Şimdi Ara

arabasını eleştirebilen mert arkadaşlar aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
25
Favori
125.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • söz arabadan açılınca, hele bir de fikrimiz sorulunca genelde kendi arabalarımız etrafında dolanıp durur tavsiyelerimiz. aksini yapabilecek,arabasının olumsuz yönlerini, bir kullananı olarak anlatabilecek varsa buyursun. hem almayı düşünenlere daha gerçekçi bilgiler vermiş olur.

• açılışı ben yapayım.
    corsa b kullanıcısıyım, orjinal servisin yolunu unuttum.
    araba diz ve baş mesafesi olarak iyi (boyum 1.85) ama çok dar. vites değiştirirken yanımdaki yolcuya dokunuyorum hep.
    ilk aklıma gelenler bunlar
  • Keşke max gucunu bıraz daha alt devirlerde verebilseydi. Kalkıslar zayıf olmasaydı :)
  • ARABAM 306 SEDAN...
    ÇOK FAZLA YOL SESİ ALIYOR... BU BENİ RAHATSIZ EDİYOR... AMA İSTANBUL ŞEHİRİÇİNDE 58 LT BENZİNLE 610 KM YAPMASI YOL SESİNİ UNUTTURUYOR... ÖNCEKİ ARABAMLA (ROVER620 Sİ) 350-360 KM YAPABİLİYORDUM DA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roverci -- 20 Haziran 2008; 0:41:47 >
  • Astra cdti

*sert direksiyon hidrolik değil mübarek.
    *klima açılınca araba şehiriçinde kullanmak beceri istiyor direk stop ediyor.
    *direksiyon üstündeki tuşlar bazen çalışmıyor, korna basmıyor
  • otomatik klima ve yol bilgisayarı yok.
    sacın kalınlığı avrupalı rakiplere göre biraz daha ince ve frenler sanırım biraz daha iyi olabilirdi.
    bunun haricinde motoruna bayılıyorum.VTEC
  • Yol tutuşu yüksek hızda ürkütüyor. Direksiyonu sert.motoru hacmine göre düşük beygir ve torklu.
    quote:

Orjinalden alıntı: aydnlgn

açılışı ben yapayım.
    corsa b kullanıcısıyım, orjinal servisin yolunu unuttum.
    araba diz ve baş mesafesi olarak iyi (boyum 1.85) ama çok dar. vites değiştirirken yanımdaki yolcuya dokunuyorum hep.
    ilk aklıma gelenler bunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun arkadaşı arıyorum?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bmw nin 1600 motorunu keşke almasaydım çok cılız bir motordu
    mercedes almaya gerek yok artık mercedes ayarında çok araba var 0
  • quote:

Orjinalden alıntı: okanttnc

Astra cdti

nasıl stop edio yahu şaşırdım valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: dkerem2

quote:

Orjinalden alıntı: okanttnc

Astra cdti

nasıl stop edio yahu şaşırdım valla

Normalde trafikte 1200dd civarına getirip kalkmaya çalışırsın ya hani normal kullandıgın zaman klima açtıgında kullandıgında aynı şekilde araç direk stop ediyor. Kaldırmıyor minimum 2200dd çevirmen lazım.

• Honda City Elite CVT 08 makyajlı; bu forumdaki tip eleştirileri dışında beni rahatsız hiç bir şeyi yok. (Kesinlikle yok, samimiyim) :)
  • mondeo tdci
    ilk çalıştıgında cok gürültülü ama ısındımı ses yok neden yapıyor anlamiyorumki birde 2 eli yok arabanin 2 sene önce 60bin ytl aldigin arabayi simdi 35 e zor satıyorsun

sirketin astra 1.6 klima açıkken yokuslarda ve sollamalarda sanki bagajda taş varmış gibi gitmiyor araba
  • Astra H 1.6

Çok yakıyo bana göre.
    Easytronic olduğu için vites geçişleri çok sarsıntılı
    Düz vites araç kullandırmayı unutturdu bana.
  • 2001 model full+full bi D segment için far sensörü, yağmur sensörü, hız sabitleyici, xenon far ve elektrikli hafızalı ayna ve koltukların olmasını isterdim. Onun dışında bi eksiği yok maşallah. Motor ve performansta hala 0 km 2000 motorlar yanına yaklaşamıyor. Zaten az yakmasına değinmeme gerek bile yok herkes öğrendi forumda D4ü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

Keşke max gucunu bıraz daha alt devirlerde verebilseydi. Kalkıslar zayıf olmasaydı :)

Senin arabanın kalkışı zayıfsa biz bisiklete binelim
  • 2005 Ford Ranger

Şehir içinde yakıtı az sayılmaz.

Boyutlarından dolayı alışana kadar park sıkıntılı.

Performansı zayıf 2.5 litrelik bir motora göre.

Arka kısım çukurlarda bir pick up klasiği çok zıplıyor.

Yine bir pick up rahatsızlığı: yol tutuş iyi değil, dikkatli olmak gerek.

Bir de yolcu hava yastığı yok.
  • Aracım normal hızlarda Lastik sesi alıyor (Çözülebilir)
    Yüksek hızlarda Yol Sesi - Rüzgar Sesi alıyor (Biraz da olsa çözülebilir)
    Çift açılı aynası yok...
    Yol Bİlgisayarı küçük ama detaylı...
    Esp'si yok
  • bmw e 39
    özellikle son nesil araçlara göre direksiyonu biraz tepkisiz...
  • Tigra ile ilgili söyleyebileceğim olumsuzluklar Corsa B ile benzerlikler var.

-En önemli olumsuz tarafı: -Frenlerin zayıf olması.Öne disk arkaya kampana yapılması buna etken.Mesele Ön diskleri daha büyük olan Astra GSİ fren disk takmama rağmen gene yetersiz.
    -Sürüşü sert ve konfor aramayın.(Ama Saxo,106 GTI,Civic HB araçlara göre konforlu)
    -Esp,epc vs. gibi yeni nesil teknoloji olmamasına rağmen virajlarda çok başarılı ama şöyle birşey var.Sana herşeyi hissettiriyor.Sadece tedirgin ediyor.İnsanlarda bunu arabanın çok sert oluşundan dolayı yol tutuşu berbat diyorlar.Ayrıca Virajlarda önden kayıyor.Genelde Tigranın arkası kendini bırakıyor.Ama arkayı toparlayabiliyorsun.Ama önden kaydımı!! İyi Şanslar (Çok acımasız mı oldu?)
    -Tasarımından dolayı bu araçla park etmek çok zor.Çünkü tigranın arkası çok dar ve kısıtlı.Park ederken arkadaki araçların önünü yada burnunu göremiyorum park ederken o yüzden hep sezgilerimi kullanıyorum.Yada camdan kendimi dışarı sarkıyorum.
    - Opel yetkili bayilerin yetersizliği hatta opel özel servislerin de aynı durumda olduğundan bundan şikayetçiyim.Bir yer yaptırıyorum.Ertesi gün bakıyorum.Adam gibi yapmamışlar.Yedek parçası pahalı.Ama CorsaB-Vectra gibi araçlarla ortak parçalar olduğu için parça sıkıntısı yaşamıyorsun.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar ama başarılı yol tutuşu 106HP148Tork olmasına rağmen iyi kalkışı ve başarılı bir performansı var.Oda araçın hafifliği sebebi ile 1045 Ton.Buda diğer olumsuzluklarını unutturuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducatine -- 30 Kasım 2008; 4:50:22 >

• Aracım clio hb 1.4 16v rxt 2001 otom.
    Sunroof tan ve (sunroofun bağlantıları dolayısıyla) tavandan bozuk yollarda gıcırtı tıkırtı geliyor.Bazen rahatsız oluyorum ama hafif müziği açınca ve kafayı takmayınca sorun yok.Sanırım halledilebilir.Ama ucuza mı pahalıya mı bilemiyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.