Mahallede dar bir yere gireyim dedim dalgınlığıma geldi sürte sürte girdim. Çok üzüldüm çünkü araç benim değildi. Sizce çok belli oluyor mu bunu nasıl düzeltebilirim? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arabayı çizdim ne yapabilirim?
-
-
Kolonyalı mendil ile bile çıkar gibi gözüküyor. Bi silseniz ? olmazsa pasta atın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pink FloydKolonyalı mendil ile bile çıkar gibi gözüküyor. Bi silseniz ? olmazsa pasta atın.
Bir deniyeyim hocam içime oturdu eve geldim yarım saattir düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Plastik kapı bantları bu durumlar için var.
Basit bir pastayla çıkar yalnız bandın altında kalan yerde göçük gibi bir şey gözüküyor onu da siz yaptıysanız biraz sıkıntı olabilir
-
Boyayı almadıysa pasta cila ile düzelebilir. O kadar ince bir çizik için boyatılmaz bence. Aracın sahibine söyleyin haberi olsun.
İlk fotodaki kapı çıtasının altındaki çizikler kapı sacını göçertmiş gibi duruyor.Bir göçükçüye götürün çeksin o kısmı. Geçmiş olsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Malik the MafiaPlastik kapı bantları bu durumlar için var.
Basit bir pastayla çıkar yalnız bandın altında kalan yerde göçük gibi bir şey gözüküyor onu da siz yaptıysanız biraz sıkıntı olabilir
Onu ben mi yaptım bilmiyorum hocam ama dediğin gibi siyah kısımlara pasta cila yapıldı eski haline döndü. Altta ki göçügü acaba ben mi yaptım düşünüyorum. Sürten yer park yerlerini ayırmak için koyulan demir dubalar. Alta nasıl zarar vermiş olabilir?
quote:
Orijinalden alıntı: crssoverBoyayı almadıysa pasta cila ile düzelebilir. O kadar ince bir çizik için boyatılmaz bence. Aracın sahibine söyleyin haberi olsun.
İlk fotodaki kapı çıtasının altındaki çizikler kapı sacını göçertmiş gibi duruyor.Bir göçükçüye götürün çeksin o kısmı. Geçmiş olsun.
Araba sahibi babam olur , söyleyemem hocam basit bir pasta cila ile düzelttim ince çizikleri ama kapı çıtasısının altı düzelmedi. Acaba ben mi yaptım onu ya.
quote:
Orijinalden alıntı: RyDeROnu ben mi yaptım bilmiyorum hocam ama dediğin gibi siyah kısımlara pasta cila yapıldı eski haline döndü. Altta ki göçügü acaba ben mi yaptım düşünüyorum. Sürten yer park yerlerini ayırmak için koyulan demir dubalar. Alta nasıl zarar vermiş olabilir?
Alıntıları GösterGöçük olan kısım hiza olarak tutuyor ama rastlantı da olabilir geçmiş olsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: Malik the MafiaGöçük olan kısım hiza olarak tutuyor ama rastlantı da olabilir geçmiş olsun
Alıntıları GösterBüyük ihtimalle ben yapmışımdır hocam. Yarın sanayiye gideyim bari. göze batıyor. Sağolasın kıymetli mesajların için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Söyle gitsin ne olacak sanki. Gün gelecek Baban da senin arabanı sürerken bi yerlere vuracak sürtecek illaki ödeşeceksiniz.
Başıma Geldi ordan biliyorum. Bizde geçtik o yollardan.
0 aldığım jantımı kaldırıma sürtmüştü sence daha büyük ne yapabilir ki :)
-
Babansa soyleme bosver :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Archmeister
Babansa soyleme bosver :)Ben söylemem ama o 10 saniyede tespit eder hocam Neyse benim haberim yok densizin biri sürtmüş kaçmış.
quote:
Orijinalden alıntı: LıncSöyle gitsin ne olacak sanki. Gün gelecek Baban da senin arabanı sürerken bi yerlere vuracak sürtecek illaki ödeşeceksiniz.
Başıma Geldi ordan biliyorum. Bizde geçtik o yollardan.
0 aldığım jantımı kaldırıma sürtmüştü sence daha büyük ne yapabilir ki :)
Çok haklısın hocam ama en azından şahsi arabamı alana kadar dürüst olmamam lazım zaten zar zor alıyorum aracı bu yağmurda toplu taşıma kullanmayalım
-
Pasta ile çıkar ezikte boyasız çok rahat düzeltilir gibi duruyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Canbey96
Pasta ile çıkar ezikte boyasız çok rahat düzeltilir gibi duruyorPasta ile çıktı göçük kaldı onu halletsem tamam olacak hocam. Sanayi uzak kendim halledebilir miyim? Bu sıcak su mevzusu vs.
Sıcak su işi plastik aksamda işe yarayabilirdi ama şu durumd etkili olucağını sanmıyorum göçükcüde 200 lira civari tutar herhalde. Sizin konuyu okuyunca 10 yıl önce arkadaşla babasının arabasını çalıp kaza yapmıştık anlamasin dyie borç harç çıkma far,ile tamponu kaynatarak ustaya yalvar yakar gece 12 gibi bitirmiştik hic tanımadığımız kaportaci para olunca getirin demişti hatta araci yerine koyduk 3 ay sonra kaynak atmıştı o geldi aklıma en güzelini yapiyosun anlamadan yaptırki sonra bidaha verirken gözü arkada kalir anlamasın 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 13 Ocak 2021; 14:5:25 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Canbey96
Sıcak su işi plastik aksamda işe yarayabilirdi ama şu durumd etkili olucağını sanmıyorum göçükcüde 200 lira civari tutar herhalde. Sizin konuyu okuyunca 10 yıl önce arkadaşla babasının arabasını çalıp kaza yapmıştık anlamasin dyie borç harç çıkma far,ile tamponu kaynatarak ustaya yalvar yakar gece 12 gibi bitirmiştik hic tanımadığımız kaportaci para olunca getirin demişti hatta araci yerine koyduk 3 ay sonra kaynak atmıştı o geldi aklıma en güzelini yapiyosun anlamadan yaptırki sonra bidaha verirken gözü arkada kalir anlamasın 😂Ahahahahhaah hocam vallahi güldürdünüz keyfim yerine geldi 200 lirada çokmuş hocam anlayana kadar devam edeyim bari. Mahalleden geçerken vurmuştur birisi haberim yok
-
Gazyağı al benzinciden bir bezle ovala geçecektir . -
hiç sorun olmaz. boyası kalkmışsa bile rengi spesifik görünmüyor, rötuş ile halledersiniz
-
Yolda motorun biri kaydı düştü çarptı de geç. Çok da bir şey yok zaten. Büyük iş olsa söyle de, ufak tefek şeyleri dert etme. Çiziksiz, hatasız araba yolda değil showroom'da olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X