Şimdi Ara

arabanın mp3 çalıp çalmadığını nasıl anlarız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • clio 3 hb 2007 arabamız var track şeklinde dinliyorum ama en fazla 14 şarkı falan koyabiliyorum hiç üstünde teybin mp3 falanda yazmıyor

• Mp3 cdsini takarsin cdyi geri atar ya da hata verirse çalmıyor demektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renault Türkiye'ye e-posta atıp sorun. Benim araçta da mp3 CD'si çalmıyordu, firmaya e-posta ile kibarca döşedim, işte bunca donanımı olan üst paket araçta yıl olmuş 2014 nasıl olur da mp3 CD desteği olmaz felan diye, adamlar sağolsunlar cevap gönderdiler "bir yanlış olmalı, aracınız mp3 CD'si destekliyor, bulunduğunuz ildeki yetkili servisi haberdar ettik, uğramanız halinde ücretsiz kontrol edecekler" diye. Bunun üzerine başka bir CD yazma programı kurdum, onun mp3 disc hazır formatıyla şarkıları yazınca okudu, ama ilginçtir data cd'si olarak mp3 dosyaları CD'ye yazınca okumuyor.
  • Çok basit mp3 cd sini teybe takıyorsun cevabı sana veriyor.
  • Çalmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

clio 3 hb 2007 arabamız var track şeklinde dinliyorum ama en fazla 14 şarkı falan koyabiliyorum hiç üstünde teybin mp3 falanda yazmıyor

Şarkıların uzunluğuna göre 80 dakikalık standart CD'lere cd-audio formatında yazdırmanız lazım. MP3 desteği yoksa yapacak birşey yok. Kaset adaptörü+mp3 çalar dışında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz88

Mp3 cdsini takarsin cdyi geri atar ya da hata verirse çalmıyor demektir.

onu bende düşündümde denemedim:d başka yolu yokmu:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.