Şimdi Ara

ARABANIZDA SİGARA İÇER MİSİNİZ ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende sigara kullanırım fakat canım çok istediği zaman kendimi tutamayacaksam anca öyle içerim.
    aracında sürekli sigara içilen insanların aracına girince rahatsız oluyorum.
    kendim kullanmama rağmen sigara içmeyenlerin nasıl bir rahatsızlık yaşadığını tahmin edemiyorum.
    aracınıza binecek insanlara saygım olduğu için içmemeye çalışırım.

selam ile...
  • ben asla içirtmem.. kendimde içmem..
  • Arabam 2,5 yaşında. Ondan önce 0 aldığıma da 4,5 sene bindim, etti 7 yıl. Hiç içirtmedim.
    Küllüğe bozuk para koyuyorum.
  • Hayatımda bir defa arabada sigara içtim,onda da adamın birini ezmekten çok zor kurtuldum sırf düşen sigara külünü silkeleyeceğim diye.Ondan beri tövbeliyim,içmem de içirtmem de.
  • 2005 Ford tourneo delux sıfır almıştık yanımızda çalışan elemanla bi yere gidecektik.

"Abi sigara içilebiliyormu" dedi

"Yav cami mi burası, yak " dedim

Sigara içmesem arabamda içtirmezdim ama, madem içiyoz bu zıkımı,

eğer arabada sigaradan rahatsız olan birisi varsa içilmez (örn: Annem)

geriye kalan tüm durumlarda serbest.

Sigara içtirmeyen birinin arabasına da bir kereden fazla binmem o da içilmediğini öğrendiğim zaman olur.
  • sigara kullanmadığım için içmiyorum arabanın içinde
    arabaya da kim binerse binsin sigara içirtmiyorum
  • kendi arabamda içerim içirtirim de.Özellikle gece uzun yolda güzel bir müzik eşliğinde içtiğim sigaranın tadı daha bi başka oluyor.
  • bu soruya sigara kullanmayanların cevap vermesi bence saçma olmuş . ben sigara kullanan biri olarak arabamda sigara içerim,arabam coupe olduğu halde arkadakilere de karışmam.sonuçta koku sinecek diye keyifimden vazgeçecek değilim.ha arabamda sigara içilmez diyene de saygı duyarımama kesinlikle onun arabasında uzun yol çekmem.
  • ben kullanmıyorum ama arabamda ıcenede karısmam araçtır ennihayetınde
  • çok fazla sigara içerim bazen, en ama en ihtiyacım olduğu anda bile kesinlikle arabada sigara içirtmem! içmem de!.

sigara içen arkadaşlarım binmeden diyorum ya için binin yada inene kadar unutun.. önceden uyarmak şart sora pat diye arkadan bi çakmak sesi falan olur çıldırırım
  • ne içerim ne içeririm,,öle bi hareket görürsem araçtan indiririm.
  • İçerim ama arabanın küllüğünü kullanmam. Pis kokutuyor.
  • SİZ Mİ ARABAYI ALDINIZ YOKSA ARABA MI SİZİ ALDI ?

LAFI BENİM DEĞİL SENE 2001 ARABAYI GALERİDEN DAHA YENİ ÇIKARMIŞTIK BABAM KAPIDAN ÇIKARKEN SİGARA YAKTI!
    BABA DEDİM İNSAF ! ARABANIN İÇİ MİS GİBİ FABRİKA KOKUYO DAHA TAZE ^^ BABAM BANA DEDİ Kİ: BEN Mİ ARABAYI ALDIM ARABA MI BENİ ALDI ?ASLINDA Bİ BAKIMA DOĞRU EĞER .İÇİYOSANIZ ARABADA BU ZEVKİ ESİRGEMEK BENCE SAÇMA AMA EN İYİSİ İÇMEMEK TABİBENDE BABAMIN TAKTİĞİNİ KULLANIYOM AMA BIRAKACAM İNŞ.
    KÖTÜ ÖRNEK BABAM

• Zaten sigara kullanmam. Ama otomobilimde kimse sigara içmez. Kusura bakmasınlar.
  • SİZ Mİ ARABAYI ALDINIZ YOKSA ARABA MI SİZİ ALDI ?

bu kadar saçma bir düşünce ve laf olamaz.
    arabayı tabiki siz aldınız ama araba kullanmanında bir kültürü nizamı vardır.
    arabayı sen aldın diye arabanın içine etmeninde hiçbir anlamı yok. böyle bir koplex ile araba alacaksan ve egonu tatmin için illede içeceksen bir zahmet sigarayı torpidoda söndür daha keyif alırsın

milletteki düşünceye bak yaaa
    sanki araba seni satın alabilecekmiş gibi kanserojen maddeyi bile ondan değerli görmek ve haytını hiçe saymak

antiochos kardeşimin bir lafı var
    "yurdum insanı"

aha işte mantık bu mantıkla gidecez ama nereye
    araba beni almış egonuzu evinizdede uygulayın bence ev alın ve halılarda sigara söndürün keyfinize bakın.

muhasır medeniyetler seviyesindeki türk insanın özünde bu tarz düşünceler olmamalı
    ama keyif oya, bana ne çiğerlerimden ve kurallardan yemişim kuralını

• kapalı yerlerde sigara içmemek gerekir. herkesin birbirinin yaşam hakkına saygı duyması gerekir. sonuçta kutu kadar arabada seninle beraber o adam da zehirlenecek. haklı. ama ifadesi fazla sert olmuş.
    benim arabamda da kimse sigara içemez. araba leş gibi kokuyo. "SİZ Mİ ARABAYI ALDINIZ YOKSA ARABA MI SİZİ ALDI ?" yaklaşımı pek oturmamış. içilen sigara arabaya zarar vermez, bana zarar verir, beni rahatsız eder. o yüzden de arabamda sigara içmek yasaktır. arabamda koltuk kaplaması yoktur. orjinalini daha çok beğendiğim için. burdan da zaten ben mi arabayı almışım araba mı beni almış belli oluyodur heralde.

quote:

Orjinalden alıntı: oguzcuk
    ...BİR KERE ÖYLE Bİ ADAMIN ARABASINA BİNDİM !AT O SİGARAYI DİYİNCE
    ŞALTERLERİM ATMIŞTI...SİZ Mİ ARABAYI ALDINIZ YOKSA ARABA MI SİZİ ALDI ?

• sen öyle zannet. benim arabamı ödünç alan arkadaş 4 camı da açıp bir sigara içmiş bir hafta camlar açık gidip geldim işe de ancak gitti koku. iç-dış yıkatmayla nasıl çıksın sigara kokusu? arabanın içini yıkamıyolar ki. silip süpürüyolar. tavanları cifleseler ancak çıkar. e o da yapılmadığına göre.
    sigara içen biri arabasının sigara koktuğunu anlayamaz zaten. hem o kokuya alışmıştır hem de kendi koku alma duyusu da körelmiştir.

quote:

Orjinalden alıntı: SPL_34

Valla ben sürekli içerim içenede karışmam,sonuçta bir araba...
    içinin temiz olması için de 3-4 günde bir iç dış yıkatırım,sigara içildiği belli bile olmaz
  • Sigara kullanmıyorum ve kullananlara da arabamda içirmiyorum.
    Geçenlerde kız arkadaşım ve annesiyle uzun yola çıktık, annesi tiryaki olmasına rağmen sigara içirmedim. İçmek istediğinde durdum kenarda, sigarasını içti ve yolumuza devamettik.
    Sigara ne kötü bir şey ya, kokusu ayrı zarar, akciğerlere yaptığı ayrı zarar..
    Sigara içenlere koca bir

edit: imlâ, anlatım bozuklukları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARSLAN -- 30 Ağustos 2006; 12:39:36 >
  • Ayrıca sigara içilmiş aracın içi yüz defa oto kuaförde temizlenmiş olsa da o aracı asla satın almam.

quote:

Orjinalden alıntı: hesheit
    Serkes ve Resmonse'e aynen katılıyorum.
    İçmem, içtirtmem ama tiryakiye de kafayı yedirtmem; sağa çeker dururum, sigarasını bitirdikten sonra yola devam ederiz.
  • İçtirtmem.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.