığında gözlerim parlıyor. Ne kadar çok yük o kadar az gezinme:) Direksiyonu şehir içinde ağır kalıyor. Kemer uyarı sesi insanı çileden çıkarıyor.
    Sorun çıkarmaması (Şimdiye kadar çıkarmadı) olumlu yanı. Klimasından da memnunum. Focus 2.5 tan(Klimada sorun vardı belki) daha iyi soğutuyor kliması. En güzeli de dik rampalarda c sınıfı atmosferik motorluları tokatlamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palio1.6 -- 21 Ağustos 2015; 23:30:51 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.