Şimdi Ara

Arabaya poliüretan köpük sıçradı yardim!.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
9.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ibrahim32862

benzin cikartmadi
    bulaşık deterjanı deneyebilirsiniz, süngerin yumuşak kısmı ile boyaya zarar vermeden ovalarsanız çıkar büyük ihtimal.
  • Arkadaşlar aseton denedim %99.9 saf aseton çıkarmadı şaşırdım kaldım aseton çok keskin kokusu vardı nasıl çıkarmaz kaportacıya götürdüm yine ayni yere 2000 zımpara suyla birlikte kaldirdiktan sonra pasta ile eski haline döner dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim32862 -- 11 Ekim 2019; 17:17:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PU nun kendi özel temizleyicisi var ondan almanız lazım, yukarda bir arkadaş yazmış zaten
  • poliüretan'ı kendine özel solventi haricinde çıkarabilen bir şey yoktur. fabrikasında çalıştığım için az çok anlıyorum. çok rahatsız etmiyorsa zamana bırakın. illa çıkaracağım diyorsanız bu solventi kullanmanız lazım. ancak ne kadar hassas davranırsanız davranın boyaya zarar vermemesi mümkün değildir üzgünüm.
  • ozdemir86 O kullanıcısına yanıt
    aracın arka kapısı lekerle dolu kendi temizleme malzemesi nedir öğrenebilirmiyim kurumuş köpüğü çıkaracak

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    Kil, demir tozu spreyi, hızlı cila olarak öneredeğiniz şunları al diyeceğiniz marka modeller nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Dostum ilgine teşekkür ederim. Mutlaka bu ürünleri alıp kullanacağım.

• ibrahim32862 İ kullanıcısına yanıt
    dimethylformamide un 2265 diye araştırabilirsin
  • Su zimparasi ile kazinir sonra sprey vernik uygulamasi yapacaksiniz. Youtube da ornekleri mevcut diger turlu ugrastiginiza degmez en garanti cozum. Vernigi atarken sabirli ve dikkatli atin, once farkli bir metalyelde calisin oyle yapin.

Gunes yanigi olmus araclari o sekilde yapip vernikleme yapiyorlar diger turlu zor.

• teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.