Bildirim
Arabayı duvara sürttüm
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
En büyük kazanız bu olsun be hocam, bence hiç masraf yapmayın nazarlık olarak kalsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: 9FiestaM6
En büyük kazanız bu olsun be hocam, bence hiç masraf yapmayın nazarlık olarak kalsın.
5 senedir babamın arabasını kullanıyorum dokunmadım bile bir yere. Kendi arabamı aldım daha 300kmde sürttüm :( -
quote:
Orijinalden alıntı: Caghazz
quote:
Orijinalden alıntı: 9FiestaM6
En büyük kazanız bu olsun be hocam, bence hiç masraf yapmayın nazarlık olarak kalsın.
5 senedir babamın arabasını kullanıyorum dokunmadım bile bir yere. Kendi arabamı aldım daha 300kmde sürttüm :(
Hocam olur arada öyle şeyler, takmamak gerekiyor. Mal sonuçta, candan önemli değil. Bende sürttüm sol kapıyı mesela 5-6 aydır ellemiyorum kaldı öyle nazarlık olarak. Neler görüyoruz geçen aylarda konusu vardı adam sıfır aldığı araçla bayiiden çıkar, çıkmaz kazaya karışıyor. O kadar küçük şeyleri dert etmemek gerek, yerinizde olsam ellemezdim kalsın öyle nazarlık olarak, dert etmemek gerekiyor o kadarcık şeyleri
-
Tırnağınız takılmıyorsa pasta cila ile gidebilir ama sakın boyatmayın öyle kalsın gitmezse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pasta ile çıkar zaten
Pasta ile çıkar gidi duruyor hocam, çok kafaya bakmayın. Rabbim daha büyük kaza bela vermesin.
kedi = yara -
Arabada seramik de var, bi servise sorayım pasta olayını sıkıntı çıkartmasın. Teşekkür ederim :) -
kedi = ciğer -
subaru = ciğer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 28 Ağustos 2016; 23:28:52 > -
Ciğer = TDI -
Geçmiş olsun. Pasta ile alabildiğinizi alın geri kalanı nazarlık olsun :)
Su dökün dökerken gözlemleyin, su üstünde iken çizikler gözüküyorsa pasta ile düzelmez. Belli belirsiz gibi ise sağlam bir 105 artı 205 ile dümdüz edilir orası 15 dakikalık işi var. Bir detailig yapan yerde. 30 liraya hallederler.
olmuyorsa nazar olsun yapacak bir şey yok. -
Geçmiş olsun hocam en kötü kazanız bu olsun ya
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X