Arkadaşlar nasip olursa Astra HB 1.3 CDTI ENJOY+sport paket HB Metro grisi arabama 2 temmuz'da kavuşuyorum. Yarın extra aldığım (park sensörü+karter koruma+cam filmi+hız sabitleyici+cam çıtalar) aksesuarlar takılırken servisine gidip bir göreceğim. Dikkat etmem gereken tavsiye edeceğiniz noktalar var mı? ( Koltuk dikişleri falan demişlerdi bunun gibi.) Tecrübelerinizi paylaşmanız dileğiyle...
Teşekkürler.
park sensörü sonradan takma ise, onları boyuyorlar aracın renginde ancak boyadan sonra fırına vermezlerse boya ilk yıkamada çıkıyor. tecrübe ile sabit
bende de metro mavi enjoy 1.6 var, hangi model park sensorundan aldin. bende goruntulu olandan var yaklasik 3 ay oldu arabayi alali ben memnunum.
bende de görüntülü olacak. park sensörünün boyası çıktı mı yıkatınca? Bu arada taliban kardeş sordum. sonradan boyanacak ama fırına girmez diyorlar. Çok sorun olmaz herhalde? Bir de bir şey söyleyeceğim, 2 saat önce arabayı gidip gördüm, cam filmini çekmişler sadece şimdilik. Araba açık alandaydı ve baya bi tozluydu. Ben açıkçası tertemiz bir şey bekliyordum görmeyi. Bir sorun olur mu? Bir süredir dışardaymış demek ki...
Benimkide görüntülülerden, iki defa boyandı ama ikisinde de su ile çıktı, sonunda usta bigün bırak arabayı fırına verelim dedi ama arabayı bırakacak vaktim yok götürmedim hala, büyük ihtimalle garantisi bitince kendim boyicam model boyası ile
yok benim araba belki 10 kere yikandi ama boyada bor sorun yok simdiye kadar..
Aracın dışarda olmasında ve kirlenmesinde hiç bir gariplik yok, sonuçta üretim bantından çıktığından beri dışarda, hatta günlerce gemide nemli bir ortamda da bulundu hepimizin aracı, her araç satıştan önce bir güzel yıkanır öyle teslim edilir.
bence paspas konusuna dikkat et. önemsiz gibi gözüksede ben arabayı alırken üstünde adi ötesi kauçuk paspas vardı. gittim söyledim cillop gibi corsa yazılı paspas verdiler.
tabi bide tarfik seti olayı var. kimine veriyolar kimine vermiyolar . onuda hatırlatırsın bayidekilere.
hayırlı olsun şimdiden.
boyaya dikkat
boyaya dikkat derken, teslim alırken çizik var mı falan anlamında mı ?
cizikten ziyade
içine sinmesi acısından kenarları köşeleri iyi kontrol et
mümkünse kapalı garaj olmazsan mutlaka bir koruyucu kılıf al
quote:
Orjinalden alıntı: coolme112
boyaya dikkat derken, teslim alırken çizik var mı falan anlamında mı ?
önce iyi tanıdıgın bir ustaya götür otobana cık arabayi dinle ses geliyor mu sagından solundan sürat yap otobanda araba yere yatıyor mu omortisörler nasıl bunlar cok önemli
quote:
Orjinalden alıntı: Wizy
önce iyi tanıdıgın bir ustaya götür otobana cık arabayi dinle ses geliyor mu sagından solundan sürat yap otobanda araba yere yatıyor mu omortisörler nasıl bunlar cok önemli
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme