Şimdi Ara

Arabanı Eleştirebilir misin? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
33
Favori
28.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The_kullanıcı

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Orijinalden alıntı: Bahçe_çay_ailesi

golf 5

önden çekişli olması

el freni çekerek kaydırmaktan başka bi numarası yok kullanması çok sıkıcı
    içi çok sessiz direksiyonu yumuşaşık yol geribildirimi diye bişey yok

50 yaşına gelsem bile bir daha böle araba istemem

hocam ne diyor bu arkadaş,
    golfe laf atmış

Duratec Passatçı hocam. Cbascan'ı falan ekleyin

passatçı deyip küçümsemeyin hocam kendisi öz ve öz vw cidir. kolunu kes vw yağı pardon kanı akar.

• 2013 model mercedes travego

klima aşırı sesli çalışıyor,ön tarafta oturuyorsaniz tıs tıs sesi bıktırıyor,birinci vites çok kısa,yolcu tam dolu ise yokuşta vites küçültme gerekiyor maalesef,yukardaki eşya gözleri bozuk yollarda trim sesi çok maalesef.Radyo açtın mi bütün otobüs dinliyor sadece şoför kısmına vermiyor sesi buda ayrı sıkıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keljx -- 21 Ağustos 2015; 21:49:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Okurken ben darlandim vallahi. Ne sorunu var usta arabanin yav

Sen bide beni dusun ruyalarima giriyor artik yemin ederimki bugun hesapladim ivir zivir tam 4000 lira harcamisim kaptunun altina hala adam olmadi.

Arac gaza basinca kasiyor kendini sanki arkadan biri tutuyor gibi ve gaza bastigimda araba sekiyor zipliyor. Gazi biraktigimda da ayni. Lpg benzin farketmiyor. Hep ayni. 2 vites ile gaza basmadan trafikte gitmek imkansiz dans ediyorsun arabada. Debriyaja basman lazim hep.

Az cok bilirim usta ne cektigini. Gercekten zor. Illaki yapabilen biri cikacaktir diye dusunuyorum.

Yaptirmicam dostum bu sekil binicem. Eksilere dustum 100 lira deseler yaptiramam su anda

• hahaha bende eleştirmek isterdim ama bu mümkün değil çünkü arabam vw golf

Not yorumlarda çok eğlenceli özellikle ruh taşıyan alfaların sanayi maceraları
  • Golf 7

Depo sesi

Uzun vites yolları,1 den 2 ye atana kadar devir hemen düşüyor.

Cam fitilleri, araba yıkanıp kurulandıktan sonra camları açıp kapatınca tüm camlar ıslanıyor fitil çok geç kuruyor.

Düzenleme: çabuk çizilen piano black iç aksam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahat adam -- 21 Ağustos 2015; 21:48:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Sen bide beni dusun ruyalarima giriyor artik yemin ederimki bugun hesapladim ivir zivir tam 4000 lira harcamisim kaptunun altina hala adam olmadi.

Arac gaza basinca kasiyor kendini sanki arkadan biri tutuyor gibi ve gaza bastigimda araba sekiyor zipliyor. Gazi biraktigimda da ayni. Lpg benzin farketmiyor. Hep ayni. 2 vites ile gaza basmadan trafikte gitmek imkansiz dans ediyorsun arabada. Debriyaja basman lazim hep.

dostum senin araç motoru yemiş yakında motoru komple değiştirmen gerekebilir

• Dökülün dökülün :)

• Kia Sportage 1.6 gdi otomatik. 12 litreyi aşan yakıt tüketimi. Eski tip tork konvertörlü otomatik şanzımanı. Bunlar dışında mükemmel bir araç. Şuna i30'daki 1.6 crdi motoru bir de dct şanzımanı koysan araç kusursuz olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaistlinXX -- 21 Ağustos 2015; 21:50:19 >
  • potur kullanıcısına yanıt
    Orasini tahmin edebiliyorum usta. Simdi satsan satilmaz. Mecbur yapilana kadar boyle bineceksin. Bazen cozulemeyen sorunlarin nedeni cok basit olabiliyor. Belki oyle bir sey bile olabilir. Allah kolaylik versin

• quote:

Orijinalden alıntı: korkanadam

quote:

quote:

dostum senin araç motoru yemiş yakında motoru komple değiştirmen gerekebilir

Motor yemis aracdan hic duman cikmazmi hic yag su eksiltmez mi bende hic biri yok 5 vites de hizlandinmi gidiyor arac 180 gordum bu araba ile

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Vw Passat B6 Comfortline

Yol sesi alıyor (Lastikleri değiştirdim bir nebze azaldı)

Konsolda rcd 310 hiç mi hiç yakışmıyor, bu yüzden rcd 510 alacağım ama fiyatı

USB yok, aux denen şey ne bir türlü çözemedim, Bluetooth açıyorum ama telefonda gözükmüyor

Cift erkek uçlu 3.5mm jak alın . Bir tarafinı Aux a bir tarafinı telefonun kulaklık kısmına takın . Oradan sarki falan açınca çalar

Sağolun hocam.

Kablo için tavsiye ettiğiniz marka var mı?

Altın uclular iyi diyorlar ama pahalı bence pek de Farkları yok Bendeki mesela 5 liralık kablo eskisi 3.5 lira idi 2-3 ayda bozuldu bu da gittiği yere kadar

• bmw e46

direksiyonu şehir içi kullanım için ağır
    usb yok
    yan aynalar daha büyük yapılabilirmiş
    heryerde ustası yok
    koltuk ayarlarının manuel-mekanik olması o zamanda elektrik ayarlamalı koltuklar e segmente vardı :S
    gaz tepkisi yavaş gelmesi (motorun ömrünü korumaya yönelik :S)
    en çok nefret ettiğim yanı birisinin kapının önünde durupda alışveriş yapayım dedinmi herşeyi 2-3 kat söylemeleri sanki trilyonluğum altı üstü 40 binlik arabaya biniyorum ondan dolayı 1-2 sokak ötede parkedip geliyorum alışveriş yapmaya
  • 2013 Fluence, yol tutuş 😢
    Focus kiralamıştım. Valla özenmedim desem yalan olur sırf yol tutuşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NamSalanAdam -- 22 Ağustos 2015; 0:21:39 >
  • 2014 i30 dizel otomatik. Elite donanım

-direksiyondan vites kolu yok
    -120den sonra cam tavan ses alıyor. Cam tavan kapalıysa sıkıntı yok.
    -dizel olmasına rağmen 6.8 karma tüketimim var. Agresif ve Ankara trafiği dahil.
    -en sevmediğim nokta ise mavi renkli iç aydınlatma. Ara sıra kendimi pavyonda hissediyorum.
    -sağ ön koltuk ayarı yok! Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz yahu?!
    -farlar yeterli aydınlatma sağlamıyor.

Uzun uzun düşündüm ve bu kadar buldum. Eksilerinin yanında artıları da var ama bütünlüğü bozmak istemedim.

Edit: imla ve donanım paketi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlmostFly -- 22 Ağustos 2015; 1:03:59 >
  • Skoda Octavia ambition model 2013

Lastikler sert yol sesi fazla

Kapı gözlerine su şişesi koy tıkırtıdan duramazsın

İnsan arka kapılara 2 hoparlör koyar

• 2009 hyundai i30 , benzerlerine göre biraz fazla yakıyor, 126 beygir ama sanki daha az gibi ,biraz nazlı hızlanıyor, klimayı açınca çekişi acayip düşüyor , göğüsteki radyo ve klima ekranı hesap makinasından hallice , kısa ampul patlarsa yandınız, çünkü ampulu değiştirmek için ön far grubunun komple sökülmesi gerekiyor, bunlardan başkada çok şükür bi sıkıntım yok, güzel güzel geçinip gidiyoruz,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 laguna 2

Kalkışlarda saolsun gayet hantal
    Arkadaki yolcular için havalandırma kanalı olmaması
    Jantların kapak olması(fazla dert ettiğim bi konu değil)
    Kontak anahtarı yerine kartla çalıştırma olması ve o kartların haddinden fazla bozulmaya meyilli olması

• Ford focus 2 2008 makyajlı kasa 1.6 tdci ekseriyetle memnunum ama arabada konfor namına birşey yok araçta ki malzemeler çok sert direksiyon simidi plastik deri olsa çok daha hoş olurdu ve araç 120 binde fakat direksiyon kabak gibi soyulmuş ve Yakıt tüketimi dizel araba olmasına rağmen fazla şimdilik aklıma gelenler bunlar

• Malzeme kalitesi kötü, konsol aydınlatması zayıf, rüzgar sesi ve yol sesi alıyor, bozuk yollarda rahatsız ediyor ama asfaltta iyi gidiyor, fazla takırtı yapıyor çukurlarda. Cd girişi yok..Klimadan yana sıkıntı yok.Donanım yeterli. Ben yine de memnunum. Araba 2005 Citroen Xsara 1.4 HDI.

• 2015 skoda rapid spaceback (1.2ambition)

- trim sesleri çok fazla
    - arkada hoparlör yok
    - gaz tepkisi zayıf
    - vites aralıkları kısa
    - Çok Yakıyor.

Genel anlamda memnunum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.