Arkadaşlar merhaba Bugün otoparktan çıkarken aracı çıkıştaki demire sürttüm. Daha önce boya pasta cila konusunda tecrübem yok. Sizce bu araca ne işlem yapılabilir ve ne kadar masraf çıkarır? Ayrıca serviste kaskoyla yaptırılabilir mi? |
Arabayı demire sürttüm
-
-
Arkadaşlar acil öneri lazım upp -
o kadar acilse gidip ustaya dukkan actirin.
fotograflardan gorundugu kadariyla pasta ile buyuk oranda duzelir, tam duzelmesi icin boya sart.
-
Teşekkürler konu hakkında bilgi sahibi değilim yarın gideceğim ancak gitmeden önce en azından öneri almam daha iyi olur diye düşündüm, o yüzden acil
-
Kapı ve arka camurluk (yarım) boyanacak, gecmis olsun. -
ne pastası olm kazıttırmışın resmen arabayı .boyanacak oralar. hangi gerizekalı otopark çıkışına demir koyar ki ?
-
sürtmüşsün ve bunda ısrarcı olmuşsun sanki biraz. bayaa bi sürtmüş. geçmiş olsun.
-
Pastayla çözülecek bir sey değil güzel bir yerde lokal boyanması lazım -
En az 10binlik olmuşsun.
Yok o kadar uzun boylu değil diyorsan pasta cila yaptırirsin ama bununla geçmez ,izler kalır ama şekli düzelir sadece. -
geçmiş olsun boyanmadan geçmez o hasar
-
bugün götürdüm 2-3 yere. 10-15 bin arası fiyat verdiler, en uygun 6 bin diyen oldu. Sizce autoking tarzı servis gibi bir yerde mi yaptırayım( hasar dosyası açılır dediler) yoksa sanayide güvenilir bir yerde mi?
-
çamurluk lokal ama kapı tam boyanır. yaklaşık 7*8 bin tutar fazla vermeyin
-
Bu fotoğraflar sende kalsin , dışarıda kendin yaptır. Dosyani deldirme bunun için boş yere.
Benzer içerikler
- kazada karşı taraf suçluysa hasar kaydı
- yarı otomatik baskı balata bittiği nasıl anlaşilir
- michelin lastik ömrü kaç yıl
- ilk yardım çantası hafif kusur mu
- esc devre dışı ne demek
- chery sedan
- elektrikli araba fiyatları
- togg 4x4 ne zaman çıkacak
- citroen c4x özellikleri
- honda civic 2024 fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X