Şimdi Ara

Arabanızın Kıymetini bilin !! Babam Emanet...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ömrüm neredeyse servis / dolmuş beklemekle geçti son 12 senedir.. valla durmadan üst segment için araştırma yapıp arabam iyi değil diyen abiler arabanızın kıymetini bilin.. sonuçta ayağınızı yerden kesiyor..

Hep bir tanıdığa muhtaç kalmak kötü.. babam 2 sefer emanet araba aldı 2 seferinde de birinde debraj balatası bitti babamın üzerine kaldı.. birinde de motorda problem çıktı... ortalama 2000 tl masraf çıktı bu iki sorundada ve bir de akraba lafları insanın canını sıkıyor..

üniversiteyi bitirince ilk işim araba almak olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemEnable -- 27 Şubat 2013; 20:58:22 >

• Araban olsa da servis dolmuş beklemeye devam edeceksin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aybars Mert

Araban olsa da servis dolmuş beklemeye devam edeceksin..

Konuya yukarıda ek bir yazı yazdım abi.. Olsun en azından istdiğin zaman binip gidebilirsin istediğin yere
  • quote:

Vaaaaaayyy çok ince çok ince
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

quote:

Vaaaaaayyy çok ince çok ince

Nasıl yani
  • Araba aldiktan sonra da konu acarsin "canima yetti vergiler benzin masrafi" diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Araba aldiktan sonra da konu acarsin "canima yetti vergiler benzin masrafi" diye

Mantıklı bir araç ve gelir gider dengesi kurulduktan sonra neden sorun olsun ki abi ?

Önce bir süre para biriktirir güzel bir temiz 2. el alır (daha sonra sıfıra geçmek kolay olsun diye ) yakıtını da ona göre alır binerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemEnable

Ömrüm neredeyse servis / dolmuş beklemekle geçti son 12 senedir.. valla durmadan üst segment için araştırma yapıp arabam iyi değil diyen abiler arabanızın kıymetini bilin.. sonuçta ayağınızı yerden kesiyor..

Hep bir tanıdığa muhtaç kalmak kötü.. babam 2 sefer emanet araba aldı 2 seferinde de birinde debraj balatası bitti babamın üzerine kaldı.. birinde de motorda problem çıktı... ortalama 2000 tl masraf çıktı bu iki sorundada ve bir de akraba lafları insanın canını sıkıyor..

üniversiteyi bitirince ilk işim araba almak olacak

İnşallah!...
  • quote:

quote:

Konuya yukarıda ek bir yazı yazdım abi.. Olsun en azından istdiğin zaman binip gidebilirsin istediğin yere

Allah gönlüne göre versin inşallah alırsın, emanet istemek; emanet vermek kadar kötü.
  • quote:

quote:

quote:

Allah gönlüne göre versin inşallah alırsın, emanet istemek; emanet vermek kadar kötü.

Aynen abi aslında motor arıza konusunda kendisi emanet istemeden vermişti hatta kiralık araç arıyordu o da ayo ediyorsun al arabayı gibi şeyler söyledi.. Sonra bizim üzerimize kaldı

• Sende bu hırs varken alamayacağın şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Sende bu hırs varken alamayacağın şey yok

Hımmmm
  • quote:

quote:

Hımmmm

Dostum dalga amaçlı söylemedim fakat cümle biraz yanlış olmuş sanırım kusura bakma.

Anlatmaya çalıştığım şey yaptığın hırs ile herşeyi elde edebilme olasılığının fazla olduğudur.

Saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Araba aldiktan sonra da konu acarsin "canima yetti vergiler benzin masrafi" diye

Bu güzel birşey değil mi?

Sorgulamak, verdiği tonlarca paranın nereye-neden-nasıl gittiğini merak etmek..

Ben mi yanlış anladım acaba
  • quote:

Tehlikelisin

• quote:

quote:

quote:

Hımmmm

Dostum dalga amaçlı söylemedim fakat cümle biraz yanlış olmuş sanırım kusura bakma.

Anlatmaya çalıştığım şey yaptığın hırs ile herşeyi elde edebilme olasılığının fazla olduğudur.

Saygılarımla

peki yorumunuz için teşekkürler

• Valla araba özellikle aileler için elzem. İhtiyaç. İstanbul'da toplu ulasimla bir yere kadar ama küçük yerlerde tam ihtiyaç.

1 hafta arabasiz kaldım çok zor oluyor. Araba kullanirken heryerden çıkan minibüs otobüsler yaya iken bi anda yok oluyor sanki bekle ki gelsin.

Araba yokken gider azalıyor ama yaşam kalitesi baya düşüyor. En azından bende öyle oldu.

Kayinpedere kızıp gecenin bi vakti eşini alıp evine donebilmek, eşin hamile iken sabahın 4unde hastaneye gidebilmek, yazın ele güne muhtaç olmamak, kışın bebeğini usutmeden dedesine götürmek, yaşlı anne babayı bindirip bireylerde gezdirmek, 25sene istanbulda çocuk okutacam telasindan gün yüzü görmemiş, Çamlıcayi, ortakoyu, belgrad ormanlarını gezememis işçi emeklisi babayı gezdirmek, okuttugu, adam ettiği oğlunun onu arada sırada da olsa yollarda adam gibi hissettirmek..

Herşeyi unutturuyor. Ev sahibi olduğu apartmanda merdivenleri bile silen, ,oglunun cebine 2 kuruş da ben koyayım diyen anaya inip kapıyı açmak, otobüs muavinlerinin ağız kokusunu duyurmadan doğduğu topraklara goturebilmek herşeyi unutturuyor.

Bu yazdıklarım doğuştan zenginlere birşey ifade etmese de yokluk içinde yokluk yasatmayan orta direk aile çocukları için çok önemli. .

• İnsanlar doyumsuzdur her zaman daha fazlasını ister

serçeye biner, ah keşke bi şahinim olsa der , şahini alır ah keşke bi albeam olsa der bu böyle devam eder..

Yapacak bir şey yok :)
  • Arabamı alırsam kimseye vermemeyi, kimseden de emanet araba almamayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Valla araba özellikle aileler için elzem. İhtiyaç. İstanbul'da toplu ulasimla bir yere kadar ama küçük yerlerde tam ihtiyaç.

1 hafta arabasiz kaldım çok zor oluyor. Araba kullanirken heryerden çıkan minibüs otobüsler yaya iken bi anda yok oluyor sanki bekle ki gelsin.

Araba yokken gider azalıyor ama yaşam kalitesi baya düşüyor. En azından bende öyle oldu.

Kayinpedere kızıp gecenin bi vakti eşini alıp evine donebilmek, eşin hamile iken sabahın 4unde hastaneye gidebilmek, yazın ele güne muhtaç olmamak, kışın bebeğini usutmeden dedesine götürmek, yaşlı anne babayı bindirip bireylerde gezdirmek, 25sene istanbulda çocuk okutacam telasindan gün yüzü görmemiş, Çamlıcayi, ortakoyu, belgrad ormanlarını gezememis işçi emeklisi babayı gezdirmek, okuttugu, adam ettiği oğlunun onu arada sırada da olsa yollarda adam gibi hissettirmek..

Herşeyi unutturuyor. Ev sahibi olduğu apartmanda merdivenleri bile silen, ,oglunun cebine 2 kuruş da ben koyayım diyen anaya inip kapıyı açmak, otobüs muavinlerinin ağız kokusunu duyurmadan doğduğu topraklara goturebilmek herşeyi unutturuyor.

Bu yazdıklarım doğuştan zenginlere birşey ifade etmese de yokluk içinde yokluk yasatmayan orta direk aile çocukları için çok önemli. .

Katılıyorum, çok doğru ifade etmişsiniz. Arabanın kapının önünde durması bile insana güven veriyor.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.