Şimdi Ara

ARABANIZDA SİGARA İÇER MİSİNİZ ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SİGARA KULLANMIYORUM..ARABADA DA İÇİRMEM..ÇOK PİS SİNİYO....ONDAN ZIYADE SIGARA KULLANMAYAN KİŞİNİN SAGLIGINI DUSUNMEK ZORUNDA..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eleny -- 30 Ağustos 2006; 15:01:16 >
  • Sigaradan nefret ederim, içenden hoşlanmam, arabamda ise asla, kesinlikle içilmesine izin vermem, pis kokuyu çekmek zorunda değilim.
  • kimse sigara içenleri vebalı gibi küçümsemiyor. ama sigara içenler de içmeyenlerin zehirlenmeme hakkına saygı göstermeli.

quote:

Orjinalden alıntı: Klondike
    2..sigara içenleri vebalı gibi küçümseyemezsiniz
  • VALLA ARKADAŞLAR SIGARA İÇMENİN ZARARLARI NEYSEDE BANA EN ÇOK KOYAN AMERİKAN SİGARALARININ EKMEK GİBİ SATMASI ADAMLAR BİZİ ZEHİRLEYEREK BİZE HÜKMEDİYOLAR KAFAYI YİYM KONUYLA ALAKASI YOK AMA EN AZINDAN TÜRK TÜTÜNÜYLE ZEHİRLENELİM

• kesinlikle içmem ve içtirmemmm

SİGARAYA HAYIR
  • Zaten içmem dolayısıyla arabada da içmem.Annem içmeye kalkıyo arabada ben çok kızıyorum valla.Yanımda bile içirtmem zaten
  • quote:

2..sigara içenleri vebalı gibi küçümseyemezsiniz

Adama arabada dikkatimi dağıtma hakkını vermiyorum.Olay bundan ibaret,kimsenin kimseyi küçümsediği yok.
  • gecen sene sirf buyuzden guzel bir bayandan oldum
    bar cikişi elinde sigara vardi ve yanima otururken hala duruyordu ve bende sigarani atarmisin diyince baya bir bozuldu...
    eve biraktiktan sonra gece msj atti arabanla gecirirsin gecelerini dedi bende hernekadar bozulsamda arayip saygisiz biriyle gecirmektense onunla geciririm daha iyi dedim

not:sigara içerim 9 yildir tiryakiyim ama arabamda asla içmem uzun yoldada durup öyle içerim kimseyede içirtmem...
    babam bile içemiyor
  • Ne içer ne içirtirim
  • hem icerim hemde icirtirim.
    icmek isteyen varsa gelip benim arabamda icebilir :)
    arabami beni aldi ben mi arabayi yahu...hatta o derece icerim ki , bardak koyma yerine koyarim bi bos kola kutusu , o dolunca yenisini koyarim.
  • maalesef sigara kullanıyorum ama arabamda içmiyorum. yani eşim içirtmiyor buna evde dahil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCANIA-VABIS -- 30 Ağustos 2006; 19:28:16 >
  • içmem içirmemde
  • çok çok nadir içerim 4 camı açar ve küllüğü asla kullanmam
    ama kesinlikle
    içirtmem içirtmedim de...
  • bir ara içiyordum ama sonra koku yüzünden arabaya değilde kültablasına biniyormuş gibi hissettiğimden vaz geçtim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcyavuz

hem icerim hemde icirtirim.
    arabami beni aldi ben mi arabayi yahu...hatta o derece icerim ki , bardak koyma yerine koyarim bi bos kola kutusu , o dolunca yenisini koyarim.

arabanın markasını merak ettim yaw kaç model

ARKADAŞLAR ARABAYA KÜLLÜK KOYMASALAR Bİ ETKİSİ OLUR MU ACABA EN AZINDA KIŞIN KİMSE CAMI AÇMAK İSTEMEZ NE ZEKA AMA

• Kaç döşeme değişti benim araçlarda şuana kadar kimbilir sigara yüzünden.Bırakamıyorum lanet şeyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: doganza

Baskasi yanimda icerken, eger külüne atesine dikkat etmiyorsa rahatsiz oluyorum tabi ki. Ama kendim icerim. Külünü de izmaritini de asla arabanin icinde birakmam. Küllügü de kullanmam zaten, direk camdan disari. Arkadaslarim da eger benim gibi dikkatli davraniyorlarsa (ki öyleleri de var), rahatlikla icebiliyorlar, karismiyorum. Eger arabanin icinde duman kaldiysa, havalandirmadan kesinlikle kapatip gitmem.

Sonucta kendi arabamiz, onda da rahat edemeyeceksek...

Külü de izmariti de camdan dışarı atıyor olmanız çok güzel. Aman sakın arabanızın küllüğünü kirletmeyin. Bu dikkatli ve medeni davranışınızdan dolayı sizi tebrik ederim.
  • programcimisin klondike?
    ayda bi kulluk dokmek , sigara paketleri filan , bayramdan bayrama araba yikatmak :)
    ayni ben de o acidan dedim yani....
    arabami yikatmam icimden gelmez ama mekanigine cok iyi dikkat ederim bu arada . yagi suyu hava lastikleri fren debriyaj balatalari ne durumda cok iyi takip ederim.
    arabaya mekanik yonden bakarim icim rahat olur yani
    3 sene once tepmrami satacagim , sahibinden.coma ailan verdim , birisi geldi , bakti filan soyle bi arabaya. hocam sen bilgisayarcimisin dedi. evet dedim. kusura bakma bende bilgisayarciyim , prensip olarak bilgisayarcidan araba almiyorum dedi cekti gitti
    sigara topigini de ne hale cevirdik ama neyse , olur bu kadar sabah sabah :)

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mcyavuz

hem icerim hemde icirtirim.

Birbirimize çok benziyoruz.Bende arabanın küllüğünü ayda
    bir falan dolunca dökerim.
    Ayrıca koltuğun çevresinde sürekli boş sigara paketleri vardır.Üç beş tane olunca ancak atmak aklıma gelir.
    Arabayı da 2 ayda bir yıkatırım.Öyle ki kışın arabanın kapıya sürtmüş
    ineğin biri,benim ancak baharda arabayı yıkatınca haberim oldu..

• içmemek lazım içiyoruz malesef
  • Arabamda sigara içmem,başkasınada içirtmem, gerci evimdede içmem baskasınada olabildigince içirtmemeye çalısırım.çünkü ben yeşilaycıyım =)))
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.