Şimdi Ara

Arabanın kapısını sürttüm moralim bozuk :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw olmadık yerde duran arabanin tamponuna kapıyı sürttüm arka kapıyı. Cizikler olustu. cok hafif göcme var ve kapi cam otomatikleri bozuldu sürücü disinda. en cok buna anlam veremedim. kapı otomatigi nasil bozuldu ya sigarayi birakmak icin ugrasirken simdi bu olur mu

• ne marka araç?
  • hyundai 2005 accent admire
  • tahminim 150-200 milyona falan yaparlar, vakum artı kapı boyama.
  • götür bi sanayiye 50-100 ytlye cillop gibi olur cam otomatikleri için söliceğim tek şey hyundia drive your service elektronik aksamı malesef çok kötü hyundailerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

tahminim 150-200 milyona falan yaparlar, vakum artı kapı boyama.

vakum yaptiririm ama cizikler cok sırıtmazsa boya yapmayi düsünmüyorum yarin gündüz gözüyle bkayım karanlkti göremedim bile ne kadar cizik var
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbilker1907

götür bi sanayiye 50-100 ytlye cillop gibi olur cam otomatikleri için söliceğim tek şey hyundia drive your service elektronik aksamı malesef çok kötü hyundailerde

evet sanayide daha ucuza gelir. Ben servis fiyatı yazdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun Allah daha büyüğünden korusun ne diyelim olan olmuş sıkma canını
  • Boşver dostum olur böyle kazalar. Hayıra yoracaksın böyle şeyleri. Ufak kazalar her gün her insanın başına geliyor.
  • kapıyı boyamadan önce fotoğrafını çek satarken gösterirsin, inanmıyorlar sonra küçük bişi olduğuna, hiç önemli bişi yok, sürttüm dersin tampona- dikkatsizlikten ahanda fotosu dersin
  • abicm arabaya en ufak bişey olduğnda moralm çok kötü mozuluyor bnm... bi keresinde dikiz aynası kırılmıştı moralim acayp bozldu yemeden içmed kesildim desem yeridir sonuçta araba bu ufak tefek bişey eğil canımızı emant ediyoruz allah daha büyük kazalardan korusun ne diyim
  • hoca bende bugün arabayı kaçırdım peder yok inanırmısın parkederken az daha kapıyı götürüyodum içimden dedim oh iyi yırttık şimdi konuya bi girdim arabanın modeli tarihine kadar aynı. Rengi ne acaba bizimki gri oda tutarsa oha diyecem.
  • Drive your Service

Şaka maka , Hyundailerin elektrik tesisatı gerçekten çok zayıf.Arabanın üzerinde kedi tepinse , tavandaki ampul gidecek...
  • Elektrik tesisatında problem yok. Problem elektrik tesisatının tutunduğu kaporta ve diğer bileşenlerde.
  • geçmiş olsun canım kardeşim. olur böyle şeyler - başının gözünün sadakası diye geçi ver, takma kafana. sigarayı içmemeye gayret göster, sonuçda bu olay belki senin için bir sınav...
  • Renault tek geçerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: punisher_tayfun

abicm arabaya en ufak bişey olduğnda moralm çok kötü mozuluyor bnm... bi keresinde dikiz aynası kırılmıştı moralim acayp bozldu yemeden içmed kesildim desem yeridir sonuçta araba bu ufak tefek bişey eğil canımızı emant ediyoruz allah daha büyük kazalardan korusun ne diyim

yaa bişeyin üstüne çok düşmeyeceksin bende arabanın üstüne çok titriyordum bi gün gene yıkadım parlattım yok burda toz kalmış şurda kir kalmış burası çizilmiş şurası ezilmiş inceledimde inceledim bom boş sokakta geldi kamyon vurdu arabayaboşta bırakıp inmiş arabada geri kaçmış gümmm benim arabayao gün bu gündür titizlenmiyorum artık olacağı varsa oluyor

• çok sağolun arkadaslar. evet gercekten olmuşa ve olacaga care yok. zaten kendi hüsnü kuruntumdan götürüp vurdum aracı. Arabayı park etmiştim ciktim kitledim tam apartmana cikiyordum park alaninda bi araba cikti dedim dur gidip buraya alayim sabah gec kalkiyorum yolun ortasinda coluk cocuk cizer arabayi dedim. gittim cikartirken sürttüm.
    Sabah gözüyle baktim da cok derin cizik yok. diger arabanin tampon rengi bulaşmiş. Benim kapının celik barlarinin oldugu yer sürttügü icin iceri gecme pek yok ama hafif bir kavis var. bugun pazar kimseye gosteremedim. Yarn sanayiye götürecem bakayim o celik barin orasi düzeltilebilecek mi? Boya yapmayı düsünmyüorum pasta cila ile büyük oranda gecer diye düsünüyorum. Bakalım sonucu yarın gece yazarim artik.

@NoFence renk metalik buz gri

• Takma kafanı 10-15 en fazla 25 e bi pasta cila al kendin yap cillop gibi olur
  • bende gecende kaza yaptım adamın biri gelip bana yandan vurdu sağ ön çamurluk çekilicek sağ ön kapı değişcek arka belki ve sağ arka çamurluk çekilicek bi de boya Allah'tan karşısı yaptırıyo adam yolu görmüyo geri geri geliyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.