Şimdi Ara

ARABANIZDA SİGARA İÇER MİSİNİZ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üzerine düşen külü söndürmeye çalışırken kaza yapan tiryaki arkadaşım var.
    halen sağ
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkes

üzerine düşen külü söndürmeye çalışırken kaza yapan tiryaki arkadaşım var.
    halen sağ

Geçen aynısı bende oldu Tatile giderken... Yaktım sigarayı, parmaklarımın arasında duuyordu sigara. Elimde vitesin üstünde.. Tam bi çukura girdim hoooop sigara düştü koltuğun altına.. Şöyle bi bakayım derken az daha öndeki arabaya giriyordum.. Durdum hemen yolun kenarında koltuğu ileri-geri çeke çeke zor buldum. Yakacaktık arabayı.

• quote:

Orjinalden alıntı: aserel

bugün ülkemizde görülen mesane tümörlerinin %90 nedeni sigara kullanımıdır.

değildir
    edit:kanıt
    ürologmusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 29 Ağustos 2006; 17:26:20 >
  • sigara kullanırım ama arabada kesinlikle içmem içtirmem

eğer uzun yolda isem 2 saatte bir uygun yerde 5-10 dakika duru sigara molası veririm

araç kokmaz diyenlere hiç sigara içilmemiş araca bir binmelerini öneririm
  • normal hayatta da sigara içmem arabamda da içirtmem
    8-10 araba değiştirdim bu zamana kadar hiçbirinde sigara içtirmedim
  • içmemde içirtmemde...
  • ne içerim nede içirtirim ... bana sormadan sigarayla arabaya binenide sağlam fırçalarım :)
  • Evet sigara içmek kötü olabilir, zararlı olabilir ama içiyoruz napalım. Kendi arabamda bu rahatlığı yaşamayacaksam nerede yaşayacağım. Sonuçta hem içerim hem de içilmesine izin veririm. Benim için problem olmaz. Ama başkasının arabasındaysam ve bu konuda duyarlıysa içmek için teklifte bile bulunmam.
  • Sigara için,yer yön mekan fark etmezbuldum mu içerim
  • sigara dumanı olan ortamlara girmemeye çalışırım.
    hele arabamda ne içerim ne içirtirim.
  • Eski arabamda içerdim,arabaya binenler de fosur fosur içerdi. Arka koltukta oturan bazı heyecanlı dişi arkadaşlar sigaralarını döke döke arka koltuğu,hatta kapı içlerini yanık içinde bırakırlardı. Bakımlı bir araba olmasına,çeşitli koku gidericiler kullanmama rağmen arabaya ilk bindiğimde eşek ölüsü gibi kokardı. Yemin etmiştim,bir sonraki arabada içmeyeceğim diye. Şimdiki arabada hiç içmedim,kimseye de içirmedim.. Uzun yoldaysam arada bir çekiyorum manzaralı bir yere.. Hem 10 dakika da olsa dinlenmiş oluyorum manzaraya bakarak hem sigarayı keyifle içiyorum..
  • Serkes ve Resmonse'e aynen katılıyorum.
    İçmem, içtirtmem ama tiryakiye de kafayı yedirtmem; sağa çeker dururum, sigarasını bitirdikten sonra yola devam ederiz.
  • altı ustu araba değil mi?kendi arabamda soyle camı acıp pufur pufur sigara içmiceksem arabayı napim,sigarayı napim??
  • o altı üstü araba dediğin varlık için burada kafalar kırılıyor birader
    sigara içebilecek yer kalmadıda 5 metreküplük o kıç kadar yerdemi kendini tehlikeye atıp içecem
    senelerdir sigara içerim ama arabamda sigara içirmem içenide tekme tokat kovarım.

önem verdiğim şeylerime gerçekten değer veririm öyle uydurmalık göstermelik değer vermem.

bilinçli tüketicinin ve mantıklı insanın gözünden öperim gerisinde benden uzak dursun.
    bu son lafım sana değil anlayan anlar.

quote:

Orjinalden alıntı: armi

altı ustu araba değil mi?kendi arabamda soyle camı acıp pufur pufur sigara içmiceksem arabayı napim,sigarayı napim??

• kendim günde 2 pakete yakın tütün çekerim. fakat iş arabaya gelince arabanın içinde içirmem. babam olsun akrabam olsun dayım olsun.

neden mi ben uğraşıyorum temizlikle orası yanacak burası yanacak sürekli gözüne batacak arabaya karşı hevesin kalmayacak.

eski arabam 83 model şahin zaten kümes gibiydi içine girilmezdi. şimdikide milletin dilinde pimpirik herif diyorlar arabaya öyle bakılırmı.

altı üstü araba diyenlerden değilim.
  • Sigara içmeyi seviyorum,her yerde içerim,elbette ki arabamda da,orası benim yaşam alanım,araba keyif işidir,insan hayattan biraz keyif almalı,arabamı ben aldım,araba beni almadı
    Ha sigara zararlı mı evet zararlı,sonuna kadar katılıyorum....
    Diyeceğim yaşam alanıma kimse karışamaz,özgürce içerim arabamda,ha geçen gün arabama arkadaşım ve hamile eşi bindi,elim tam pakete giderken eşimin arkadaşı aklıma geldi,elimi paketten çektim,biraz anlayışlı ve düşünceli de olmak gerek,malum bebekler her şeyden etkileniyorlar...

• arkadaşlar sigaranın zaralı olduğunu herkes biliyor aksini iddea eden yok burada sigaranın zararlarını yazmaya gerek yok sorulan soruya cevap verirseniz yeterli galiba

ben uzun yolda çok sigara içerim içmezsem olmaz uykumu dağıtır ve canım sıkılmaz ki ben çok ssigara içen biri değilim şehir içi kullanımda fazla içmem içmek isteyene de içiririm empati kurmak gerek
  • sıgara kullanmam sıgara ıcenıde arabada ıcırtmem dısarda dururuz ıcer bunun (SİZ Mİ ARABAYI ALDINIZ YOKSA ARABA MI SİZİ ALDI ? ) la bı ılgısı yok cunku araba kucucuk mekan, sıgara ıcmeyenleri rahatsız etmeye hakları yokkkk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tacarsoy -- 29 Ağustos 2006; 23:31:56 >
  • Araba ne demek o bilinçsiz, kapalı mekanlarda sigara içen, kendinden başka kişileri düşünmeyen insanlar yüzünden kafelere, küçük kapalı yerlere giremiyorum. Arabada en azından ben varken içme ihtimalleri "0" zaten.
  • Günde birbuçuk paket sigara içmeme rağmen, arabada içmem. Sigara içilen arabayla içilmeyen araba içine biner binmez kendini belli ediyor. Uzun yolda çok mola veriyorum. Hem dinleniyor, hem de sigaramı içiyorum. Birkeresinde otoparkçıyla kavga edecektim nerdeyse. Adam arabamın yerini değiştirecekmiş ve elinde sigarayla binmiş. Paspasın üstüne de külü dökülmüştü.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.