içmem kimseye de içirtmem hiç içmediğim için bu konuda çok hassasım kokusunu hemen algıladığım için çok rahatsız edebilir
Babamın arabasında babama bile içirtmem...
1- Aracın tavanı kar gibi beyaz ve temiz 2- Ciğerlerim de öyle...
ben ne kadar arabada içmemeye çalıssamda araba babamda oldugu zaman sigara kokusu arabanım içine sinmiş bi şekilde gelir
içmem de içirtmem de. ama bunun arabayla bir ilgisi yok. 1. benim ciğerim kıymetli siz kendiniz zehirlenmek isterseniz açık havada zehirlenin ama bizi de zehirlemeyin. 2. kapalı alanlarda da sigara içenleri uyarırım. 3.arabayı keyif için aldım demiş bir arkadaş bende keyif için aldım ve birinin sigara içip keyfimi kaçırmasını istemem açıkcası
valla hocam ben tam bi serseri ruhluyum arabamda sigara da icerim ama sigarayi biraktim hayret ama alkolu ve kadini birakmadim daha ickimide icerim sekste yaparim hayatimi o kadar kisitlamayla sinirlara bolmemin anlami oldugunu sanmiyorum rahat bi herifin biri icin ozgurluklerin kisitlanmasi gibi bisey bunlar.ama yapana da saygi duyarim.su farkli tabii kiz arkadasinizin arbasindasiniz hayvan olmanin anlami yok o an nasil davranilmasi gerektiginide hepmiz beceririz sanirim anlasildiysa hadi keyfinizi bolmeyin.
Araç içindeki kokunun %80 sebebi temizlenmemiş küllük oluyor.Çok fazla arabada içmemeye çalışırım ama içersemde küllüğü temizlerim.Siz içmesenizde arabanıza aldığınız kıramayacağınız insanlar oluyor bazen... İçiyorlar ve zaman zaman da orayı burayı yakıyorlar..İçiniz gidiyor ama Olsun önemli diiil falan diyip bağrınıza taş basıyorsunuz...
sigaramıda içerim puromuda. hiçbir araba benim keyfimden daha değerli değil sonuçta. bana sorarsanız küllük temiz olduktan sonra ve camları açarak içtikten sonra kokmuyor...
belki içmeyen analr ama ben anlamıyorum.
sigara içilmiş arabayı hayatta satın alamam diyenlere de diyorum ki.
İSTERSENİZ SATIN ALIN.
Önceden mekan önemli deyildi sigara tüttürmek için ama 2 senedir içmiyorum.Arada bir pro içiyorum gerci onuda içmiyorum artık ya neyse. Birgün kuzenin arabasını iç dış yıkatmaya gittim araba yıkamcısı cocuk bile abi bu arabada sigaramı içiyorsunuz devamlı dedi.Şasırdım daha 2 gün önce kuzen full bakım cektirmişti arabanın içine tavanına kadar. Cok mu belli oluyor dedigimde abi siz anlamassınız ama bide bana sor dedi.Yani resmen leş gibi kokuyor sigara içilen arabalar demeye getirdi... Şimdiki kullandıgım arabanın ilk sahibi hiç sigara içmemiş ve bende kimseye içirtmiyorum. İnanın daha ilk günkü kokusu duruyor arabanın binen sıfırmı diyor halbuki araba 2004...
SONRADANDA OLSA SIGARA İÇİLMEYEN ARABALARIN FARKINI ANLADIM.
Sigara kullanıyorum ama arabada sigara içmem, içirmem, kendi arabasında bile olsa sigara içen birinin arabasında olmaktan hoşlanmam. Nedeni basit. Bir otomobilin içerisinde kaç metreküp hava varki onuda dumanlayalım değilmi. Üstüne siner, arabana siner, yok kül düştü yok izmarit düştü, yok gözüme duman kaçtı falanda filan. Keyfmi yapıcaz, cıgaramı içicez. Dururum bi yerde bi çay söyler cıgaramı içer devam ederim. Ama bazıları, arabada sigara içme fanatikleri, bizene kardeşim biz içeriz diyorsa, buyursunlar içsinler. Araba onların, ciğer onların, keyf onların.
Normalde de içmiyorum, arabada da içirmiyorum. Kimseyle tartışma yaşamadım ama içirmediğimi de kırmadan söylüyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme