Şimdi Ara

Arabasında benzin ışığı sürekli yanan kimler var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ProduceR.

Arada bir lpg dolumu sonrası 100 tlden arta kalan kısma benzin alıyorum henüz full depo yapamadım.

lpg candir su sıralar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exotic.

Depoyu tam dolduran var mi merak ettim

Ben fullüyorum hocam.
    LPG kullanıyorum ama arabada benzini de fullüyorum. Normalde "Bir kere fulleyeyim ondan sonra uzunca süre benzin derdim olmasın" diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exotic.

Depoyu tam dolduran var mi merak ettim

5 aydır benzin almıyordum, geçenlerde fulledim 50 litre aldı, lpgli araç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UzayMekiğineKafaAtanKedi kullanıcısına yanıt
    Aynen benimde minimum yarı depo, 4/2 çizgisinden en fazla 1 çizgi iner aşağı oda nadir her ay 50 tl lik alıyorum hem zamlardan etkilenmiyorum hemde yarı depodan aşağı düşmüyorum

• exotic. kullanıcısına yanıt
    2.71den almasam daha güzel olcak ama neyse..

• Aracın deposu 70 litre ama enfazla 30 litre koymuşluğum var en son ışık yaktı sırf o lanet sarı lambayı görmemek için 30 liralık doldurdum 140 kmlik menzilim var zorunlu kalmadıkça arabayı kullanmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamlamoz -- 15 Aralık 2016; 23:47:34 >
  • her zaman yarıdan fazla olacak şekilde benzin alırım, yarım depoya ulaşınca üzerini tamamlarım
    araç lpg li
  • Araba halime acıdı da yakıtsız götürdü beni, yol bilgisayari benzin bitti dedi üzerine bi 60km daha yol yaptım hala gidiyo araba. :d
  • 1 depo doldurun ve genelde kaç liralık alıyorsanız o kadar harcayınca gidin doldurun deponuzu... misal genelde 30 liralık alıyorsanız arabanız 25 kuruş yakıyorsa 120 km sonra alın abi akaryaklıtınızı... Cidden boş gezenleri anlamıyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semper Fidelis

Araba halime acıdı da yakıtsız götürdü beni, yol bilgisayari benzin bitti dedi üzerine bi 60km daha yol yaptım hala gidiyo araba. :d

Benim araba da acıdı halime, yola çıktım benzin ışığı yandı, tam benzinliğe girip benzin atayım derken ışık geri söndü. Kaç gündür de sönük

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

Orijinalden alıntı: Semper Fidelis

Araba halime acıdı da yakıtsız götürdü beni, yol bilgisayari benzin bitti dedi üzerine bi 60km daha yol yaptım hala gidiyo araba. :d

Benim araba da acıdı halime, yola çıktım benzin ışığı yandı, tam benzinliğe girip benzin atayım derken ışık geri söndü. Kaç gündür de sönük

Aracınız size karşı boş değil sanirim, iç dış bi temizletin kış bitince ona küçük süprizler yapın

• Benim araçta o ışık yok sadece seviyeyi görüyorum bana yeter
  • aylık 400 lira akaryakıt giderimiz var (çift araç)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir arkadaşımın murat taksisi vardı. benzin ibresi sürekli kırmızı idi. patronu bazen onun arabasıyla giderdi her defasında patronuna benzin aldırırdı... aklıma o geldi :)
  • Valla üç haftadır 20 Tl'lik alıyorum her bitmeye az kaldığında Tek bir diş dahi yanmıyor yolda kalma korkusuyla gidiyorum hergün
  • Jizzy Quuatily kullanıcısına yanıt
    Ben denedim olmuyor o Beceremiyorum neyse yarın alırım diğer gün alırım , diğer gittiğimde alırım diyorum bi bakıyorum depo bitmiş Boş gezince daha tasarruflu oluyor bazen benzin yok yavaş gidiyim bari diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcExpertt

Ben denedim olmuyor o Beceremiyorum neyse yarın alırım diğer gün alırım , diğer gittiğimde alırım diyorum bi bakıyorum depo bitmiş Boş gezince daha tasarruflu oluyor bazen benzin yok yavaş gidiyim bari diyorum

Ben babamla birlikte kullanıyorum hocam arabayı. Okula giderken önceden 35 şimdi 45 falan yakıyorum :D İşte ben bindim sen doldurdun mevzusu olmasın diye arabayı eve getiren depoyu dolduruyor. Ha illaki alınamayacak durumlar oluyor o zaman da eksik alan km tuşuna basıyor kaç km yaptıysa o kadarlık mazot alıyor :)

Yani araba hep dolu geziyor :D Eğer sende sistemi oturtursan Kendine 30 ya da 50 liralık barem koy. Baktın çizgi daha aşağı düşüyor benzin bitmiş gibi düşün ve hemen kullandığın istasyonun en yakın şubesine gir. Sonra depo dolu olsa da binemezsin zaten :)

• Jizzy Quuatily kullanıcısına yanıt
    Valla aslında söylediğiniz teoride mantıklı ama uygulaması zor geliyor dediğiniz gibi birkere alışınca artık öyle binmeye devam ederim. Ama birgün depo fulleme cesaretinde bulunursam yeniden bu uygulamayı gerçekleştirmeyi deneyeceğim
  • Benimki almaya almaya yanmayi birakti
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.