Şimdi Ara

Arabanı Eleştirebilir misin? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
793
Cevap
33
Favori
28.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

Orijinalden alıntı: xerker

Clio 4
    Aşırı kötü mazeme kalitesi
    Daha 6 binde başlayan trim sesleri
    Cani istemeyince çalışmayan immobilizer
    Yüksek hızlarda güven veremiyen direksiyon

Anahtarla alakli olabilir usta o durum. Benim de bi ara kikikiki deyip calismiyordu kimi zaman. Anahtarciya goturdum anahtari. Cipte bir sey varmis. 2 tane cip mi ne varmis. Sonra duzeltti. En son sorun kalmamisti.

Valla olabilir hocam bu önümüzdeki hafta servise götürücem garantisi bitmeden orada sorun anlaşılır heralde.

• 2013 Toyota Avensis Elegant Extra :
    ☆ Sert süspansiyonlar şehir içinde ve güzel ülkemin mükemmel yollarında yeni nesil küfürler üretmemi sağlıyor. (Yalnız yol tutuyor araba, yiğidi öldür hakkını ver)
    ☆ Bagaj kapağı aracın kumandasından ve içerden açılmıyor. Bagaj kapağindaki açma düğmesini bulamayan yolcular için aşağı inip kendim bu hizmeti gerçekleştiriyorum.
    ☆ Ses sistemi kesinlikle daha iyi olmalıydı. Araç stok halinde park sensörü olmadan geliyor.
    ☆ Toyota'nın saçmalikları yüzünden ilk alımda sunroof, otm.vites, bi-xenon far gibi güzel opsiyonları yok.
    ☆Atmosferik motoru özellikle uzun yolda, eğimli yollarda kısa vites aralıkları nedeniyle devirden çok düşüyor ve vitesle çok oynamanız gerekebiliyor. Düz ve az eğimli yollarda sorun yok. Özetle tork ihtiyacı var.
    ☆ Çok eksikliğini hissetmesemde arka yolcular için klima havalandırması bu sınıfta olmalıydı.
    ☆ Direksiyon hissiyatı daha iyi olabilirdi.
    Eksi yönleri olsa da artı yönleri unutturuyor bunları. Ucuz, genel olarak konforlu, lpg ile muazzam ekonomik, virajları seven, sorunsuz bir ailearabasıdır kendisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nissan juke

Yetersiz bagaj ve sert suspansiyon. Onun haricinde sorun yok.

2012 Aveo ltz otomatik

Kronik direksiyon derisi soyulmasi
    Asiri yetersiz gaz tepkisi ve motor canlılığı
    Kalitesiz malzeme ama fazlada değil
    Asiri yakit tuketimi 11 lt s.ici
    Cok ince kaput ve kapi saci
    8 hava yastığı ve güvenlik ekipmanlarina ragmen bana göre fazla guvenli değil

• Ferrari f430 sis farı,sunroof,5 inch renkli yol bilgisayari yok üstelik çok yakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 22 Ağustos 2015; 0:27:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 320d Sert bir sürüş hakimiyeti sağlıyor.

Eksi yönlerini belirtecek olursam oldukça sert bir süspansiyona ve direksiyona sahip.

A4

Basık bir tavan ve ön tarafta oturan kişiye dar oturma alanı sunuyor. Göğüs denilen kısım çok şişkin.
  • 2013 leon 40binde

Kronik hava yastigi hatasi (2. defa)
    Muzik sesini biraz acinca b sutunlarindan trim sesi gelmesi
    Kumandadan uzun basinca camlari bazen aciyor-kapatiyor bazen kapatmiyor kafasina gore takiliyor
    Bu kumanda olayi calismadiginda surucu cami tek dokunusla acilip kapanmiyor. 2 si arasinda bir baglanti var ama cozemedim.
    Amortisorlerin calisma araligi cok dusuk cok ses yapiyor ve gicirti geliyor
    Cok nadir olsa da bazen 1. vitese gecmiyor cift debriyaj yapmam gerekiyor (2 senede 3 4 kere olmustur)

Genel olarak memnunum ama suspansiyon isini cozmem lazim. En cok o rahatsiz ediyor.

• FD6 Civic için konuşayım. Yol sesi ve rüzgar sesini içerde bir hayli duyuyorum. Frenlerinden ben dahil çoğu kişi şikayetçi. Otomatik vitesi ağırkanlı çalışıyor. Ama bunlardan almadan haberdar olduğumuz için soğuk duş etkisi yaratmamıştı açıkçası. Hatta 2012 Clio'dan sonra çok iyi gelmişti
  • S40 1.6 benzin + lpg(focus atmosferik) 1500kg

Hız sabitleme yok
    Lanet 100bg atmosferik işte dostum gitmeyelim diyor

• 2009 doblo donanım yok güvenlik olarak sadece 2 hava yastığı yol tutuş yok güven yok. Sarsıntı forza. Savurmak için tasarlanmış :D

• Astra h 2013 model. +10 beygir, +25nm tork bir de çelik sübapları olsaydı eleştirmezdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Punto kullanıyorum.

İç tasarımı biraz daha güzel olabilirdi. Bunun haricinde hiç sorunum yok, kusursuz denecek seviyede.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 palio 1.4 motor ama 2.0 motordan fazla yakar. Ayroca bugun direksiyon ayarını yapayım bari dedim direksiyonu aşagıya alıcaktım ayar kolu elimde kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedaesoldier -- 22 Ağustos 2015; 23:01:51 >
  • 2015 golf 7 1.2 TSİ...surus paket....
    Şehir içi verisi 5.9 olmasına ragmen İst.da 8.5-9 lt.nin altına dusememem...
    1. Vitese geçerken bazen takılma prob.mi
    Tasarımın çok klasik kalması...
    İhtiyacimi karşılasa da bagajinin geniş olmaması....

• halla halla hiç tofaş olan yok hepmi zengin bu bölümdekiler
  • marka model farketmez en lazım olduğu anda bozulan yolda bırakan araba isterse en kral testlerden geçsin gözümde eleştrilmeyi bırak yerin dibine geçirilmeyi haketmiştir. usta bulunmayacak yolda beni mağdur eden biricik arabam senden nefret ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden eleştirmeyeleşm ki. Aracın tek sevdiğim yönü parçası ucuz bakımı ucuz. Haricinde tüm yönlerini eleştirim.

• Bmw F30 320i

-Bozuk yollarda on konsoldan hafif hafif citirtilar
    -Runflat lastiklerin etkisiyle kasisleri kabinde hissetme
    -Hiz sabitleyicinin olmayisi

• 2011 Citroen C3 1.4 benzin

-Direksiyon şehiriçi kullanıma uygun ancak üst hızlarda normalden biraz daha yumuşak kalıyor.
    -İç malzeme kalitesi- komple sert plastik(ama trim sesi yok)
    -Dik yokuşlarda çekişi çok iyi değil ama 1.4 atmosferik benzinli yapacak bişey yok.
    -Donanımsızlık
    -Arka koltuklar yatınca bagajla aynı seviyede olmuyo 20 cm yukarı yatıyo.
    -Vites yolları uzun ve vitesi attıktan sonra da bir miktar esniyo.

Ama bahsetmediğim ne konu varsa yol tutuş , yakıt tüketimi , iç hacim gibi her konuda fiyatının hakkını veriyor.

Edit: 100'den itibaren gelen yol sesini unutmuşum ama sadece sağ A sütunundan geliyor yalıtım malzemesi yerinden çıkmış olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizckizil -- 22 Ağustos 2015; 0:26:59 >
  • Tiguan 1.4 tsi dsg bagaj 470 lt yazıyor ama bana küçük geldi full diye aldık ama usb girişi yok herhangi bir sıkıntı yok donanımdan şikayetçiyim

• bmw e90 320d

- su koyucak göz yok
    - fabrika verisi 6lt şehir içi tüketim derken 7,5lt, basarsan 8,5-9lt yakıyor
    - sunroofu kapatırken kulakta basınç yapması
    - 2den 3 e geçerken motor soğuksa hafif bir hissettirmesi
    - hararet göstergesi olmaması
    - direksiyonunun çok sert olması
    - fabrika çıkısı ses sisteminin kötü olması sadece radio da kötü

Hundai accent era crdi

- durmaması
    - kol dayama olmaması
    - koltuklarının rahatsız olması (uzun yolda başa bela)
    - arkaya kilolu 3kişinin sığmaması
    - klima açık 5kişi yolculukta aracın çekmemesi
    - 3viteste bile patiye yatıyor olması
    - 100 den sonra çok yavaş hızlanması
    - içeri çok ses alması

chevrolet captiva ltz

- gaza basınca aniden tepki verip hızlanmaması
    - fabrika değeri 9,5lt olan aracın, normal kullanımda 12, basınca 15-16lt yakması
    - arka sileceğin küçük olması
    - araçta ekran olmaması
    - koltukların çok terletmesi
    - en arka 7.koltukların dar olması
    - 7.koltukları acınca bagaj diye birşey kalmaması
    - çift taraflı klima olmaması (yeni kasalara getirmişler)
    - sürekli dpf yakması (arac bendeyken sıkıntı yoktu ama anneme verince, cok sakin kullanıyor oda sürekli dpf yaktırıyor, ayda 1 yüksek devirle temizlemek zorunda kalıyorum)

Şimdilik böyle sorumlarım. Araçların yakıtından bir tek eradan memnunum 6-6,5lt yakıyor. Bmw gayet güzel motoruna göre yakıtı ama o araçta sakin kullanılmaz. Sakin kullanımda 7lt görüyorum ama boş yolda kim 100km ile gider. Captiva en fazla canımı sıkan bu konuda, içiyor araç. Captiva alıcama navigatör alırdım daha iyidi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.