Şimdi Ara

ARABANIZDA SİGARA İÇER MİSİNİZ ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Topiği okuyunca arabada sigara içerim kimse karışamaz diyen arkadaşlara , istediğikleri gibi gaza basıp insanları ezme lüksüne de sahip olduklarını düşünüyorlar mı ya da böyle birilerinin hayatına malolacak bir kurala uymamayı marifet mi sayıyorlar diye sormak aklıma geliverdi birden sonra nedense vazgçtim.

Bu arada bilgisayarcıyım , sigara içmem, evde ve arabada içirtmem. Kapalı yerlerde sigara içip içmeyenleri rahatsız edenlerden nefret ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aakyuz -- 31 Ağustos 2006; 16:54:08 >
  • sigarasını pervasızca dışarı atan kendini bilmezin orman yangınına sebep olduğunu hiçmi duymadınız.
    sigaranı iç arabanda kabul, ama dışarı yanan sigarayı atma bir zahmet.
  • Neden hocam?
    Arabada sigara icmek yasak mi? yada ne gibi bi tehlikesi var anlamadim ama .
    boyle bisi olsa neden kulluk cakmak koysunlar arabaya?
    boyle bir kural oldugunu sanmiyorum. usulunce icildiginde de baskalari icin bir tehlike oldugunu dusunmuyorum acikcasi.

quote:

Orjinalden alıntı: aakyuz

Topiği okuyunca arabada sigara içerim kimse karışamaz diyen arkadaşlara , istediğikleri gibi gaza basıp insanları ezme lüksüne de sahip olduklarını düşünüyorlar mı ya da böyle birilerinin hayatına malolacak bir kurala uymamayı marifet mi sayıyorlar diye sormak aklıma geliverdi birden sonra nedense vazgçtim.

Bu arada bilgisayarcıyım , sigara içmem, evde ve arabada içirtmem. Kapalı yerlerde sigara içip içmeyenleri rahatsız edenlerden nefret ederim.
  • ben sigara kullanmıyorum. ama kullansaydım arabamda içerdim. başkalarının içmesinden (kendim içmediğim için) rahatsız olurum ama illa içecekse arabamda içmesine engel olmam. başkalarına tertemiz bir araba teslim edecem diye kendimin ve yakınlarımın keyfinden fedakarlık etmem; ne de olsa o arabayı kullanmak için aldık, vitrine koyup yalamak için değil!
    sigara içsem bile veya başkaları içtiğinde de küllüğü kullanmalarından yanayım. öyle sağa sola veya arkadan gelen arabanın açık camından içeri yanan izmarit atmalarını istemem, küllüğü kullansınlar. kendim ve başkalarının sağa sola çöp atmalarına izin vermem; bir çöp poşeti oluşturmalarını isterim veya hiç olmadı arabanın içine yere atmalarını isterim. nasıl olsa yıkamacıya verince çöpler ve küllükler temizleniyor; neden doğayı kirletelim ki...
    ha, arabanın içinde fosur fosur sigara içip de sigara içilmemiş araba havası vermek için izmaritlerini sağa sola atanlara bir

• sürücünün içmesi yasak diye biliyorum ama emin değilim.
    hatta geçenlerde yolcular da içmesin diye yasa teklifi vardı sonra ne oldu bilmiyorum.

Tehlikeli olduğunun kanıtı 1. sayfada mesaj atan iki arkadaşın yazdıklarıdır..:

quote:

Orjinalden alıntı: serkes

üzerine düşen külü söndürmeye çalışırken kaza yapan tiryaki arkadaşım var.
    halen sağ

Geçen aynısı bende oldu Tatile giderken... Yaktım sigarayı, parmaklarımın arasında duuyordu sigara. Elimde vitesin üstünde.. Tam bi çukura girdim hoooop sigara düştü koltuğun altına.. Şöyle bi bakayım derken az daha öndeki arabaya giriyordum.. Durdum hemen yolun kenarında koltuğu ileri-geri çeke çeke zor buldum. Yakacaktık arabayı.

Not: Yanlış anlaşılmasın başkalarının haklarına saygılı tiryakilere lafım yok.herkes kendini zehirlemekte özgürdür. :)

• abi şu ana kadar hicbir arabada sigara icmemezlik yapmadım ama 0 opel meriva aldım sigara tiryakisi oldugum halde sigarayı bıraktım ve sigaranın dumanını bile arabamın icine aldırtmıyorum
  • kilibiiiiiiiiiiiiiikkkkkk....

quote:

Orjinalden alıntı: SCANIA-VABIS

maalesef sigara kullanıyorum ama arabamda içmiyorum. yani eşim içirtmiyor buna evde dahil..
  • ÜSTAD MALESEF SİGARA KULLANIMINDAKİ YERMİZ BAYAĞI ÖNDE
    BİLİNÇSİZ BİREYLER OLMAYA DEVAM ETTİĞİMİZ SÜRECE YABANCI YATIRIMCILAR BİZİ ZEHİRLEYEREK BİLE BOLCA PARA KAZANABİLİR.
    SAN YÜREKTEN KATILIYOPRUM
    quote:

Orjinalden alıntı: serkes

yurddışında yaşayan veya görmüş arkadaşlar iyi bilir bir çok restauratta sigara bölümü bir kenara itilmiş durumda sanki 3 sınıf insan muamelesi yapar gibi sıkıştırılmıştır. kanada ve isviçrede araç içinde sigara içmek ve izmaritini bir şekilde dışarı atmak bayağı yüklü bir suç. gelişmiş refah düzeyi yüksek ülkelerde genelde böyle kurallar var.

bende arada bir sigara içiyorum ama nedense yurddışında sigara içesim gelmiyor.
    ne olur ne olmaz.

okuduğum bir yazıda afgan ve türklerin sigara tüketimi ülke nüfusuna göre yüksek olduğunu ve sigara firmalarının asıl karı diğer dış ülkelerden edindiğini hatırlıyorum.

türkiyede ise bir kahvede günde ortalanma 2 bin adet sigara izmariti çöpe atılıyormuş.

SANA GÖNLÜMDEN YILDIZLI 100 PUAN VERMEK GEÇTİ DOSTUM
    SENİN GİBİ İRADELİ KİŞİLERİ HEP TAKDİR ETMİŞİMDİR.

SİGARA BİR KÜLTÜRDÜR.
    quote:

Orjinalden alıntı: opelmeriva

abi şu ana kadar hicbir arabada sigara icmemezlik yapmadım ama 0 opel meriva aldım sigara tiryakisi oldugum halde sigarayı bıraktım ve sigaranın dumanını bile arabamın icine aldırtmıyorum

• valla pofur pofur ıcıyorum arabada her aramında sofor koltunda sıgara yanıgı vardır yada paspaslarda camdan atcam dıye kac defa elıme yapıstı cana carpıp sonrada paspası yatım:D:D:D hıc unutmam bıgun bahcesehır yolunda sıgarayı atım dedım elıme yapıstırdım gene o heycandan ve acıdan kenımı sag serıte bı attım ama atana kadar az kalsın kamyonla akraba olcaktım:D:DD
  • Yazılanlardan,kimsenin arabada sigara içmekten bir hayır görmediğini anlamak mümkün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: delteo

Yazılanlardan,kimsenin arabada sigara içmekten bir hayır görmediğini anlamak mümkün.

1-KANSER
    2-PARA
    3-AMERİKA
    4-PİS KOKU
    5-YANIKLAR
    6-TAŞINMASI
    7-DİŞLER

SANIRIM HERKEZ ANLADI EKLEYEN VAR MI
  • 9-YANDA OTURANLARIN KENDI ARABASI OLMADIKLARI ICIN HERYERI YAKMALARI
  • Asla sigara içmem ayrıca içirtmem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYBORGZ

9-YANDA OTURANLARIN KENDI ARABASI OLMADIKLARI ICIN HERYERI YAKMALARI
    +1 sadece ben içerim
  • ara sıra içiyoz. içmesek iyide
  • içmem içirmem
  • Tabiki icmem de ictirmem de. Cok kisi sebebini yazmis etmis zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsipiD -- 2 Eylül 2006; 6:48:01 >
  • Sigara içen arkadaşlar brakmayı denmeli. Kendileri için değilse bile çocukları için bıraksınar. Zor olduğunu biliyorum ama bunu gerçekten isterlerse başarırırlar.
  • eski arabamda içerdim herkese de içirirdim, ama yeni araba aldıktan sonra sigara içmemeye başladım arabada, ancak istanbula gittiğimde köprüde biraz trafik vardı bir yanda boğaz müzikte çok güzeldi dayanamadım yaktım bi tane, bir ankaralı olarak yaptığım şeyden pişman değilim. ama bi sonraki gittiğimde yakarmıyım onu bilmiyorum...
  • Sigara Kullanmam.Arabada da başkasını kesinlikle içirtmem..NEfret ediyorum sigaradan çünkü.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.